Δημοσιεύθηκε την 2 σχόλια

Πώληση μεταχειρισμένων ιατρικών μηχανημάτων

Πώληση μεταχειρισμένων ιατρικών μηχανημάτων

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων ιατρικών μηχανημάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα , γρήγορα και με ασφάλεια με την βοήθεια του ηλεκτρονικού εμπορίου και της καινοτόμας πλατφόρμας racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολλά ιδιωτικά ιατρεία καθώς και μικρές και μεγάλες ιατρικές κλινικές αναγνωρίζουν την ανάγκη αντικατάστασης των ιατρικών τους μηχανημάτων σε κάποια φάση της ζωής τους. Η αντικατάσταση των παλιών ιατρικών μηχανημάτων με νέα και πιο αποδοτικά έχει πολλά πλεονεκτήματα εκτός από το κόστος λειτουργίας που είναι μικρότερο στα καινούρια μηχανήματα καθώς δεν εμφανίζουν βλάβες. Ένα από αυτά τα πλεονεκτήματα είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από την στιγμή που οι επαγγελματίες υγείας έχουν αποφασίσει να πουλήσουν τον παλιό τους ιατρικό εξοπλισμό που και πως θα μπορούσαν να το κάνουν; Σαφώς κάποια από αυτά τα μηχανήματα θα αντικατασταθούν από τις εταιρίες που εμπορεύονται μηχανήματα κάποια όμως θα πρέπει να αποφασίσουν οι ίδιοι οι επαγγελματίες υγείας που θα τα πουλήσουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σίγουρα στο μυαλό των περισσοτέρων έρχεται το ίντερνετ και οι ιστοσελίδες αγγελιών που παρόλο που μπορούν να βοηθήσουν την κατάσταση έχουν πολλά μειονεκτήματα με το σημαντικότερο όλων ότι δεν παρέχουν την δυνατότητα απευθείας πώλησης του μηχανήματος δια μέσω της ιστοσελίδας. Αντί αυτού ο πωλητής πρέπει να “μπει” σε διαρκείς συζητήσεις με τους αγοραστές.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤO RACOON.GR

 

 

Το racoon.gr είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου , ένα ψηφιακό marketplace που παρέχει αφενός μεν την δυνατότητα σους πωλητές να πουλήσουν εύκολα , γρήγορα και με ασφάλεια μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα , αφετέρου δε στους αγοραστές να αναζητήσουν χιλιάδες καινούρια και μεταχειρισμένα προϊόντα στις καλύτερες τιμές και να τα αγοράσουν γρήγορα με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για να γίνει κάποιος πωλητής στο racoon.gr αρκεί να πατήσει το μενού εγγραφή πωλητή και να συμπληρώσει τα στοιχεία του καταστήματος του. Στη συνέχει θα χρειαστεί να επιβεβαιώσει το ηλεκτρονικό μήνυμα που έχει στείλει η πλατφόρμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του και έπειτα να ρυθμίσει με την βοήθεια του εύχρηστου οδηγού τις πληροφορίες για το κατάστημα του και να ανεβάσει τα προϊόντα του , τις περιγραφές και τις τιμές. Η διαδικασία αυτή είναι γενικά πολύ απλή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος οι πωλητές μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή για κινητά , από το google playstore και να παρακολουθούν τις πωλήσεις τους , τα στατιστικά τους στοιχεία , τις ερωτήσεις των χρηστών και πολλά ακόμη από το κινητό τους τηλέφωνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων ιατρικών μηχανημάτων είναι εύκολη διαδικασία με την βοήθεια του racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε τα μηχανήματα σου άμεσα!

 

 

 

2 σκέψεις στο “Πώληση μεταχειρισμένων ιατρικών μηχανημάτων

  1. Πώληση μικροβιολογικών μηχανημάτων

    1. Καλησπέρα σας,

      Παρακαλώ δημιουργήστε λογαριασμό πατώντας εγγραφή πωλήτη.

      Στην διάθεση σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *