Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Μεταχειρισμένα γεωργικά μηχανήματα

Τα μεταχειρισμένα γεωργικά μηχανήματα αποτελούν μια μεγάλη αγορά στην χώρα μας.

Το Racoon εντόπισε αυτή την ανάγκη των αγροτών , να πουλήσουν τα μεταχειρισμένα αγροτικά μηχανήματα τους και δημιούργησε την κατηγορία επαγγελματικός & βιομηχανικός εξοπλισμός έτσι ώστε να μπορέσετε να πουλήσετε με ευκολία τα μηχανήματα σας.

Πολλές φορές τα αγροτικά μας μηχανήματα με τον καιρό καθίσταται παρωχημένα , ενώ το κόστος συντήρησης τους γίνεται απαγορευτικό.

Σκεφθείτε ένα τρακτέρ που κάθε τρεις και λίγο χαλάει και χρειάζεται συνεργείο. Είναι προτιμότερο να το πουλήσετε και να αγοράσετε ένα νέο.

Αν λοιπόν διαθέτετε ένα τρακτέρ , μία φρέζα , ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα , έναν πατατοφυτευτή , ένα λιπασματοδιανομέα , ένα τρυπάνι δέντρων , ένα τρέιλερ για τρακτέρ η οποιοδήποτε αγροτικό μηχάνημα και θέλετε να πουλήσετε τα μεταχειρισμένα γεωργικά μηχανήματα σας ήρθε η ώρα να τα ανεβάσετε στην πλατφόρμα του Racoon δημιουργώντας σήμερα τον δωρεάν λογαριασμό σας!

Αγαπητοί φίλοι εκμεταλλευτείτε την πλατφόρμα του Racoon και βγείτε κερδισμένοι!

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες στο πως θα δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας επικοινωνήστε μαζι μας στο τηλέφωνο : 694 97 91 97 3 ή στείλτε μας e- mail στην διεύθυνση : [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *