Δημοσιεύθηκε την 7 σχόλια

Πώληση μεταχειρισμένου νυφικού

Πώληση μεταχειρισμένου νυφικού

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένου νυφικού δεν είναι πια δύσκολη κυρίως χάρη στην βοήθεια του ίντερνετ και της τεχνολογίας ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετά από ένα γάμο , το νυφικό είναι ένα αντικείμενο που πλέον δεν πρόκειται να ξαναχρησιμοποιηθεί και βρίσκεται πλέον στις ντουλάπες μας πιάνοντας απλά χώρο. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Καθώς οι εποχές που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολες οικονομικά , καθώς μετά από 10 χρόνια μνημόνια και την έλευση του κορονοϊου η οικονομία μας βρίσκεται στο τέλμα. Πολλές γυναίκες λοοπόν σκέφτονται την πώληση του μεταχειρισμένου νυφικού τους καθώς είναι ένα ακριβό αντικείμενο που δεν έχει πλέον καμία χρήση γι αυτές αλλά μπορεί να φανεί χρήσιμο στις μέλλουσες νύφες οι οποίες δεν θέλουν να αγοράσουν ένα ακριβό νυχτικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφού λοιπόν έχουμε αποφασίσει να πουλήσουμε το νυφικό μας ήρθε η ώρα να δούμε το που θα το πουλήσουμε και πως. Αρκετά site αγγελιών στην ελλάδα έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια δίνοντας την δυνατότητα σε όλους μας να ανεβάζουμε αγγελίες στις πλατφόρμες τους με εμφανή όμως μειονεκτήματα καθώς τα συγκεκριμένα site δεν παρέχουν την δυνατότητα για άμεση πώληση του προϊόντος στον αγοραστή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RACOON.GR

 

 

Μία νέα καινοτόμα ιδέα για την πώληση μεταχειρισμένων και καινούριων προϊόντων , το racoon.gr παρέχει σε όλους την δυνατότητα να πουλήσουν γρήγορα , εύκολα και με ασφάλεια τα προϊόντα τους μέσω της πλατφόρμας του καθώς και τους αγοράστες να αγοράσουν αυτό που επιθυμούν γρήγορα και με ασφάλεια.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το racoon.gr σας παρέχει την δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα εντός της πλατφόρμας του είτε είστε ιδιώτης και πρόκειται να πουλήσετε τα μεταχειρισμένα σας αντικείμενα είτε είστε επαγγελματίας και πρόκειται να πουλήσετε τα καινούρια σας προϊόντα. Η πλατφόρμα του είναι εύχρηστη και ο κάθε πωλητής μπορεί να ανεβάζει εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα του στο κατάστημα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η δημιουργία λογαριασμού στο racoon.gr είναι μια εύκολη υπόθεση απλά και μόνο πατώντας εγγραφή πωλητή και συμπληρώνοντας τις πληροφορίες στα σχετικά πεδία. Υπάρχει επίσης διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα android όπου ο κάθε πωλητής μπορεί να δεί από το κινητό του τηλέφωνο τις πλωήσεις του , τα στατιστικά του στοιχεία , τις ερωτήσεις των υποψηφίων αγοραστών καθώς και να προσθέσει από εκεί νέα προϊόντα ή να τροποποιήσει τα ήδη υπάρχοντα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένου νυφικού είναι μια απλή διαδικασία με το racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε το νυφικό σου άμεσα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 σκέψεις στο “Πώληση μεταχειρισμένου νυφικού

  1. Καλημέρα !!!

  2. Καλησπέρα

  3. καλημέρα σας ! Θέλω να πουλήσω το νυφικο μου !

    1. Καλημέρα,

      Παρακαλώ δημιουργήστε λογαριασμό πωλητή πατώντας εγγραφή πωλητή και δίνοντας τα στοιχεία σας.

      Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βοήθεια!

  4. Καλησπέρα σας,

    Παρακαλώ δημηιουργήστε λογαριασμό πατώντας εγγραφή πωλητή. Στη συνέχει πατήστε σύνδεση και δώστε τα στοιχεία σας. Τέλος στο μενού προϊόντα, προσθήκη δώστε περιγραφή, φωτογραφίες και τιμή και πατήστε προσθήκη.

    Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βοήθεια.

  5. Θέλω μα πουλήσω το νυφικό

    1. Καλησπέρα σας,

      Δημιουργήστε λογαριασμό πατώντας εγγραφή πωλητη !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *