Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση μεταχειρισμένων μηχανημάτων μαρμάρου

πώληση μεταχειρισμένων μηχανημάτων μαρμάρου

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων μηχανημάτων μαρμάρου μέσω του διαδικτύου μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε εύκολα και γρήγορα αγοραστικό κοινό για τα μεταχειρισμένα μηχανήματα μαρμάρου της επιχείρησης σας.

 

 

 

Τα τελευταία 10 χρόνια της ελληνικής οικονομικής κρίσης και των ατελείωτων μνημονίων η ελληνική οικονομία έχασε το 1/4 του πλούτου που παρήγαγε με αποτέλεσμα αρκετοί κλάδοι να υποστούν σημαντικές ζημιές καθώς και αρκετές επιχειρήσεις να πτωχεύσουν.

 

 

 

Είτε έχετε επιχείρηση μαρμάρου που λόγω των οικονομικών δυσκολιών έχει σταματήσει την παραγωγική της διαδικασία και βρίσκεται σε κατάσταση ρευστοποίησης του μηχανολογικού της εξοπλισμού , είτε θέλετε απλά να εκσυγχρονίσετε τον μηχανολογικό εξοπλισμό με νέο και αποδοτικότερο είτε στην τελική έχετε συνταξιοδοτηθεί και επιθυμείτε να πουλήσετε την επιχείρηση σας τότε σίγουρα είστε στην σωστή ιστοσελίδα.

 

 

 

Είτε πρόκειται για πολλά μεταχειρισμένα μηχανήματα μαρμάρου όπως παντογράφος μαρμάρου , μουρελομηχανή μαρμάρου , κόφτης μαρμάρου , λειαντική μηχανή μαρμάρου είτε μόνο για ένα μεταχειρισμένο μηχάνημα η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου και το διαδίκτυο μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε εύκολα και γρήγορα πελάτες.

 

 

 

 

RACOON.GR – Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

 

 

Το racoon.gr είναι μία νέα καινοτόμα ιδέα στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι ένα marketplace (ψηφιακή αγορά) που συνδέει αγοραστές με πωλητές με την βοήθεια του Internet και της τεχνολογίας ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

 

 

Οι αγοραστές μπορούν να βρουν οτιδήποτε επιθυμούν , είτε καινούριο είτε μεταχειρισμένο σε πραγματικά καλές τιμές κάνοντας μια εύκολη αναζήτηση στην ιστοσελίδα.

 

 

 

Οι πωλητές μπορούν να πουλήσουν οποιοδήποτε προϊόν είτε καινούριο , για παράδειγμα μικροί παραγωγοί μπορούν να πουλήσουν τα προϊόντα τους στο διαδίκτυο χωρίς να έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα , είτε ένα μεταχειρισμένο προϊόν που δεν χρειάζεται ένας πολίτης και επιθυμεί να το πουλήσει και να κερδίσει κάποια χρήματα.

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων μηχανημάτων μαρμάρου γίνεται εύκολη υπόθεση στην πλατφόρμα του racoon.gr

 

 

 

 

 

H ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ RACOON.GR

 

 

 

1) Για να γίνετε πωλητής στην πλατφόρμα του racoon.gr πρέπει να κάνετε εγγραφή πωλητή πατώντας στο μενού

 

 

2) Κάνετε επιβεβαίωση στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ξεκινάτε την ρύθμιση του καταστήματος σας

 

 

3) Αφού τελειώσετε με το κατάστημα σας ανεβάζετε τα μηχανήματα με τιμές , περιγραφές και φωτογραφίες

 

 

4) Αφού τελειώσετε με τα προϊόντα σας μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά andoid

 

 

5) Εισάγετε τα στοιχεία πρόσβασης στην εφαρμογή (τα στοιχεία του καταστήματος σας) μαζί με το url racoon.gr

 

 

 

Μπορούμε να δημιουργήσουμε εμείς για λογαριασμό σας το κατάστημα στο racoon.gr ή να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε βήμα της διαδικασίας.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας : Μπάρκας Κωνσταντίνος , 694 97 91 97 3, [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *