Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πωλήσεις μεταχειρισμένων μηχανημάτων ζυμαρικών

πωλήσεις μεταχειρισμένων μηχανημάτων ζυμαρικών

 

 

 

 

 

Οι πωλήσεις μεταχειρισμένων μηχανημάτων ζυμαρικών είναι μία δύσκολη και επίπονη διαδικασία χωρίς την χρήση του διαδικτύου και της τεχνολογίας ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

 

Η δεκαετής οικονομική κρίση στην Ελλάδα έχει πλήξει ένα μεγάλο σύνολο κλάδων της ελληνικής οικονομίας , μεταξύ αυτών και των κλάδο των ζυμαρικών , όπου αρκετές εταιρίες του κλάδου πτώχευσαν από το προβληματικό ελληνικό κράτος και τις παθογένειες του.

 

 

Εκτός όμως από τις πτωχεύσεις επιχειρήσεων ζυμαρικών υπάρχουν και αρκετές άλλες επιχειρήσεις που κόντρα στα αρνητικά δεδομένα της εποχής αναπτύσσονται με υγιής ρυθμούς. Ένας από τους λόγους πώλησης των μηχανημάτων ζυμαρικών αυτών των επιχειρήσεων είναι ο εκσυγχρονισμός του μηχανολογικού εξοπλισμού και η αύξηση της παραγωγικής τους ικανότητας με ταυτόχρονη μείωση του κατά μονάδα κόστους του προϊόντος.

 

 

Αυτές οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την πώληση των μεταχειρισμένων μηχανημάτων ζυμαρικών μέσω της τεχνολογίας ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

 

Τέλος κάποιοι άλλοι επιχειρηματίες του κλάδου των ζυμαρικών διακόπτουν την παραγωγική τους δραστηριότητα λόγω συνταξιοδότησης και έτσι παρίσταται η ανάγκη για πώληση του συνόλου των μεταχειρισμένων μηχανημάτων ζυμαρικών.

 

 

Όποιος και αν είναι ο λόγος πώλησης των μεταχειρισμένων μηχανημάτων ζυμαρικών η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου και η πλατφόρμα racoon.gr θα σας βοηθήσει να πουλήσετε εύκολα και γρήγορα τα μηχανήματα σας.

 

 

 

 

ΤΟ RACOON

 

 

Το racoon.gr είναι μία νέα ιδέα στο χώρου του ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι ένα marketplace (ψηφιακή αγορά) όπου ο κάθε πολίτης μπορεί να γίνει πωλητής και να πουλήσει οτιδήποτε δεν χρειάζεται εύκολα και γρήγορα δια μέσω της πλατφόρμας.

 

 

Από την άλλη οι αγοραστές μπορούν να βρουν πάρα πολλά προϊόντα, σε πολύ καλές τιμές καθώς και να αγοράσουν εύκολα και με ασφάλεια ένα προϊόν από κάποιο πωλητή του racoon.gr.

 

 

 

 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ

 

 

  • Εγγραφείτε ως πωλητές στο racoon.gr πατώντας εγγραφή πωλητή στο μενού

 

 

  • Αφού επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας , ξεκινήστε με τον οδηγό ρύθμισης του καταστήματος

 

 

  • Ανεβάστε τα μεταχειρισμένα μηχανήματα ζυμαρικών , περιγραφές για το καθένα καθώς και τιμές

 

 

  • Επισκεφθείτε το κατάστημα σας οποτεδήποτε θέλετε να δείτε στατιστικά στοιχεία ή να ανεβάσετε νέα προϊόντα.

 

 

  • Κατεβάστε την εφαρμογή για κινητά έτσι ώστε να μπορείτε να χειρίζεστε το κατάστημα σας από το κινητό ακόμη και στο γραφείο ή στην δουλειά σας.

 

 

  • Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην διαδικασία ή θέλετε να δημιουργήσουμε εμείς τον λογαριασμό για εσάς καλέστε μας

 

Μπάρκας Κωνσταντίνος

694 97 91 97 3

[email protected]

 

 

  • Οι πωλήσεις μεταχειρισμένων μηχανημάτων ζυμαρικών γίνονται πλέον εύκολες με το racoon.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *