Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση εξοπλισμού κομμωτηρίου

πώληση εξοπλισμού κομμωτηρίου

 

 

 

 

 

 

Η πώληση εξοπλισμού κομμωτηρίου μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα . γρήγορα και κυριώς με ασφάλεια με την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (marketplace) racoon.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

Καθώς οι εποχές που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολες οικονομικά μετά από 10 χρόνια μνημόνια και συρρίκνωση της οικονομικής δραστηριότητας κατά 26 % όπως επίσης και με το νέα πλήγμα στην οικονομία από τον κορονοϊό πολλοί ιδιοκτήτες κομμωτηρίων αναγκάστηκαν να σταματήσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και να βρίσκονται αντιμέτωποι με την ανάγκη πώλησης του εξοπλισμού του κομμωτηρίου τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπάρχουν όμως και άλλοι λόγοι για τους οποίους κάποιος ιδιοκτήτης κομμωτηρίου μπορεί να θέλει να πουλήσει τον εξοπλισμό του κομμωτηρίου του όπως παραδείγματος χάριν να θέλει να κάνει ανακαίνιση του παλαιού εξοπλισμού με νέο και σύγχρονο καθώς και να βρίσκεται σε διαδικασία συνταξιοδότησης οπότε υπάρχει και η ανάγκη πώλησης του εξοπλισμού.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφού λοιπόν έχει επιγνωστεί η ανάγκη πώλησης του εξοπλισμού μένει πλέον να δούμε που θα πουλήσουμε , πως και σε ποιον. Παρόλο που στην Ελλάδα υπάρχουν εκατοντάδες ιστοσελίδες με αγγελίες , παρόλα αυτά έχουν αρκετά μειονεκτήματα με το σημαντικότερο να μην δίνουν στον πωλητή την δυνατότητα να πουλήσει τα αντικείμενα του με ένα κλικ. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

Το racoon.gr είναι μια νέα και καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου , ένα σύγχρονο marketplace , που παρέχει αφενός στους πωλητές την δυνατότητα να πουλήσουν εύκολα , γρήγορα και με ασφάλεια καινούρια και μεταχειρισμένα προϊόντα , αφετέρου δε παρέχει στους αγοραστές την δυνατότητα να αναζητήσουν γρήγορα χιλιάδες μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα , να συγκρίνουν εύκολα τιμές και να αγοράσουν με ένα κλικ οτιδήποτε επιθυμούν.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κάποιος πωλητής στο racoon.gr , είναι πολύ εύκολη και το μόνο που πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε είναι να πατήσετε το μενού εγγραφή πωλητή στο κυριώς μενού της ιστοσελίδας. Εν συνεχεία θα πρέπει να επιβεβαιώσετε το μύνημα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το racoon.gr  και στην συνέχεια να ρυθμίσετε με την βοήθεια του εύχρηστου οδηγού , το κατάστημα σας με τα προϊόντα σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος υπάρχει εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα για τους πωλητές που παρέχει την δυνατότητα παρακολούθησης πωλήσεων , στατιστικών στοιχείων , ερητημάτων χρηστών , προσθήκη νέων προϊόντων και πολλά ακόμη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση εξοπλισμού κομμωτηρίου είναι μια εύκολη διαδικασία με την βοήθεια του racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε τον εξοπλισμό σου άμεσα!

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *