Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση μεταχειρισμένων οδοντιατρικών μηχανημάτων

Πώληση μεταχειρισμένων οδοντιατρικών μηχανημάτων

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων οδοντιατρικών μηχανημάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί σχετικά εύκολα με την βοήθεια του ηλεκτρονικού εμπορίου και του ψηφιακού μάρκετινγκ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Όλοι οι επαγγελματίες υγείας είτε πρόκειται για ιατρούς , είτε πρόκειται για οδοντιάτρους είτε για οδοντοτεχνίτες κατά την διάρκεια της επαγγελματικής τους ζωής έχουν βρεθεί στο δίλλημα έαν χρειαστεί να ανακαινίσουν το οδοντιατρειο τους , η το ιατρείο τους που θα πουλήσουν τον μεταχειρισμένο εξοπλισμό τους ώστε να αυτά τα χρήματα να συνεισφέρουν στην αγορά νέου εξοπλισμού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα τελευταία χρόνια με την ανάπτυξη του διαδικτύου , έχουν εμφανιστεί πάρα πολλές ιστοσελίδες αγγελιών στις οποίες μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες από τα μηχανήματα σας και μία περιγραφή για να σας βοηθήσουν να τα πουλήσετε. Δυστυχώς όμως αυτές οι ιστοσελίδες έχουν πολλά μειονεκτήματα και δεν σας δίνουν την δυνατότητα της άμεσης πώλησης των μηχανημάτων σας , αντ’ αυτού πρέπει να επικοινωνείτε συνεχώς με τον υποψήφιο αγοραστή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπάρχει όμως η τεχνολογία του ηλεκτρονικού εμπορίου η οποία είναι τελείως διαφορετική από τις ιστοσελίδες των αγγελιών και σας παρέχει την δυνατότητα να πουλήσετε τα μεταχειρισμένα οδοντιατρικά σας μηχανήματα άμεσα και με ασφάλεια χωρίς την ανάγκη συνεχούς επικοινωνίας με τους αγοραστές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RACOON.GR

 

 

 

To racoon.gr  μία νέα και καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου , ένα ψηφιακό marketplace , σας δίνει την δυνατότητα να πουλήσετε άμεσα και με ασφάλεια τα μηχανήματα σας σε χιλιάδες αγοραστές. Πάρεχει επίσης την δυνατότητα στους αγοραστές να αγοράσουν ότι επιθυμούν με ένα κλικ και να παραλάβουν το προϊόν στην πόρτα τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στo racoon.gr η δημιουργία λογαριασμού είναι μία πολύ απλή υπόθεση , πατώντας εγγραφή πωλητή στο μενού και συμπληρώνοντας τα στοιχεία του καταστήματος σας. Εν συνεχεία ρυθμίζετε το κατάστημα σας με τον οδηγό που παρέχει η εφαρμογή και ανεβάζετε τα προϊόντα σας για πώληση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το racoon διαθέτει επίσης εφαρμογή για κινητά android με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα σχετικά με το κατάστημα σας από το κινητό σας τηλέφωνο όπως πωλήσεις , στατιστικά στοιχεία , ερωτήσεις χρηστών , ειδοποιήσεις , προσθήκη νέων προϊόντων και πολλά ακόμη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων οδοντιατρικών μηχανημάτων είναι πλεόν εύκολη !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου στο racoon.gr και πούλησε γρήγορα τα οδοντιατρικά σου μηχανήματα!

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *