Δημοσιεύθηκε την 2 σχόλια

Πωλήσεις μεταχειρισμένων κυνηγετικών όπλων

Πωλήσεις μεταχειρισμένων κυνηγετικών όπλων

 

 

 

 

 

Οι πωλήσεις μεταχειρισμένων κυνηγετικών όπλων μπορύν σήμερα να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια τόσο για τον αγοραστή όσο και τον πωλητή με την βοήθεια του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

 

 

 

 

 

 

Όλοι οι κυνηγοί κατά την διάρκεια της κυνηγετικής μας ζωής , κάποια στιγμή διαπιστώνουμε πως το όπλο που χρησιμοποιούσαμε για χρόνια στο κυνήγι δεν καλύπτει πλέον τις ιδιαίτερες ανάγκες μας ή γιατί η παρέα μας στο κυνήγι αγόρασε καινούριο όπλο και εμείς μείναμε με το παλιό.

 

 

 

 

 

 

 

Μερικές φορές βέβαια συντρέχουν και άλλοι λόγοι όπως παραδείγματος χάριν οικονομικοί λόγοι και καθίστανται η ανάγκη να το πουλήσουμε για να πάρουμε κάποια χρήματα πίσω. Υπάρχουν βέβαια και άλλοι λόγοι όπως αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να μην έχουμε χρόνο για κυνήγι και το όπλο μας είναι πλέον περιττό.

 

 

 

 

 

 

 

 

Εφόσον διαπιστώσαμε την ανάγκη της πώλησης του κυνηγετικού μας όπλου μένει τώρα να δούμε που θα το πουλήσουμε και πως.

 

 

 

 

 

 

 

Στην Ελλάδα υπάρχουν εκατοντάδες site αγγελιών στα οποία μπορεί κανείς να καταχωρήσει το κυνηγετικό του όπλο προς πώληση. Είναι όμως τα κατάλληλα ; Θα μπορεί κάποιος να βρει το όπλο σας μέσα στις χιλιάδες αγγελίες με άλλα αντικείμενα ; Επίσης αυτά τα site δεν σας δίνουν την δυνατότητα να πουλήσετε το όπλο σας άμεσα μέσω της ιστοσελίδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

TO RACOON.GR

 

 

Το racoon.gr μία νέα και καινοτόμα ιδέα ηλεκτρονικού εμπορίου , (ψηφιακή αγορά) σας δίνει την δυνατότητα με την βοήθεια της τεχνολογίας ηλεκτρονικού εμπορίου να πουλήσετε άμεσα το κυνηγετικό σας όπλο σε χιλιάδες αγοραστές με ασφάλεια και χωρίς να μπείτε στην διαδικασία εξαντλητικών τηλεφωνημάτων που παρέχουν οι ιστοσελίδες αγγελιών.

 

 

 

 

 

 

 

 

Εδω δημιουργείτε γρήγορα και εύκολα τον λογαριασμό σας πατώντας εγγραφή πωλητή , ανεβάζετε το κυνηγετικό σας όπλο στο “κατάστημα” σας μέσα στο racoon.gr και έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε και στατιστικά στοιχεία από την εφαρμογή για κινητά andoid.

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι πωλήσεις μεταχειρισμένων κυνηγετικών όπλων γίνονται παιχνιδάκι με την βοήθεια του racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε το όπλο σου γρήγορα και εύκολα !

 

 

 

 

 

2 σκέψεις στο “Πωλήσεις μεταχειρισμένων κυνηγετικών όπλων

  1. ΠΩΛΙΤΕ REMIKTON 10 KAL 1000 EYRO ΕΧΙ ΡΙΞΗ 10 ΦΙΣΙΓΚΙΑ

    1. Αγαπητέ Μανώλη,

      Μπορείς να δημιουργήσεις ένα λογαριασμό στην ιστοσελίδα και να βάλεις για πώληση το όπλο.

      Φιλικά,

      Κώστας Μπάρκας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *