Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση εξοπλισμού φροντιστηρίου

πώληση εξοπλισμού φροντιστηρίου

 

 

 

 

 

Η πώληση εξοπλισμού φροντιστηρίου μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα και με ασφάλεια με την καινοτόμα πλατφόρμα racoon.gr , μία πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για πολλαπολούς πωλητές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετά από 10 χρόνια περίπου με αρκετές δυσκολίες , τα χρόνια της οικονομική κρίσης και των μνημονίων μία νέα οικονομική κρίση επήλθε με την έλευση του κορονοϊού. Πολλά φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης καθώς και ξένων γλωσσών όπως και κέντρα δια βίου μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) δεν άντεξαν την οικονομική κατάρρευση που συντελέστηκε και σύνεχιζει ακόμη και σήμερα στην εποχή του κορονοϊού και έκλεισαν τα φροντιστήρια τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όταν μία επιχείρηση σταματάει τις δραστηριότητες της το επόμενο βήμα και τελευταίο είναι η στρατηγική ρευστοποίησης όπου η  εταιρεία προσπαθεί να πουλήσει τα περουσιακά της στοιχεία στην τρέχουσα τιμή της αγοράς. Για τα φροντιστήρια αυτό σημαίνει πώληση του εξοπλισμού τους. Που όμως και πώς θα πουλήσουν τον εξοπλισμό τους ;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σίγουρα μία λύση είναι οι ιστοσελίδες αγγελιών που υπάρχουν άφθονες στην Ελλάδα αλλά με αρκετά μειονεκτήματα με το σημαντικότερο ότι δεν παρέχουν την δυνατότητα απευθείας πώλησης του εξοπλισμού αλλά μόνο την δυνατότητα συζητήσεων αγοραστών και πωλητών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

To racoon.gr μία νέα και καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου , ένα σύγχρονο marketplace παρέχει την δυνατότητα σε πωλητές να πουλήσουν εύκολα , γρήγορα και με ασφάλεια τόσο μεταχειρισμένα όσο και καινούρια προϊόντα και από την αλλή παρέχει στους αγοραστές την δυνατότητα να περιηγηθούν σε χιλιάδες προϊόντα και την δυνατότητα να τα αγοράσουν με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η δημιουργία καταστήματος εντός της πλατφόρμας του racoon.gr είναι μια σχετικά εύκολη υπόθεση και μπορεί να γίνει πατώντας εγγραφή πωλητή από το μενού. Στη συνέχεια ένας εύχρηστος οδηγός θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το κατάστημα σας και ανεβάσετε προϊόντα σ ΄αυτό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος για την διευκόλυνση των πωλητών υπάρχει εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα για να διευκολύνει τους πωλητές να παρακολουθούν τις πωλήσεις τους , τα ερωτήματα των χρηστών , τα στατιστικά στοιχεία και πολλά άλλα μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση εξοπλισμού φροντιστηρίου είναι εύκολη υπόθεση με το racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε άμεσα τον εξοπλισμό σου!

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *