Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Μεταχειρισμένος εξοπλισμός πτηνοτροφείου

μεταχειρισμένος εξοπλισμός πτηνοτροφείου

Ο μεταχειρισμένος εξοπλισμός του πτηνοτροφείου σας έχει πλέον τη δυνατότητα να πουληθεί εύκολα και γρήγορα μέσω της καλύτερης πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου Racoon.gr.

 

Πολλές φορές παρίσταται η ανάγκη να πουλήσουμε τον εξοπλισμό του πτηνοτροφείου μας , είτε γιατί συνταξιοδοτηθήκαμε και σταματήσαμε την παραγωγή είτε γιατί θέλουμε να αναβαθμίσουμε το πτηνοτροφείο μας με νέα περισσότερα αυτοματοποιημένα μηχανήματα με σκοπό την μείωση του κόστους , την καλύτερη οργάνωση κ.τ. λ.

Δυστυχώς μέχρι και πριν λίγο καιρό, δεν υπήρχε στην Ελλάδα μία πλατφόρμα που να βοηθάει τους επιχειρηματίες να πουλήσουν τον μεταχειρισμένο τους εξοπλισμό.

Το Racoon έρχεται να λύσει όλα αυτά τα προβλήματα και να βοηθήσει εσάς τους πτηνοτρόφους να πουλήσετε τον πτηνοτροφικό σας εξοπλισμό σε υποψήφιους αγοραστές στην Ελλάδα άλλα και ολόκληρο τον κόσμο!

Μην χάνεται χρόνο ψάχνοντας άσχετα website για να πουλήσετε τον εξοπλισμό του πτηνοτροφείου σας.

Κάντε σήμερα δωρεάν ένα λογαριασμό στην πλατφόρμα του Racoon ως πωλητής !

 

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

[amazon asin=B07ZHG8BXK&template=iframe image]   [amazon asin=B0799K65MG&template=iframe image]  [amazon asin=B01LM6TRRC&template=iframe image]  [amazon asin=B07MJZLFL8&template=iframe image]  [amazon asin=B07H3PH4BQ&template=iframe image]      [amazon asin=B07VN8SKQZ&template=iframe image]   [amazon asin=B00TONAPSG&template=iframe image]  [amazon asin=B07HLTFTC8&template=iframe image]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *