Δημοσιεύθηκε την 10 σχόλια

Πώληση αυγών

πώληση αυγών

 

 

 

 

 

 

Η πώληση αυγών μπορεί να γίνει άμεσα χωρίς μεσάζοντες με την βοήθεια του ηλεκτρονικού εμπορίου και της πλατφόρμας racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

Είτε είστε παραγωγός αυγών από κότες ελευθέρας βοσκής είτε διαθέτετε μία μικρή επιχείρηση με κότες τότε το διαδίκτυο και η πλατφόρμα racoon.gr μπορεί να σας βοηθήσει να διαθέσετε τα αυγά σας κατευθείαν σε καταναλωτές ή σε άλλες επιχειρήσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Καθώς το αυγό είναι ένα από τα πιο βασικά είδη διατροφής με μεγάλη διατροφική αξία για τον άνθρωπο μπορεί κανείς να το βρει στα σουπερ μαρκετ όλη της χώρας. Σίγουρα όμως τα αυγά από κότες ελευθέρας βοσκής είναι διαφορετικά και πιο νόστιμα από αυτά του εμπορίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ως παραγωγός αυγών θα έχετε την δυνατότητα με την βοήθεια της πλατφόρμας racoon.gr να προβάλλετε τα αυγά σας σε χιλιάδες αγοραστές οι οποίοι μπορούν να τα αγοράσουν εύκολα με ένα κλικ. Στη συνέχεια θα συσκευάσετε τα αυγά σας σε μία σωστή συσκευασία , ειδική για μεταφορά αυγών και με την συνεργασία μίας μεταφορικής εταιρίας θα τα στείλετε στους αγοραστές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ RACOON.GR

 

 

Τo racoon.gr είναι μία νέα , καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (μία ψηφιακή αγορά) , στην οποία αφενός μέν οι πωλητές μπορούν να πουλήσουν χιλιάδες μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα εύκολα μέσω της δημιουργίας του δικού τους καταστήματος στην πλατφόρμα και αφετέρου δε παρέχει σε χιλιάδες αγοραστές την δυνατότητα να συγκρίνουν τιμές σε καινούρια και μεταχειρισμένα προϊόντα , να αναζητήσουν γρήγορα το προϊόν για το οποίο ενδιαφέρονται να ερευνήσουν και τέλος να αγοράσουν εύκολα αυτό που επιθυμούν με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνετε πωλητές στο racoon.gr είναι απλή και ξεκινάει πατώντας εγγραφή πωλητή στο μενού. Στη συνέχεια επιβεβαιώνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνει η πλατφόρμα και τέλος με την βοήθεια του οδηγού ρυθμίζετε το κατάστημα σας καθώς και τα προϊόντα , περιγραφές και τιμές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά  μέσω της οποία μπορείτε να παρακολουθείτε από το κινητό σας τηλέφωνο τις πωλήσεις των προϊόντων σας, τα στατιστικά σας στοιχεία , τις ερωτήσεις των αγοραστών , την προσθήκη νέων προϊόντων και πολλά ακόμη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση αυγών είναι εύκολη υπόθεση με την βοήθεια της πλατφόρμας racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε τα αυγά σου!

 

 

 

 

 

 

10 σκέψεις στο “Πώληση αυγών

 1. Πώληση ντόπιων αυγων

  1. Καλησπέρα σας,

   Παρακαλώ δημιουργήστε λογαριασμό πατώντας εγγραφή πωλήτη.

   Στην διάθεση σας

 2. Πώληση αυγών

  1. Καλησπέρα σας,

   Παρακαλώ δημιουργήστε λογαριασμό πατώντας εγγραφή πωλήτη.

   Στην διάθεση σας

 3. γεια σας από Ικαρία , έχω παραγωγή αυγών από κότες αυγοπαραγωγής σε ελεγχόμενο χώρο και θα με ενδιέφερε η πώληση τους μέσα από την σελίδα σας , ενημερώστε με με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει

  1. Καλησπέρα,.
   Παρακαλώ δημιουργήστε λογαριασμό για να τα πουλήσετε !!

 4. Ειμαι παραγωγως αυγων ελεθερας βοσκηςωρωπως

  1. Καλησπέρα σας,

   Παρακαλώ κάντε εγγραφή πωλητή για να μπορέσετε να τα πουλήσετε μέσα από την ιστοσελίδα

 5. Πουλαω αυγα ελευθερας βοσκης απο ωρωπο 6975809495

 6. Πουλαω αυγα φρεσκα ελευθερας βοσκης ωρωπος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *