Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση μεταχειρισμένης γούνας

πώληση μεταχειρισμένης γούνας

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένης γούνας είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί άμεσα , εύκολα και με ασφάλεια με την νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολλές γυναίκες σήμερα έχουν γούνες τις οποίες δεν φοράνε και απλά “κάθονται” στην γκαρνταρόμπα τους. Αυτές οι γούνες έχουν την δυνατότητα να πουληθούν μέσω ίντερνετ και να σας δώσουν ένα εισόδημα ενώ παράλληλα θα αδειάσετε τον χώρο σας από πράγματα που πλέον δεν χρησιμοποιείτε.

 

 

 

 

 

 

 

 

Που όμως και πως θα πουλήσετε την μεταχειρισμένη σας γούνα ; Πόσο εύκολο είναι να βρει κανείς αγοραστή μέσω ίντερνετ ;

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα τελευταία χρόνια αρκετές ιστοσελίδες αγγελιών εμφανίστηκαν στο ελληνικό ίντερνετ υποσχόμενες ότι μπορούν να σας βοηθήσουν να πουλήσετε  γρήγορα και εύκολα τα μεταχειρισμένα σας αντικείμενα. Αυτές όμως οι ιστοσελίδες αγγελιών έχουν αρκετά μειονεκτήματα καθώς το μόνο που διαθέτουν είναι χιλιάδες αγγελίες με διάφορα αντικείμενα όπου το δικό σας είναι δύσκολο να διακριθεί και επιπλέον δεν παρέχουν την δυνατότητα απευθείας πώλησης μέσω του διαδικτύου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου και η νέα καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

Το racoon.gr είναι μία νέα ιδέα και παράλληλα μία καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που δίνει την δυνατότητα αφενός μεν σε πωλητές να πουλήσουν γρήγορα , εύκολα και με ασφάλεια χιλιάδες μεταχειρισμένα και καινούρια αντικείμενα , αφετέρου δε παρέχει στους αγοραστές την δυνατότητα να συγκρίνουν τιμές ανάμεσα σε χιλιάδες μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα καθώς και να αγοράσουν εύκολα με ένα κλικ ότι επιθυμούν.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο racoon.gr είναι πολύ εύκολη και γρήγορη απλά πατώντας εγγραφή πωλητή από το μενού. Στη συνέχεια επιβεβαίωνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας έχει στείλει η πλατφόρμα και στην συνέχεια με την βοήθεια του οδηγού ρυθμίζετε το κατάστημα σας και ανεβάζετε φωτογραφίες των προϊόντων σας, περιγραφές και τιμές.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά έτσι ώστε να παρακολουθείτε από το κινητό σας τηλέφωνο τις πωλήσεις σας , τα στατιστικά σας στοιχεία , τις ερωτήσεις των χρηστών , τις ειδοποιήσεις και πολλά ακόμη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένης γούνας είναι εύκολη υπόθεση με την νέα πλατφόρμα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε άμεσα την γούνα σου!

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *