Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

πώληση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

 

Η πώληση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι σήμερα μία διαδικασία που σίγουρα μπορεί να βοηθηθεί από την δύναμη του Internet και του Web.

 

Όλοι μας σε κάποια φάση της ζωής μας (εννοώ για τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων) για διάφορους λόγους σκεφτόμαστε να πουλήσουμε το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μας είτε για να αγοράσουμε καινούριο είτε γιατί πληρώνουμε πλέον πολλά για το παλαιό μας αυτοκίνητο είτε γιατί υπάρχει μεγάλη οικονομική ανάγκη και χρειαζόμαστε άμεσα χρήματα.

 

Καθώς το Internet και το web μπαίνει όλο και πιο πολύ στην ζωή μας , η επιλογή να πουλήσουμε το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μας σε μία ιστοσελίδα δείχνει πλέον η κατάλληλη επιλογή. Το facebook καθώς και τα άλλα κοινωνικά δίκτυα δεν είναι πολύ καλές επιλογές για την πώληση του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μας καθώς οι περισσότεροι χρήστες του μπαίνουν για να διασκεδάσουν και να επικοινωνήσουν με φίλους τους και όχι για να αγοράσουν σύμφωνα με έρευνες.

 

 

RACOON

 

Η λύση στο παραπάνω πρόβλημα είναι η πλατφόρμα του racoon.gr το οποίο είναι μία εξειδικευμένη ιστοσελίδα για την πώληση μεταχειρισμένων και καινούριων αντικειμένων αλλά και αυτοκινήτων καθώς και άλλων πολλών κατηγοριών αντικειμένων και αυτή τη χρονική στιγμή είναι εντελώς δωρεάν (χωρίς προμήθεια συναλλαγής) !

 

Πως όμως μπορώ να πουλήσω το αυτοκίνητο μου μέσω της πλατφόρμας racoon ;

 

 

TA BHMATA ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ RACOON.GR

 

1) Μεταβείτε στην πλατφόρμα racoon.gr και κάντε κλικ στο μενού εγγραφή πωλητή

 

 

2) Αφού κάνετε εγγραφή πωλητή και δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας τότε κάντε κλικ στο επιβεβαίωση στο μήνυμα που θα σας σταλεί και ακολουθήστε τον οδηγό για να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα εντός της πλατφόρμας του Racoon.

 

 

3) Αφού τελειώσετε με τον οδηγό και δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα στο racoon.gr τότε προσθέστε το προϊόν ή προϊόντα που θέλετε (στην περίπτωση σας το αυτοκίνητο σας) και ανεβάστε φωτογραφίες και περιγραφή.

 

 

4) Αν θέλετε να παρακολουθείτε τα στατιστικά σας στοιχεία καθώς και ερωτήματα των χρηστών , τότε μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για android κινητά wfcm store manager  από το google play.

 

 

5) Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή κάνετε κλικ για να τρέξει η εφαρμογή στο κινητό και εισάγετε τα εξής στοιχεία :

 

 

url : https://www.racoon.gr (είναι η διευθύνση της πλατφόρμας που βρίσκεται το κατάστημα σας)

 

username : το όνομα χρήστη που δώσατε κατά την δημιουργία καταστήματος

 

password : το password που δώσατε κατά την δημιουργία καταστήματος.

 

 

Αφού εισάγετε επιτυχώς τα στοιχεία πρόσβασης μπαίνετε στην εφαρμογή όπου μπορείτε να δείτε τα προϊόντα σας , να αλλάξετε τιμές , φωτογραφίες , να δείτε τις πωλήσεις του μήνα , τις ειδοποιήσεις , τα ερωτήματα των χρηστών και άλλα.

 

Το racoon.gr είναι μία πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για όλους εσάς που θέλετε να πουλήσετε γρήγορα και με ευκολία τα αυτοκίνητα σας και να κερδίσετε χρήματα.

 

 

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας σε περίπτωση που δυσκολευτείτε με την δημιουργία λογαριασμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *