Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση μελιού μέσω ίντερνετ

Πώληση μελιού μέσω ίντερνετ

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μελιού μέσω ίντερνετ μπορεί να γίνει γρήγορα και με ασφάλεια με την νέα καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

Είτε είστε μικρός παραγωγός μελιού είτε μεγάλος το διαδίκτυο και η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου αποτελούν σημαντικά εφόδια για να ενισχύσουμε τις πωλήσεις μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολλοί παραγωγοί μελιού δεν έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα και αυτό αποτελεί ένα σημαντικό μειονέκτημα καθώς χάνουν ευκαιρίες πωλήσεων και τμήματα της αγοράς που ερευνούν και αγοράζουν μέλι μέσω του διαδικτύου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι πωλήσεις σας μέσω του διαδικτύου ειδικότερα τώρα στην εποχή του κορονοϊού μπορούν να πολλαπλασιαστούν αν επιλέξετε την κατάλληλη πλατφόρμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Έχοντας υπόψιν όλες αυτές τις ανικανοποίητες ανάγκες των παραγωγών μελιού δημιουργήσαμε την καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr , έτσι ώστε να μπορείτε δωρεάν να πουλάτε τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο δια μέσω την πλατφόρμας.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

Το racoon.gr είναι μία νέα πλατφόρμα καινοτόμα ηλεκτρονικού εμπορίου (μία ψηφιακή αγορά) στην οποία αφενός μεν χιλιάδες πωλητές μπορούν να πουλήσουν μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα μέσω της πλατφόρμας και αφετέρου δε χιλιάδες αγοραστές μπορούν να συγκρίνουν χιλιάδες προϊόντα , να αναζητήσουν μεταχειρισμένα ή καινούρια προϊόντα καθώς και να αγοράσουν ότι επιθυμούν εύκολα με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

To racoon.gr χρησιμοποιεί την τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου για να διευκολύνεις αγοραστές και πωλητές στις συναλλαγές τους. Είναι μία σχετικά εύχρηστη πλατφόρμα τόσο για τους πωλητές όσο και για τους αγοραστές.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο racoon.gr  είναι πολύ απλή και εύκολη και το πρώτο βήμα είναι να πατήσετε στο εγγραφή πωλητή στο μενού της ιστοσελίδας και να συμπληρώσετε τα στοιχεία του καταστήματος σας καθώς και το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. 

 

 

 

 

 

 

 

Στη συνέχεια επιβεβαιώνετε το μύνημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα στείλει η πλατφόρμα στο email σας και έπειτα ξεκινάει ένας οδηγός για την ρύθμιση του καταστήματος σας στην πλατφόρμα. Με την βοήθεια του οδηγού θα ρυθμίσετε τις πληροφορίες του καταστήματος σας, την τοποθεσία , την πολιτική (είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας) και τα προϊόντα , τις τιμές , τις περιγραφές καθώς και τον τρόπο πληρωμής και αποστολής.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά , όπου μπορείτε από το κινητό σας τηλέφωνο να παρακολυθείτε τις πωλήσεις , τα στατιστικά στοιχεία και πολλά ακόμη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μελιού μέσω ίντερνετ είναι εύκολη υπόθεση!

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε το μέλι σου άμεσα!

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *