Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Μεταχειρισμένα τυροκομικά μηχανήματα

παστεριωτής παγωτού

Μεταχειρισμένα τυροκομικά μηχανήματα

Ήταν αρχές 2011 όταν σταματήσαμε την παραγωγική μας διαδικασία στο τυροκομείο. Τότε ακριβώς αναγνωρίσαμε την ανάγκη να πουλήσουμε τα μεταχειρισμένα τυροκομικά μηχανήματα, παστεριωτή γάλακτος , κορυφολόγο, τυροτράπεζες , ομογενοποιητή γάλακτος , ηλεκτρικό κλαρκ και άλλα καθώς το τυροκομείο μας σταμάτησε την λειτουργία του και μας ήταν πια αχρείαστα. 

Αυτή ακριβώς η ανάγκη μας παρακίνησε να αναπτύξουμε την καλύτερη πλατφόρμα πώλησης μεταχειρισμένου και καινούριου τυροκομικού εξοπλισμού βοηθώντας όλους εσάς που για τον οποιοδήποτε λόγο κλείσατε το τυροκομείο σας και θέλετε να πουλήσετε τον εξοπλισμό σας.

Δυστυχώς λόγω της οικονομικής κρίσης αρκετά τυροκομεία σταμάτησαν την λειτουργία τους και οι ιδιοκτήτες τους  βρίσκονται σε απόγνωση.Ευτυχώς όμως με την βοήθεια του Internet και της πλατφόρμας Racoon μπορούμε να σας βομβήσουμε να πουλήσετε τα μεταχειρισμένα τυροκομικά μηχανήματα.

Είτε έχετε ένα τυροκομικό μηχάνημα όπως παστεριωτή γάλακτος είτε πολλά μηχανήματα το Racoon αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για να  πουλήσετε τον τυροκομικό σας εξοπλισμό εύκολα και με ασφάλεια.

 

Πουλήστε τώρα το τυροκομείο σας στο Racoon.

 

Κάντε τώρα δωρεάν εγγραφή στην πλατφόρμα μας ως πωλητής.

 

 

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *