Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση μεταχειρισμένης τραπεζαρίας

πώληση μεταχειρισμένης τραπεζαρίας

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένης τραπεζαρίας μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα με την νέα ψηφιακή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολλοί λόγοι μας οδηγούν να πουλήσουμε την παλιά μας τραπεζαρία. Είτε για να αγοράσουμε κάποια καινούρια είτε για να κερδίσουμε κάποια χρήματα και να αδειάσουμε  την αποθήκη μας και το χώρο του σπιτιου μας από κάτι που δεν χρησιμοποιούμε πλέον. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Καθώς οι εποχές που διανύουμε είναι οικονομικά πολύ δύσκολες ειδικότερα τώρα με την έλευση του κορονοϊού η πώληση μιας μεταχειρισμένης τραπεζαρίας μπορεί να ενισχύσει τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Που όμως μπορούμε να πουλήσουμε την τραπεζαρία μας και πως ; Tα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί στο ελληνικό ίντερνετ εκατοντάδες ιστοσελίδες αγγελιών για να πουλήσετε τα μεταχειρισμένα σας αντικείμενα με εμφανή όμως μειονεκτήματα καθώς δεν χρησιμοποιούν την τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου και έτσι δεν μπορείτε να πουλήσετε απευθείας μέσω διαδικτύου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

Τo racoon.gr είναι μία καινοτόμα ψηφιακή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που παρέχει αφενός μεν στους πωλητές την δυνατότητα να πουλήσετε γρήγορα και εύκολα καινούρια και μεταχειρισμένα προϊόντα σε χιλιάδες δυνητικούς αγοραστές , αφετέρου δε παρέχει στους αγοραστές να αναζητήσουν χιλιάδες προϊόντα , να συγκρίνουν τιμές ανάμεσα σε μεταχειρισμένα και καινούρια και να αγοράσουν γρήγορα και εύκολα με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο racoon.gr είναι εντελώς δωρεάν και πάρα πολύ έυκολη πατώντας εγγραφή πωλητή από το μενού. Στη συνέχεια επιβεβαιώνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνει η πλατφόρμα και με την βοήθεια του έυχρηστου οδηγού ρυθμίζετε το κατάστημα σας όπως πληροφορίες , προϊόντα , φωτογραφίες , περιγραφές και τιμές.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά , για να παρακολουθείτε τις πωλήσεις σας , τα στατιστικά σας στοιχεία , τις ερωτήσεις των υποψήφιων αγοραστών , τις ειδοποιήσεις , να προσθέτε νέα προϊόντα , να αλλάζετε τιμές και όλα αυτά από το κινητό σας τηλέφωνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το racoon.gr είναι μια εντελώς διαφορετική διαδικασία αγορών που θα ωφελήσει τόσο τους πωλητές όσο και τους αγοραστές.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένης τραπεζαρίας είναι εύκολη υπόθεση με το racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρέαν λογαριασμό σου και πούλησε την τραπεζαρία σου άμεσα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *