Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση μεταχειρισμένου τρακτέρ

πώληση μεταχειρισμένου τρακτέρ

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένου τρακτέρ μπορεί να μεταφερθεί στο χώρο του διαδικτύου και να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια με την τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολλοί αγρότες σκέφτονται να πουλήσουν το μεταχειρισμένο τρακτέρ τους για να αγοράσουν ένα καινούριο και πιο οικονομικό καθώς τα μεταχειρισμένα τρακτέρ πολλών χρόνων είναι αρκετά ενεργοβόρα και παράλληλα χρειάζονται και αρκετά σέρβις πράγμα που αυξάνει κατά πολύ το κόστος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εάν λοιπόν έχουμε αποφασίσει να πουλήσουμε το παλιό μας τρακτέρ για να αγοράσουμε καινούριο το ερώτημα που τίθετε είναι που μπορούμε να το πουλήσουμε και πως ;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μία λύση είναι να απευθυνθείτε σε κάποιον έμπορο ο οποίος όμως θα σας ζητήσει να βρίσκετε το τρακτέρ σας στην μάντρα του έτσι ώστε να μπορεί να θεαθεί από υποψήφιους αγοραστές και παράλληλα θα σας το αγοράσει σε χαμηλή τιμή καθώς και αυτός θα πρέπει να κερδίσει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μία άλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε το car.gr ή κάποιο άλλο site αγγελιών το οποίο όμως έχει χιλιάδες άλλα τρακτερ στο site του με αποτέλεσμα κατά πρώτο να δυσκολευτείτε να το πουλήσετε και κατά δεύτερον δεν παρέχει την δυνατότητα απευθείας πώλησης με ένα κλικ από το διαδίκτυο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η καλύτερη λύση σε αυτά τα προβλήματα είναι η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου και οι διάφορες πλατφόρμες marketplace οι οποίες εφαρμόζονται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην ελλάδα η πρώτη πλατφόρμα για μεταχειρισμένα και καινούρια προϊοντα (marketplace) είναι το racoon.gr το οποίο είναι δωρεάν για αγοραστές και πωλητές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

Το racoon.gr είναι μία καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (μία ψηφιακή αγορά) στην οποία αφενός μεν οι πωλητές μπορούν να πουλήσουν μεταχειρισμένα ή καινούρια προϊόντα είτε πρόκειται για ιδιώτες είτε πρόκειται για επαγγελματίες , αφετέρου δε οι αγοραστές μπορούν να αγοράσουν χιλιάδες προϊόντα , να συγκρίνουν τιμές και να αναζητήσουν γρήγορα αυτό που επιθυμούν είτε μεταχειρισμένο είτε καινούριο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο racoon.gr είναι σχετικά εύκολη και μπορείτε να ξεκινήσετε την διαδικασία πατώντας εγγραφή πωλητή από το μενού και συμπληρώνοντας τα στοιχεία. Στη συνέχεια δημιουργείτε το κατάστημα σας με την βοήθεια του οδηγού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος μπορείτε να παρακολουθείτε τις πωλήσεις σας, τα στατιστικά σας στοιχεία και πολλά ακόμη μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο κατεβάζοντας την εφαρμογή για κινητά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H πώληση μεταχειρισμένου τρακτέρ είναι απλή χάρη στο racoon.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε το τρακτέρ σου!

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *