Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Μεταχειρισμένα χωματουργικά μηχανήματα

Μεταχειρισμέναχωματουργικά μηχανήματα

Πουλήστε τα μεταχειρισμένα χωματουργικά μηχανήματα στην ιστοσελίδα racoon.gr.

 

Αν έχετε επιχείρηση με χωματουργικές εργασίες και θέλετε να πουλήσετε κάποιο ή κάποια από τα μεταχειρισμένα χωματουργικά μηχανήματα που διαθέτετε όπως εκσκαφείς , φορτωτές , μικρούς φορτωτές , οδοστρωτήρες , φρέζες , φίνισερ  ή ντάμπερς ή οποιαδήποτε άλλα μηχανήματα η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Racoon.gr είναι η κατάλληλη ιστοσελίδα για τις ανάγκες σας.

 

Στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει η Ελλάδα , πολλές επιχειρήσεις χωματουργικών εργασιών πτώχευσαν , ενώ άλλες σταμάτησαν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα λόγω συρρίκνωσης των κερδών ή ζημιών.

 

Μετά το τέλος της επιχειρηματικής δραστηριότητας παρίσταται η ανάγκη για πώληση του κεφαλαιουχικού εξοπλισμού της επιχειρήσεως.

 

Θα βρείτε στο Ελληνικό διαδίκτυο πολλές ιστοσελίδες οι οποίες όμως παρέχουν μόνο μία απλή αγγελία και τίποτε περισσότερο μέσα σε χιλιάδες άλλες αγγελίες.

 

Υπάρχει όμως μία πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου , το racoon.gr , το οποίο έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις δικές σας μοναδικές ανάγκες για πώληση των μεταχειρισμένων χωματουργικών μηχανημάτων σας.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ – RACOON

 

Το Racoon.gr είναι μία καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου , η οποία έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες.

 

Είναι μία εύχρηστη και εύκολη στη χρήση πλατφόρμα που θα σας βοηθήσει να πουλήσετε γρήγορα και με ασφάλεια το χωματουργικό σας μηχάνημα.

 

Ως πωλητής έχετε το δικό σας “κατάστημα” εντός του racoon.gr το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να πουλήσετε οτιδήποτε θέλετε είτε πρόκειται για καινούριο προϊόν είτε για μεταχειρισμένο.

 

Υπάρχει επίσης διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα , την οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε εν κινήσει και να ανεβάζεται φωτογραφίες και νέα προϊόντα.

 

Ο πίνακας ελέγχου που διαθέτετε σας δίνει στατιστικά στοιχεία , όπως πωλήσεις , κέρδη , επισκεψιμότητα κ.α. δίνοντας σας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με τις απλές ιστοσελίδες αγγελιών.

 

Η δημιουργία λογαριασμού είναι εντελώς δωρεάν για όλους και υπάρχει διαθέσιμη και τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση που δυσκολευτείτε.

 

Είναι μία νέα καινοτόμα ιδέα για όλους τους Έλληνες που θέλουν να πουλήσουν κάτι , μέσω του διαδικτύου και με την βοήθεια του ηλεκτρονικού εμπορίου και να κερδίσουν χρήματα!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *