Δημοσιεύθηκε την 2 σχόλια

Πώληση ελαιολάδου από παραγωγό

πώληση ελαιολάδου από παραγωγό

 

 

 

 

 

Η πώληση ελαιολάδου από παραγωγό είναι εύκολη , γρήγορη και ασφαλής με την βοήθεια της νέας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

Τα τελευταία χρόνια πολλά είδη ευρείας κατανάλωησης ξεκίνησαν να πωλούνται στο διαδίκτυο μεταξύ αυτών και το βιολογικό ελαιόλαδο από μικρούς παραγωγούς οι οποίο επιθυμούν να πουλήσουν την παραγωγή της απευθείας σε τελικούς καταναλωτές και να αντικαταστήσουν τους μεσάζοντες.

 

 

 

 

 

 

 

Εάν είστε μικρός παραγωγός ελαιολάδου ή και μεγαλύτεροι παραγωγοί τότε μπορείτε να πουλήσετε το προϊόν σας απευθείας σε τελικούς καταναλωτές χωρίς την χρήση των μεσαζόντων και να εκμεταλλευθείτε εσείς την υπεραξία του προϊόντος που παράγετε με την βοήθεια της νέας και καινοτόμας πλατφόρμας racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

Το racoon.gr είναι μία καινούρια , διαφορετική και καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (το επονομαζόμενο και marketplace) που παρέχει εφενός την δυνατότητα σε χιλιάδες πωλητές είτε πρόκειται για ιδιώτες είτε για επαγγελματίες να πουλήσουν εύκολα , γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα τους σε χιλιάδες δυνητικούς αγοραστές και εφετέρου σε χιλιάδες αγοραστές να περιηγηθούν σε χιλιάδες προϊόντα και να τα αγοράσουν με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ως παραγωγοί ελαιολάδου στο racoon.gr θα βρείτε ένα σύμμαχο όπου θα μπορείτε να βασιστείτε για την πώληση των προϊόντων σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνετε πωλητές στο racoon.gr είναι πολύ απλή και εύκολη και μπορεί να ξεκινήσει πατώντας εγγραφή πωλητή από το μενού. Στη συνέχεια επιβεβαιώνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας σταλεί στο εμαιλ που δηλώσατε και ξεκινάτε με την βοήθεια ενός εύχρηστου οδηγού να ρυθμίζετε το κατάστημα σας στην πλατφόρμα (κάτι σαν να έχετε το δικό σας eshop μέσα στο racoon.gr εντελώς δωρεάν).

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος αφού ρυθμίσετε όλες τις λεπτομέρειες για το κατάστημα σας και ανεβάσετε τα προϊόντα σας , έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε το κατάστημα σας και τα προϊόντα του κατεβάζοντας την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα , με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα από το κινητό σας τηλέφωνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση ελαιολάδου από παραγωγό είναι εύκολη υπόθεση με το racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και ξεκίνα να πουλάς το ελαιόλαδο σου!

 

 

 

 

 

 

 

2 σκέψεις στο “Πώληση ελαιολάδου από παραγωγό

  1. Χρειαζομε λάδι τενεκε λιανική για Πειραιά θέλω τιμη

    1. Καλησπέρα σας,

      Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αναρτημένο από κάποιο πωλητή λάδι στην ιστοσελίδα.

      Σας ευχαριστώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *