Δημοσιεύθηκε την 4 σχόλια

Μεταχειρισμένα μηχανήματα επεξεργασίας ελιάς

Μεταχειρισμένα μηχανήματα επεξεργασίας ελιάς

Αν έχετε επιχείρηση και επιθυμείτε να πουλήσετε τα μεταχειρισμένα μηχανήματα επεξεργασίας ελιάς , τότε βρίσκεστε στην κατάλληλη ιστοσελίδα.

 

Λόγω της οικονομικής κρίσης που ταλαιπωρεί την Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια πολλές επιχειρήσεις , συμπεριλαμβανομένων και επιχειρήσεων επεξεργασίας ελιών έχουν κλείσει κυρίως λόγω οικονομικών προβλημάτων αλλά και από άλλες αιτίες όπως αλλαγή εργασίας , μετεγκατάσταση στο εξωτερικό , συνταξιοδότηση ή άλλους λόγους.

 

Τι γίνεται όμως με τον μεταχειρισμένα μηχανήματα επεξεργασίας ελιάς που μένουν πλέον αχρησιμοποίητα στην βιοτεχνία που δεν δουλεύει πια ;

 

Δυστυχώς τα μηχανήματα είναι ένα κεφαλαιακό στοιχείο της επιχείρησης το οποίο μας είχε κοστίσει αρκετά χρήματα στο παρελθόν και η απόσβεση των οποίων συνήθως γίνεται μετά από πολλά χρόνια.

 

Η μόνη λύση που έχουμε σε αυτή την περίπτωση είναι η στρατηγική ρευστοποίησης των μηχανημάτων μας και των εγκαταστάσεων μας στην τρέχουσα τιμή.

 

ΤΟ RACOON

 

To Racoon.gr είναι μία καινοτόμα ιδέα που δημιουργήθηκε ακριβώς για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας για πώληση των μεταχειρισμένων μηχανημάτων σας.

 

Είναι εύκολο και απλό στη χρήση , με αρκετά μεγάλη επισκεψιμότητα και χρησιμοποιώντας την δύναμη του ηλεκτρονικού εμπορίου σας δίνει την δυνατότητα μέσα από τον δικό σας πίνακα να πουλήσετε τα μηχανήματα σας γρήγορα και με ασφάλεια.

 

Είναι δωρεάν και υπάρχει μόνο μία μικρή προμήθεια 10 % επί της τιμής πώλησης μόνο εφόσον πωληθεί το μηχάνημα σας.

 

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια σχετικά με την δημιουργία του δωρεάν λογαριασμού σας , μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας :

 

Μπάρκας Κωνσταντίνος

694 97 91 97 3

[email protected]

 

 

4 σκέψεις στο “Μεταχειρισμένα μηχανήματα επεξεργασίας ελιάς

  1. Ενδιαφέρων για αγορά μηχανημάτων επεξεργασίας ελιών βρώσιμων.
    Έχω συσκευαστήριο ελιών στην περιοχή Μελιγαλάς Μεσσηνίας (Καλαμάτα).

    1. Καλησπέρα σας,

      Δεν υπάρχουν προς το παρών μηχανήματα επεξεργασίας ελιάς.

      Ευχαριστώ

  2. Ενδιαφέρων για αγορά κάποιων ηχανηματων επεξεργασίας ελιών.
    Τηλεφ 6977608840

    1. Καλησπέρα σας,

      Δεν υπάρχουν προς το παρών μηχανήματα επεξεργασίας ελιάς.

      Ευχαριστώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *