Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Η ιστορία του Racoon

H ιστορία του ρακούν

Η ιστορία του Racoon του καλύτερου ελληνικού Marketplace!

Ήταν Νοέμβριος του 2010 όταν για πρώτη φορά αναγνώρισα την ανάγκη να δημιουργήσω ένα website για να μπορέσω να πουλήσω τα μηχανήματα του πατέρα μου που είχα πια σταματήσει να παράγει τυριά.

Άρχισα λοιπόν, να επεξεργάζομαι το σχέδιο μου για την δημιουργία του site. Έβγαλα φωτογραφίες από τα μηχανήματα και σιγά σιγά μετά από πολλές δοκιμές το έφτιαξα live. Στην αρχή δεν είχε μεγάλη επισκεψιμότητα αλλά σιγά σιγά , κατάφερα να το ανεβάσω.

Μετά από κάποιο καιρό πουλήσαμε το πρώτο μας μηχάνημα με την βοήθεια του. Για την ιστορία το site είναι το www.greekfeta.com το οποίο υπάρχει ακόμη και προσπαθεί να πουλήσει τα τελευταία μηχανήματα μας.

Κάπως έτσι λοιπόν και αφού βοήθησα και άλλα τυροκομεία που είχαν σταματήσει , πουλώντας τους τα μηχανήματα ήρθα η στιγμή του εύρηκα για το Racoon!

Βασιζόμενος λοιπόν στα προηγούμενα βιώματα μου, αποφάσισα να δημιουργήσω το Racoon.gr με στόχο να βοηθήσω τους έλληνες πολίτες να πουλήσουν γρήγορα οτιδήποτε δεν χρειάζονται και να κερδίσουν χρήματα μέσα σε αυτή την αρνητική οικονομική συγκυρία για την χώρα μας.

Θα με ρωτήσετε γιατί ονόμασα την ιστοσελίδα μου Racoon.gr ; Σκέφτηκα το ρακούν , αυτό το αξιαγάπητο , πολυπράγμον , μεθοδικό και έξυπνο ζωάκι το οποίο όταν δέχεται επίθεση , αγωνίζεται με όλες τους τις δυνάμεις.

Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος που επέλεξα να χρησιμοποιήσω αυτό το ζωάκι του οποίου η στρατηγική επιβίωσης είναι μοναδική.

Έτσι τον Ιούνιο του 2019 η ιδέα μου άρχισε να γίνεται σιγά σιγά πράξη.

Σας ευχαριστώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *