Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Μεταχειρισμένα παιχνίδια για xbox, playstation, pc, nintendo

μεταχειρισμένα παιχνίδια για pc , nintendo, playstation , wii

Η αγορά για μεταχειρισμένα παιχνίδια για xbox, playstation, pc, nintendo  παρουσιάζει συνεχώς αυξητικές τάσεις και στην χώρα μας.

Όλοι μας , όσοι έχουμε ασχοληθεί με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις κονσόλες έχουμε”καεί” σε κάποια περίοδο της ζωή μας με τα βιντεοπαιχνίδια. Βέβαια και αυτή η πώρωση με τον καιρό περνάει και σε κάποια φάση τα βαρεθήκαμε και τα αφήσαμε.

Όλα αυτά τα παιχνίδια για playstation , xbox , pc και nintendo βρίσκονται πλέον παρατημένα στα συρτάρια του σπιτιού μας.

Έχετε σκεφθεί όμως ότι όλα αυτά τα μεταχειρισμένα παιχνίδια θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα σε άλλους gamers που θα ήθελαν να παίξουν και δεν έχουν την δυνατότητα να τα αγοράσουν καινούρια;

Αυτή ακριβώς την ανάγκη εντόπισε το Racoon και σας δίνει πλέον την δυνατότητα να πουλήσετε τα μεταχειρισμένα παιχνίδια σας μέσω του Racoon και να κερδίσετε χρήματα.

Η δημιουργία λογαριασμού στην πλατφόρμα μας είναι δωρεάν και εύκολη!

Πατάτε στο μενού εγγραφή πωλητή και στη συνέχεια επιβεβαιώνεται το e-mail που θα σας σταλεί μέσω της πλατφόρμας.

Στην συνέχεια κάνετε είσοδο στο σύστημα με το username και το password και αρχίζετε να διαχειρίζεστε πλέον το δικό σας κατάστημα όπου μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ανεβάσετε τις φωτογραφίες των παιχνιδιών και τις αντίστοιχες περιγραφές τους.

Αν παρ’όλα αυτά δυσκολευτείτε στην διαδικασία εγγραφής στην πλατφόρμα εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην δημιουργία του λογαριασμού σας.

Καλέστε μας στο τηλέφωνο 694 97 91 97 3 ή στείλτε μας e-mail στο [email protected] για να σας βοηθήσουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *