Δημοσιεύθηκε την 4 σχόλια

Πώληση μεταχειρισμένων παπουτσιών

Πώληση μεταχειρισμένων παπουτσιών

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων παπουτσιών μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα , γρήγορα και με ασφάλεια με την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου για καινούρια και μεταχειρισμένα προϊόντα , racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα παπούτσια είναι ίσως ένα από τα ποιο κοινά αντικείμενα στην ζωή ενός ανθρώπου είτε πρόκειτα για αθλητικά , είτε για casual ή άλλους τύπους. Όλοι μας κατά την διάρκεια της ζωής μας πρόκειται να αγοράσουμε πάρα πολλά παπούτσια πολλά εκ των οποίων δεν τα φοράμε και καταλήγουν να βρίσκονται παρατημένα σε κάποια αποθήκη ή παπουτσοθήκη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σήμερα με την βοήθεια του ίντερνετ και του ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούμε να πουλήσουμε τα μεταχειρισμένα μας παπούτσια , να κερδίσουμε ένα εισόδημα και να “κάνουμε” χώρο στο σπίτι μας από πράγματα που απλά βρίσκονται εκεί χωρίς καμία χρησιμότητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Που θα μπορούσε όμως κάποιος να πουλήσει τα μεταχειρισμένα του παπούτσια και ποιος θα τα αγόραζε ; Ας προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στο πρώτο ερώτημα στο που.

 

 

 

 

 

 

 

 

Όσον αφορά στο που θα μπορούσε κανείς να πουλήσει τα παπούτσια του θα σας αναφέρουμε την καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr , ένα σύγχρονο marketplace με χιλιάδες αγοραστές και πωλητές όπου μπορείτε εύκολα , γρήγορα και με ασφάλεια να πουλήσετε τον εξοπλισμό σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα δηλαδή στο ποιος θα αγόραζε τα μεταχειρισμένα μας παπούτσια θα σας πούμε πως υπάρχουν τμήματα στην αγορά που είναι ευαίσθητα στην τιμή και τα οποία θα μπορούσαν να αγοράσουν τα μεταχειρισμένα σας παπούτσια αρκεί η τιμή τους να είναι ελκυστική και φυσικά τα παπούτσια σας να είναι σε καλή κατάσταση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

Το racoon.gr είναι μία νέα και καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου , η οποία βοηθάει τόσο τους πωλητές (ιδιώτες και επαγγελματίες) να πουλήσουν εύκολα και γρήγορα τον εξοπλισμό τους , όσο και τους αγοραστές να περιηγηθούν γρήγορα σε χιλιάδες προϊόντα τόσο καινούρια όσο και μεταχειρισμένα και να αγοράσουν σε καλές τιμές με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

Οι πωλητές μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν τον λογαριασμό τους στο racoon.gr και να ρυθμίσουν το κατάστημα τους με την βοήθεια του οδηγού. Μπορούν επίσης να κατεβάσουν την εφαρμογή για κινητά έτσι ώστε να παρακολουθούν τις πωλήσεις , τα στατιστικά στοιχεία και πολλά ακόμη για το κατάστημα τους μέσω του κινητού τους τηλεφώνου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων παπουτσιών είναι πλεόν εύκολη υπόθεση με το racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε άμεσα τα μεταχειρισμένα σου παπούτσια!

 

 

 

 

 

4 σκέψεις στο “Πώληση μεταχειρισμένων παπουτσιών

  1. Θέλω να πουλήσω παπούτσια και μπότες μεταχειρισμένα,σε πολύ καλή κατάσταση.

    1. Παρακαλώ πατήστε εγγραφή πωλητή , δώστε τα στοιχεία πατήστε εγγραφή και στη συνέχεια επιβεβαιώστε το εμαιλ που θα σας έρθει.

  2. Θέλω να πουλήσω παπούτσια γαλότσες παντόφλες

    1. Καλησπέρα,

      Παρακαλώ πατήστε εγγραφή πωλητή για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας.

      Ευχαριστώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *