Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Μεταχειρισμένα κτηνοτροφικά μηχανήματα

μεταχειρισμένα κτηνοτροφικά μηχανήματα

Τα μεταχειρισμένα κτηνοτροφικά μηχανήματα μπορούν να βοηθήσουν τους νέους κτηνοτρόφους σχετικά με το κόστος εξοπλισμού των κτηνοτροφικών τους μονάδων.

Αν διαθέτετε σιλό , σφυρόμυλους ζωοτροφών ή κοπροδιανομείς η οποιοδήποτε άλλο κτηνοτροφικό μηχάνημα το Racoon.gr μπορεί να σας βοηθήσει να πουλήσετε εύκολα και με ασφάλεια τον εξοπλισμό σας.

Η διαδικασία για να πουλήσετε τα μεταχειρισμένα κτηνοτροφικά σας μηχανήματα δια μέσω του Racoon.gr είναι απλή και γρήγορη και απαιτεί από εσάς την εγγραφή σας στον ιστότοπο.

Στη συνέχεια με το username και password κάνετε είσοδος στην πλατφόρμα και ανεβάζετε τα προΐόντα σας με τις κατάλληλες περιγραφές και τιμές. Αυτό μπορεί να γίνει και με την βοήθεια της εφαρμογής για κινητά και η όλη διαδικασία να γίνει από το κινητό.

Στο πάνελ σας έχετε επίσης όλα τα στοιχεία των πωλήσεων και τζίρου έτσι ώστε να γνωρίζεται αυτά που χρειάζονται για να οργανώσετε τις πωλήσεις σας.

Θα βρείτε επίσης άρθρα από την ομάδα του Racoon.gr σχετικά με το μάρκετινγκ όπως : το μείγμα μάρκετινγκ , την διαφήμιση στο Internet , το seo , την αγορά – στόχο σας καθώς και πολλές ακόμη πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν σχετικά με τις πωλήσεις σας στο διαδίκτυο.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *