Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών

Πώληση μεταχειρισμένων μηχανών

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών είναι μία διαδικασία που έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία χρόνια με την ανάπτυξη του ιντερνετ και του web.

 

 

 

 

 

 

Πολλές φορές για διάφορους λόγους παρίσταται η ανάγκη να πουλήσουμε τις μηχανές ή τα μηχανάκια μας για να αγοράσουμε κάποιο άλλο μοντέλο πιο καινούριο ή για να πάρουμε πίσω μέρος των χρημάτων που δαπανήσαμε κατά την αγορά τους.

 

 

 

 

 

 

 

Με την εμπορική ανάπτυξη του Internet αναπτύχθηκαν πάρα πολλές ιστοσελίδες αγγελιών που δίνουν την δυνατότητα επικοινωνίας αγοραστών και πωλητών χωρίς όμως να προσφέρουν κάτι επιπλέον όπως άμεση αγορά της μοτοσυκλέτας από το διαδίκτυο.

 

 

 

 

 

 

 

Το racoon.gr μία νέα ιδέα στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου , ένα marketplace (ψηφιακή αγορά) όπου αγοραστές και πωλητές μπορούν να συναντηθούν , σας δίνει την δυνατότητα να πουλήσετε απευθείας την μεταχειρισμένη μοτοσυκλέτα σας , καθώς και να την αποστείλετε στον αγοραστή με κάποια μεταφορική εταιρία.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το racoon.gr δίνει την δυνατότητα σε όλους να πουλήσουν γρήγορα οτιδήποτε δεν χρειάζονται και να κερδίσουν χρήματα καθώς επίσης στους αγοραστές να ανακαλύψουν μία μεγάλη ποικικία μεταχειρισμένων και καινούριων προϊόντων σε καλές τιμές και να αποκτήσουν γρήγορα ότι επιθυμούν με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

 

 

 

 

 

 

Το racoon.gr σας δίνει την δυνατότητα ως πωλητές να δημουργήσετε δωρεάν το “κατάστημα” σας εντός του ρακούν και να ανεβάσετε τα προϊόντα στην πλατφόρμα. Παρέχει επίσης εφαρμογή για κινητά android για πωλητές όπου μπορείτε να ανεβάσετε νέα προϊόντα στον λογαριασμό σας (πέρα από τα ήδη υπάρχοντα) , να δείτε τις μηνιαίες πωλήσεις , να απαντήσετε σε ερωτήσεις των αγοραστών και πολλά ακόμη.

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών είναι πλέον εύκολη με την βοήθεια του racoon.gr

 

 

 

 

 

 

 

Δημιουργήστε σήμερα τον δωρεάν λογαριασμό σας στον ρακούν.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *