Δημοσιεύθηκε την 2 σχόλια

Πώληση βοτάνων

Πώληση βοτάνων

 

Η πώληση βοτάνων μπορεί ως επιχειρηματική διαδικασία να μετασχηματιστεί με την τεχνολογία του ηλεκτρονικού εμπορίου και της νέας πλατφόρμας racoon.gr. 

 

Πάρα πολλοί μικροί παραγωγοί βοτάνων θέλουν να πουλήσουν τα προϊόντα τους διαμέσου του Ίντερνετ και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους αλλά δυστυχώς λόγω έλλειψης οικονομικών και ανθρώπινων πόρων καθώς ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χρειάζεται ανθρώπινους πόρους που θα το υποστηρίξουν , δεν έχουν την δυνατότητα να το πραγματοποιήσουν και χάνουν την ευκαιρία του ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

Από την άλλη υπάρχουν πολύ ακριβά marketplaces όπως είναι το public , το skroutz.gr και άλλα τα οποία χρεώνουν αρκετά χρήματα για να σας δώσουν την δυνατότητα να πουλήσετε τα βότανα μέσω της πλατφόρμας τους. Ποια όμως εναλλακτική και φθήνη λύση υπάρχει σε αυτό το πρόβλημα ;

 

TO RACOON.GR

Το Racoon.gr είναι μία νέα και καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που αφενός μεν παρέχει την δυνατότητα σε πωλητές να πουλήσουν μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα (με δωρεάν λογαριασμό) , εύκολα και με ασφάλεια μέσω της πολύ εύχρηστης πλατφόρμας του, αφετέρου παρέχει σε χιλιάδες αγοραστές την δυνατότητα να μειώσουν το κόστος αναζήτησης , να συγκρίνουν τιμές σε χιλιάδες καινούρια και μεταχειρισμένα ποιοτικά προϊόντα και να αγοράσουν με λίγα κλικ αυτό που επιθυμούν είτε από επαγγελματία είτε από ιδιώτη.

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο racoon.gr είναι δωρεάν και αρκεί για να ξεκινήσει κάποιος να κάνει κλικ στο εγγραφή πωλητή από το μενού. Εν συνεχεία η πλατφόρμα στέλνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την εγγραφή που πρέπει ο πωλητής να επιβεβαιώσει έτσι ώστε να πάει στο επόμενο βήμα. 

 

Αφού επιβεβαιωθεί το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εν συνεχεία ξεκινάει ένας εύχρηστος οδηγός ο οποίος σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα εντός της πλατφόρμας αφού προηγουμένως ρυθμίσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες , τα προϊόντα σας , τιμές , απόθεμα , πολιτική καταστήματος καθώς και πολλά άλλα.

 

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθείτε εξ ολοκλήρου το κατάστημα σας από το κινητό σας τηλέφωνο κατεβάζοντας την εφαρμογή για κινητά  για να βλέπετε τις πωλήσεις σας , τις παραγγελίες σας , το τζίρο σας, την αξιολόγηση σας από τους χρήστες , τις ερωτήσεις των αγοραστών , τις ειδοποιήσεις καθώς και να αλλάζετε τιμές στα προϊόντα σας και να προσθέτετε νέα προϊόντα.

 

Η πώληση βοτάνων στο Ίντερνετ είναι πλέον εύκολη υπόθεση με το Racoon Marketplace.

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε τα βότανα σου στο ίντερνετ.

 

 

Σας προτείνουμε :

 

 

2 σκέψεις στο “Πώληση βοτάνων

  1. Για να πουλήσω βότανα χρειάζετε να έχω επιχείρηση
    ???

    1. Θα πρέπει να έχετε μπλοκάκι ή τουλάχιστον να είστε στο ειδικό αγροτικό καθεστώς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *