Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση μεταχειρισμένου πλυντηρίου

Πώληση μεταχειρισμένου πλυντηρίου

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένου πλυντηρίου είναι σήμερα μια συχνή διαδικασία που μπορεί να πραγματοποιηθεί σχετικά εύκολα και γρήγορα με την βοήθεια του ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το πλυντήριο είναι μαζί με το ψυγείο το πιο κοινό αντικείμενο σε κάθε σπίτι. Όλοι έχουμε από ένα ή παραπάνω στο σπίτι μας γιατί χωρίς αυτό δεν μπορούμε να πλύνουμε τα ρούχα μας. Πολλές φορές όμως δημιουργείτε η ανάγκη να αντικαταστήσουμε το παλιό μας πλυντήριο με νεότερο καλύτερης ενεργειακής κλάσης και πιο σύγχρονο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με την αντικατάσταση λοιπόν του παλιού μας πλυντηρίου με ένα καινούριο και πιο σύγχρονο γλυτώνουμε χρήματα καθώς το νέο πλυντήριο είναι λιγότερο ενεργοβόρο , χρόνο καθώς τα ρούχα πλένονται ταχύτερα και επίσης τα ρούχα μας πλένονται σωστά χωρίς προβλήματα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τι γίνεται όμως με το παλιό μας πλυντήριο ; To πετάμε στα άχρηστα ή το παρατάμε στην αποθήκη του σπιτιού μας ; Φυσικά και όχι. Μπορούμε να πουλήσουμε το παλιό μας πλυντήριο στο ίντερνετ με την βοήθεια του ηλεκτρονικού εμπορίου. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπάρχει η λύση των ιστοσελίδων αγγελιών αλλά έχει υπερβολικά πολλά μειονεκτήματα καθώς αυτές οι ιστοσελίδες δεν μας δίνουν την δυνατότητα να πουλήσουμε το παλιό μας πλυντήριο με ένα κλικ και επίσης έχουν χιλιάδες αντικείμενα κάτι που σημαίνει πως πολύ δύσκολα μπορούν να μας βρουν οι υποψήφιοι αγοραστές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RACOON.GR

 

 

 

Το racoon.gr είναι μία νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που μπορεί να σας βοηθήσει να πουλήσετε το παλιό σας πλυντήριο με ένα κλικ και με ασφάλεια σε χιλιάδες αγοραστές. Είναι ένα ψηφιακό μέρος αγορών (marketplace) όπου ανεξάρτητοι πωλητές επιχειρήσεις και ιδιώτες πουλάνε μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα και αγοραστές αναζητούν προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το racoon.gr  χρησιμοποιεί τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου για να καλύψει τις ανάγκες των αγοραστών και πωλητών εύκολα , γρήγορα και με ασφάλεια. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εάν θέλετε και εσείς να γίνεται πωλητής στο racoon.gr και να πουλήσετε το παλιό σας πλυντήριο δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε το κατάστημα σας στο racoon.gr , να ανεβάσετε τα προϊόντα σας μαζί με την τιμή τους και να κατεβάσετε εφόσον το επιθυμείτε την εφαρμογή για κινητά και να παρακολουθείτε πωλήσεις , στατιστικά στοιχεία , ερωτήσεις αγοραστών και άλλα από το κινητό σας τηλέφωνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένου πλυντηρίου είναι εύκολη υπόθεση με το racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε το παλιό σου πλυντήριο άμεσα!

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.