Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση μεταχειρισμένης κρεβατοκάμαρας

Πώληση μεταχειρισμένης κρεβατοκάμαρας

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένης κρεβατοκάμαρας είναι μία διαδικασία που μπορεί να γίνει με ευκολία με την βοήθεια της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Καθώς οι εποχές που διανύουμε είναι πολύ δύσκολες μετά από 10 χρόνια μνημονίων και την έλευση του νέου κορονοϊού , τα μεταχειρισμένα αντικείμενα του σπιτιού μας μπορούν να πωληθούν και να αποτελέσουν μια πηγή εισοδήματος και επίσης να αδειάσουν την αποθήκη του σπιτιού μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Είτε έχετε αποφασίσει να πουλήσει την παλιά σας κρεβατοκάμαρα για να αγοράσετε καινούρια και να ανανεώσετε το δωμάτιο σας , είτε αποφασίσατε να πουλήσετε την παλιά κρεβατοκάμαρα που κράτατε στην αποθήκη σας είστε στο κατάλληλο μέρος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρόλο που τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί χιλιάδες ιστοσελίδες αγγελιών στο ελληνικό ίντερνετ , όλες αυτές οι ιστοσελίδες δεν παρέχουν την δυνατότητα απευθείας πώλησης των αντικειμένων σας από το διαδίκτυο. Επίσης σ αυτές τις ιστοσελίδες υπάρχουν χιλιάδες αντικείμενα με αποτέλεσμα το δικό σας να χάνετε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εξαιτίας όλων αυτών των μειονεκτημάτων και για την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών δημιουργήθηκε η καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

Το racoon.gr είναι μία νέα καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (μία ψηφιακή αγορά) στην οποία αφενός μεν πολλοί πωλητές πουλάνε μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα με ασφάλεια και ευκολία και αφετέρου δε χιλιάδες αγοραστές αναζητούν μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα , συγκρίνουν τιμές και αγοράζουν εύκολα με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο racoon.gr είναι πολύ απλή και ξεκινάει πατώντας το μενού εγγραφή πωλητή. Στη συνέχεια επιβεβαιώνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνει η πλατφόρμα στο e-mail σας και έπειτα με την βοήθεια του οδηγού ρυθμίζετε το κατάστημα σας εντός της πλατφόρμας με πληροφορίες , τοποθεσία , προϊόντα , περιγραφές , τιμές καθώς και όρους πληρωμής και αποστολής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, για να παρακολουθείτε από το κινητό σας τηλέφωνο τις πωλήσεις , τα στατιστικά στοιχεία , τις ερωτήσεις των χρηστών και πολλά ακόμη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένης κρεβατοκάμαρας είναι εύκολη υπόθεση!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρέαν λογαριασμό σου και πούλησε την κρεβατοκάμαρα σου!

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *