Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πωληση μεταχειρισμένων κυψελών

πώληση μεταχειρισμένων κυψελών

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων κυψελών μπορεί να διεκπεραιωθεί σχετικά εύκολα και με ασφάλεια με την βοήθεια της τεχνολογίας ηλεκτρονικού εμπορίου και του racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ως μελισσοκόμος είτε έχετε μικρή παραγωγή είτε μεγάλη , πολλές φορές υπάρχει η ανάγκη να πουλήσουμε τις μεταχειρισμένες κυψέλες μας , είτε γιατί θέλουμε να αγοράσουμε άλλες καινούριες , είτε γιατί σταματήσαμε την παραγωγική μας διαδικασία είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Που όμως μπορούμε να πουλήσουμε σχετικά εύκολα τις μεταχειρισμένες μας κυψέλες ;  Και με ποιον τρόπο ; 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σίγουρα το ίντερνετ μπορεί να μας βοηθήσει να πουλήσουμε τις μεταχειρισμένες μας κυψέλες αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την κατάλληλη τεχνολογία και αυτή είναι μόνο η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν στο ελληνικό ίντερνετ χιλιάδες ιστοσελίδες αγγελιών , οι οποίες όμως έχουν αρκετά μειονεκτήματα με κυριότερο όλων το γεγονός πως δεν μπορούν να πουληθούν με ένα κλικ τα αντικείμενα. Ένα ακόμη σοβαρό μειονέκτημα είναι τα χιλιάδες αντικείμενα που βρίσκονται σε κάθε ιστοσελίδα αγγελιών με αποτέλεσμα να μην είναι “ορατό” το δικό μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η λύση είναι η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TO RACOON.GR

 

Το racoon.gr είναι μία νέα και καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου η οποία παρέχει αφενός μεν στους πωλητές την δυνατότητα να πουλήσουν πουλήσουν μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα με ασφάλεια και αφετέρου δε παρέχει στους αγοραστές την δυνατότητα να συγκρίνουν τιμές , να αναζητήσουν εύκολα τα προϊόντα που επιθυμούν καθώς και να τα αγοράσουν με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο racoon.gr είναι εύκολη και μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας κλικ στο εγγραφή πωλητή στο μενού της ιστοσελίδας. Αμέσως μετά επιβεβαιώνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνει η πλατφόρμα και με την βοήθεια του εύχρηστου οδηγού ρυθμίζετε το κατάστημα σας όπως και τα προϊόντα σας , τιμές καθώς και τους όρους αποστολής και πληρωμής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά και να παρακολουθείτε τα πάντα από το κινητό σας τηλέφωνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων κυψελών είναι εύκολη υπόθεση με το racoon.gr !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε τις κυψέλες σου!

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *