Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση εξοπλισμού αρτοποιείου

πώληση εξοπλισμού αρτοποιείου

 

 

Η πώληση εξοπλισμού αρτοποιείου είναι μια διαδικασία που μπορεί να απλοποιηθεί σημαντικά στις μέρες μας με την βοήθεια του ηλεκτρονικού εμπορίου και του διαδικτύου.

 

 

Η ελληνική οικονομική κρίση δημιούργησε πολλά προβλήματα κατά την τελευταία δεκαετία σε πολλούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας με αποτέλεσμα χιλιάδες ελληνικές μικρές , μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις να πτωχεύσουν και η ελληνική οικονομία να χάσει το 26 % περίπου του Α.Ε.Π. της.

 

 

Πολλά αρτοποιεία πτώχευσαν μέσα σε αυτή την αρνητική οικονομική συγκυρία ενώ άλλες επιχειρήσεις αρτοποιείου σταμάτησαν την παραγωγική τους διαδικασία ΄λόγω των μικρών κερδών και των μεγάλων εξόδων αν συμπεριλάβει κανείς την πολύ υψηλή φορολογία.

 

 

Τέλος κάποιες υγιής μικρές επιχειρήσεις αρτοποιείου που κατάφεραν και επιβίωσαν κόντρα στους δύσκολους καιρούς έχουν αρκετά συχνά ανάγκη να εκσυγχρονίσουν τον εξοπλισμό του αρτοποιείου τους με νεότερο και καλύτερο εξοπλισμό που θα έχεις ως αποτέλεσμα οικονομίες κλίμακας και μείωση του κατά μονάδα κόστους τους προϊόντος που παράγουν.

 

 

Όποιοι και αν είναι οι λόγοι για την πώληση εξοπλισμού αρτοποιείου το racoon.gr με την βοήθεια του ηλεκτρονικού εμπορίου και του διαδικτύου μπορεί να σας βοηθήσει να πουλήσετε εύκολα και γρήγορα τον εξοπλισμού το αρτοποιείου σας χωρίς κόστος συμβούλων επιχειρήσεων.

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

Το racoon.gr είναι μία νέα ιδέα στο χώρου του ηλεκτρονικού εμπορίου , ένα marketplace (μία μεγάλη ψηφιακή αγορά) στην οποία αγοραστές και πωλητές μπορούν να συνδιαλλαγούν μεταξύ τους εύκολα και με ασφάλεια χωρίς να είναι βέβαια η γνωστή ιστοσελίδα αγγελιών με τις απλές αγγελίες αλλά ένα νέο αυτοματοποιημένο σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου προς όφελος της κοινωνίας καθώς και των πωλητών και των αγοραστών της πλατφόρμας.

 

 

 

Οι πωλητές μπορούν πολύ εύκολα να ανεβάσουν τα μεταχειρισμένα ή καινούρια προϊόντα τους στην πλατφόρμα μέσω της δημιουργίας δικού τους καταστήματος ενώ οι αγοραστές μπορούν να αναζητήσουν είτε καινούρια είτε μεταχειρισμένα προϊόντα σε ελκυστικές τιμές και να τα αγοράσουν γρήγορα και με ασφάλεια.

 

 

 

 

 Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

 

 

 

  • Κάνετε εγγραφή πωλητή στην ιστοσελίδα

 

 

  • Επιβεβαιώνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

 

 

  • Δημιουργείτε το κατάστημα σας με την βοήθεια του οδηγού

 

 

  • Ανεβάζετε τα προϊόντα σας καθώς και περιγραφές , φωτογραφίες , τιμές

 

 

 

 

 

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσουμε εμείς τον λογαριασμό σας ως πωλητές στο racoon.gr παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας :

 

 

 

Μπάρκας Κωνσταντίνος

694 97 91 97 3

[email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *