Δημοσιεύθηκε την 4 σχόλια

Πώληση μεταχειρισμένου πιάνου

Πώληση μεταχειρισμένου πιάνου

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένου πιάνου μπορεί να διεκπαιρεωθεί γρήγορα και με ασφάλεια χάρη στο διαδίκτυο και την τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολλές φορές παρίσταται η ανάγκη να πουλήσουμε το μεταχειρισμένο μας πιάνο για πολλούς και διάφορους λόγους όπως παραδείγματος χάρην οικονομικούς λόγους ή γιατί πλεόν δεν μας εξυπηρετεί , δεν το χρησιμοποιούμε και πιάνει χώρο στο σπίτι.

 

 

 

 

 

 

 

 

Όποιος και αν είναι ο λόγος που θέλουμε να πουλήσουμε το πιάνο μας η ουσία είναι πως θα πρέπει να βρούμε κάποιον αγοραστη ο οποίος θα είναι διατεθιμένος να πληρώσει τα χρήματα που ζητάμε για την πώληση του.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πώς όμως θα βρούμε αγοραστές για το πιάνο μας; Πολλοί αναζητούν τις πολλές ιστοσελίδες αγγελιών όπου υπάρχουν στο ελληνικό ίντερνετ και στην ουσία δεν μπορούν να μας βοηθήσουν και πολύ καθώς εκεί υπάρχουν χιλιάδες αντικείμενα μαζί με το δικό μας και επίσης δεν μας δίνει την δυνατότητα να πουλήσουμε άμεσα το πιάνο μας παρά μόνο να μπούμε σε εξαντλητικές συζητήσεις με υποψήφιους αγοραστές.

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

To racoon.gr είναι μία νέα καινοτόμα ιδέα και πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (ψηφιακή αγορά) που δίνει αφενός μεν την δυνατότητα σε πωλητές να πουλήσουν γρήγορα , άμεσα και με ασφάλεια το προϊόν τους (μεταχειρισμένο ή καινούριο) και αφετέρου την δυνατότητα στους αγοραστές να αγοράσουν ότι επιθυμούν γρήγορα και με ασφάλεια χωρίς το κόστος και την κούραση των εξαντλητικών τηλεφωνημάτων προς τους αγοραστές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο racoon.gr δημιουργείτε εύκολα τον λογαριασμό σας πατώντας εγγραφή πωλητή και στην συνέχεια ανεβάζετε στο “κατάστημα” σας στην πλατφόρμα τα μεταχειρισμένα ή καινούρια προϊόντα σας. Απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρέχει στατιστικά στοιχεία για πωλήσεις , επισκεψιμότητα , ερωτήματα χρηστών καθώς και εφαρμογή για κινητά android για πωλητές με δυνατότητα προσθήκης προϊόντων , αλλαγή τιμών και πολλά ακόμη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένου πιάνου γίνεται πλέον εύκολα και με ασφάλεια με την βοήθεια του racoon.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και ξεκίνα να πουλάς!

 

 

 

 

 

4 σκέψεις στο “Πώληση μεταχειρισμένου πιάνου

 1. Πουλάω πιάνο αντίκα προπολεμικο

  1. Καλησπέρα,

   Παρακαλώ δημιουργήστε λογαριασμό πατώντας εγγραφή πωλητή.

   Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε βοήθεια!

 2. Πωλείται πιάνο μεταχειρισμένο Bluthner αγορασμένο 1985 τιμή 1000€

  1. Παρακαλώ δημιουργήστε λογαριασμό για να την πουλήσετε κανονικά μέσα από την πλατφόρμα και όχι στα σχόλια.

   Ευχαριστώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *