Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση μεταχειρισμένων βιβλίων

πώληση βιβλίων

 

Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν είμαστε ακόμη εξοικειωμένοι με την αγορά και πώληση μεταχειρισμένων βιβλίων.Ενώ στην Αμερική και στην Ευρώπη η αγορά μεταχειρισμένων είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στην Ελλάδα άρχισε να κάνει δειλά δειλά τα βήματα της εν μέσω οικονομικής κρίσης.

 

Η πώληση μεταχειρισμένων βιβλίων μας δίνει την δυνατότητα να απαλλάξουμε την βιβλιοθήκη μας από βιβλία που δεν χρειαζόμαστε πια και να κερδίσουμε κάποια χρήματα.

 

Στο racoon.gr μπορείτε να πουλήσετε οποιοδήποτε μεταχειρισμένο βιβλίο με την βοήθεια της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

Το Racoon.gr, το πρώτο online marketplace ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα σας δίνει την δυνατότητα μέσω της δημιουργίας δωρεάν λογαριασμού , να πουλήσετε εύκολα και με ασφάλεια τα βιβλία σας.

 

Εσείς απλά επιλέγετε εγγραφή πωλητή στο μενού της αρχικής σελίδας και στην συνέχεια αφού επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να ανεβάστε τα βιβλία σας στο κατάστημα σας.

 

Αφού δημιουργήσετε το κατάστημα σας στο racoon.gr έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείται τα στατιστικά στοιχεία σας σχετικά με την πώληση των βιβλίων , να βλέπετε τις ειδοποιήσεις από χρήστες , να απαντάτε στα ερωτήματα των χρηστών καθώς και να αλλάζετε τις τιμές on the go με την βοήθεια της εφαρμογής wcfm store manager για κινητά που παρέχει η πλατφόρμα για πωλητές.

 

Εάν για τον οποιοδήποτε λόγο δυσκολευτείτε μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην δημιουργία του λογαριασμού σας στο racoon καθώς και για οτιδήποτε χρειαστείτε.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας :

Μπάρκας Κωνσταντίνος

694 97 91 97 3

[email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *