Δημοσιεύθηκε την 3 σχόλια

Πώληση μεταχειρισμένης φωτογραφικής μηχανής

πώληση μεταχειρισμένης φωτογραφικής μηχανής

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένης φωτογραφικής μηχανής μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα και γρήγορα με την καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολλοί είναι οι λόγοι που οδηγούν κάποιον να πουλήσει την μεταχειρισμένη φωτογραφική μηχανή του , με τον κυριότερο την αγορά καινούριας και καλύτερης φωτογραφικής μηχανής. Τι γίνεται όμως με την παλιά σας φωτογραφική μηχανή ; 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αντί να μείνει στο ράφι σας , μπορείτε να την πουλήσετε σε μία λογική τιμή και να κερδίσετε κάποια χρήματα. Που όμως θα την πουλήσετε και πως ; Τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί στο ελληνικό ίντερνετ εκατοντάδες ιστοσελίδες αγγελιών στις οποίες μπορείτε να πουλήσετε την φωτογραφική σας μηχανή με εμφανή όμως μειονεκτήματα καθώς αυτές οι ιστοσελίδες δεν παρέχουν την δυνατότητα απευθείας πώλησης μέσω του διαδικτύου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η μόνη λύση για την πώληση της μεταχειρισμένης φωτογραφικής σας μηχανής είναι η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου και η ψηφιακή πλατφόρμα racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TO RACOON.GR

 

Το racoon.gr είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου , η οποία παρέχει αφενός μεν στους πωλητές την δυνατότητα να πουλήσουν άμεσα , γρήγορα και με ασφάλεια μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα σε χιλιάδες δυνητικούς αγοραστές , αφετέρου δε στους αγοραστές την δυνατότητα να αναζητήσουν και να αγοράσουν χιλιάδες προϊόντα σε λογικές τιμές με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο racoon.gr είναι πάρα πολύ απλή και μπορείτε να ξεκινήσετε πατώντας εγγραφή πωλητή στο μενού. Στη συνέχεια θα πρέπει να επιβεβαίωσετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας στείλει το racoon.gr και έπειτα να ρυθμίσετε το κατάστημα σας με την βοήθεια του εύχρηστου οδηγού και αφού τελειώσετε με τις πληροφορίες του κατάστηματος σας να ανεβάσετε τα προϊόντα σας , σωστές περιγραφές και τιμές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά από το google playstore και να παρακολουθείτε τις πωλήσεις σας , τα στατιστικά σας στοιχεία , τις ερωτήσεις των χρηστών , ειδοποιήσεις , προσθήκη νέων προϊόντων , αλλαγές τιμών και πολλά ακόμη από το κινητό σας τηλέφωνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε την φωτογραφική σου μηχανή!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 σκέψεις στο “Πώληση μεταχειρισμένης φωτογραφικής μηχανής

  1. Θέλω να δώσω μια φωτογραφική μηχανή

  2. Θέλω να πουλήσω την φωτογραφική μηχανή

    1. Καλησπέρα,

      Παρακαλώ δημιουργήστε λογαριασμό πωλητή πατώντας εγγραφή πωλητή.
      Στη συνέχεια συνδεθείτε στο πίσω μέρος της ιστοσελίδας και προσθέστε την φωρογραφική μηχανή.

      Ευχαριστώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *