Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση εξοπλισμού συνεργείου αυτοκινήτων

πώληση εξοπλισμού συνεργίου αυτοκινήτων

 

 

 

 

 

Η πώληση εξοπλισμού συνεργείου αυτοκινήτων είναι στις μέρες μας γρήγορη και εύκολη με την βοήθεια του ηλεκτρονικού εμπορίου και του ιντερνετ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ως ιδιοκτήτες συνεργείου αυτοκινήτων πολλές φορές αναγνωρίζετε την ανάγκη να αντικαταστήσετε τον μεταχειρισμένο εξοπλισμού του συνεργείου αυτοκινήτου σας με νεότερο , αποδοτικότερο που κάνει την καθημερινή σας εργασία πολύ πιο εύκολη και με μικρότερο κόστος.

 

 

 

 

 

 

 

 

Άλλες φορές οι λόγοι πώλησης του εξοπλισμού του συνεργείου σας είναι τελείως διαφορετικοί όπως η συνταξιοδότηση του ιδιοκτήτη και η μη διάδοχη κατάσταση από μέλη της οικογένειας ή άλλοι λόγοι οικονομικοί που σας αναγκάζουν να διακόψετε την λειτουργία της επιχείρησης σας και να χαράξετε ένα διαφορετικό επαγγελματικό δρόμο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφού λοιπόν ως ιδιοκτήτες έχετε πάρει την απόφαση πώλησης μέρους η όλου του εξοπλισμού του συνεργείου αυτοκινήτου σας πρέπει να αποφασίσετε που και με ποιον τρόπο θα βρείτε αγοραστές. Μία λύση είναι οι εκατοντάδες ιστοσελίδες αγγελιών που όμως έχουν πολλά μειονεκτήματα καθώς δεν σας δίνουν την δυνατότητα πώλησης με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

To racoon.gr είναι μία νέα ιδέα και καινοτόμα , μία πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (λέγεται αλλιώς και marketplace) που δίνει την δυνατότητα σε πωλητές να πουλήσει εύκολα και με ασφάλεια μεταχερισμένα και καινούρια προϊόντα και σε αγοραστές να αναζητήσουν προϊόντα και υπηρεσίες και να αγοράσουν με ένα κλικ ότι επιθυμούν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το racoon.gr χρησιμοποιεί την τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου για να βοηθήσει όλους εσάς να πουλήσετε ακόμη και να ενοικιάσετε εύκολα , γρήγορα και με ασφάλεια καινούρια και μεταχειρισμένα προϊόντα. Στο racoon.gr δημιουργείτε το κατάστημα σας , ανεβάζετε τα προϊόντα σας και στην συνέχεια αυτά μπορούν να αγοραστούν γρήγορα από κάποιο αγοραστή. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έχετε επίσης την δυνατότητα ως πωλητές να παρακολουθείτε το κατάστημα σας όπως πωλήσεις , στατιστικά στοιχεία , ερωτήματα χρηστών , αξιολογήσεις καθώς και να προσθέτε καινούρια προϊόντα από το κινητό σας τηλέφωνο on the go με την βοήθεια της εφαρμογής για κινητά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση εξοπλισμού συνεργείου αυτοκινήτων είναι πλέον εύκολη με το racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιουργήστε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σας στο racoon.gr και πουλήστε εύκολα τον εξοπλισμό σας!

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *