Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση μεταχειρισμένης καραμπίνας

πώληση μεταχειρισμένης καραμπίνας

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένης καραμπίνας μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα , γρήγορα και με ασφάλεια με την καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολλές φορές κατά την διάρκεια της ζωής μας παρίσταται η ανάγκη να πουλήσουμε την μεταχειρισμένη καραμπίνα μας είτε γιατι αποφασίσαμε να σταματήσουμε το κυνήγι λόγω διαφόρων υποχρεώσεων , είτε γιατί έχουμε οικονομικές υποχρεώσεις και η πώληση της φαντάζει ως ένα έξτρα εισόδημα , είτε γιατί απλά θέλουμε να αγοράσουμε καινούρια καραμπίνα και δεν υπάρχει ουσιαστικά λόγος να έχουμε δύο καραμπίνες.

 

 

 

 

 

 

 

 

Όποιος και αν είναι πραγματικά ο λόγος που θέλουμε να πουλήσουμε την καραμπίνα μας πρέπει να βρούμε που θα την πουλήσουμε (κατάστημα όπλων , ίντερνετ) και σε ποιον.

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρότι οι ιστοσελίδες αγγελιών τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται σαν μανιτάρια στο ελληνικό ίντερνετ και σας υπόσχονται γρήγορη πώληση των αντικειμένων σας , η αλήθεια είναι πως έχουν αρκετά μειονεκτήματα με κυρίαρχο το γεγονός πως δεν μπορούν να πουλήσουν με ένα κλικ τα αντικείμενα σας από το διαδίκτυο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου και η νέα και καινοτόμα πλατφόρμα racoon.gr μπορεί να σας βοηθήσει να πουλήσετε εύκολα και με ασφάλεια την καραμπίνα σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

Το racoon.gr είναι μία νέα και καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (ψηφιακή αγορά) που παρέχει αφενός μεν στους πωλητές την δυνατότητα να πουλήσουν μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα με ασφάλεια , αφετέρου δε στους αγοραστές παρέχει την δυνατότητα να αναζητήσουν χιλιάδες μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα , να συγκρίνουν τιμές και να αγοράσουν το προϊόν που επιθυμούν από κάποιον πωλητή εύκολα και με ασφάλεια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο racoon.gr είναι πολύ απλή και μπορεί να ξεκινήσει πατώντας εγγραφή πωλητή από το μενού. Στη συνέχεια επιβεβαιώνετε το μύνημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνει η πλατφόρμα και ξεκινάτε να ρυθμίζετε το κατάστημα σας εντός της πλατφόρμας με την χρήση του οδηγού. Ρυθμίζετε πληροφορίες καταστήματος , την τοποθεσία σας, τα προϊόντα , περιγραφές προϊόντων , τιμές καθώς και τρόπους πληρωμής και αποστολής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος έχετε την δυνατότητα ως πωλητές να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά android και να παρακουθείτε τις πωλήσεις σας , τα στατιστικά σας στοιχεία , τις ερωτήσεις των αγοραστών , να προσθέτε προϊόντα ή να αλλάζετε τιμές στα ήδη υπάρχοντα μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένης καραμπίνας είναι εύκολη υπόθεση!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε άμεση την καραμπίνα σου!

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *