Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση τυροκομείου

πώληση τυροκομείου

 

Η πώληση τυροκομείου στις μέρες μας είναι μία δύσκολη υπόθεση ειδικά χωρίς την χρήση του διαδικτύου. Είναι πολύ δύσκολο να βρούμε αγοραστές για την πώληση του τυροκομείου μας με την χρήση και μόνο του παραδοσιακού μάρκετινγκ.

 

Ενώ με την βοήθεια των μηχανών αναζήτησης και του διαδικτύου γενικότερα μεγιστοποιούμε τις πιθανότητες να προσελκύσουμε έναν αρκετά μεγάλο αριθμό πιθανών πελατών και τελικά να πουλήσουμε την επιχείρηση μας σε μία ελκυστική τιμή.

 

Ποιοι οι λόγοι όμως που μπορεί να οδηγήσουν κάποιον στην απόφαση να πουλήσει το τυροκομείο του; Καθώς η οικονομική συγκυρία στην Ελλάδα είναι δύσκολη αρκετές επιχειρήσεις και τυροκομεία έχουν πτωχεύσει κατά την διάρκεια της Ελληνικής κρίσης.

 

Άλλοι λόγοι μπορεί να είναι η αλλαγή επαγγέλματος καθώς ο ανταγωνισμός και τα περιθώρια κέρδους μπορεί να είναι ιδιαίτερα χαμηλά στην τυροκομία. Τέλος κάποιοι ιδιοκτήτες τυροκομείων μπορεί να συνταξιοδοτούνται και να μην έχουν διάδοχη κατάσταση.

 

Όποιος και αν είναι ο λόγος για την πώληση του τυροκομείου σας υπάρχει η πλατφόρμα του racoon.gr για να σας βοηθήσει να πουλήσετε την επιχείρηση σας εύκολα και με ασφάλεια.

 

 

RACOON

 

Τo racoon.gr είναι μια νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου , ένα marketplace (μια ψηφιακή αγορά) που προσελκύει αγοραστές και πωλητές με σκοπό την διευκόλυνση των μεταξύ τους συναλλαγών.

 

Μπορείτε ως πωλητές να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα στο racoon.gr και να πουλήσετε μεμονωμένα όλα τα μηχανήματα του τυροκομείου σας όπως παστεριωτές γάλακτος , κορυφολόγους γάλακτος , ομογενοποιητές γάλακτος καθώς και οτιδήποτε άλλο έχετε ώς μηχάνημα με σκοπό να επιτύχετε καλύτερες τιμές πώλησης.

 

Το racoon.gr προσφέρει μια εύχρηστη πλατφόρμα με σκοπό να σας βοηθήσει να πουλήσετε τα μηχανήματα σας γρήγορα και στην τιμή που επιθυμείτε.

 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 

Κάνετε εγγραφή στην πλατφόρμα του racoon.gr ως πωλητής πατώντας τον σύνδεσμο μενού εγγραφή πωλητή.

 

Στη συνέχεια συμπληρώνετε τα στοιχεία σας σχετικά με το όνομα του καταστήματος κ.α.

 

Τέλος ρυθμίζετε το κατάστημα σας και ανεβάζετε φωτογραφίες , περιγραφές και τιμές των μηχανημάτων  για να εμφανιστούν στην πλατφόρμα του racoon.gr.

 

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ως πωλητές του racoon.gr να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά wcfm store manager από το google play.

 

Έαν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην διαδικασία ή επιθυμείτε να δημιουργήσουμε εμείς τον λογαριασμό σας , επικοινωνήστε μαζί μας :

 

[email protected]

694  97  91  97 3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *