Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση μεταχειρισμένων αντικειμένων

πώληση μεταχειρισμένων αντικειμένων

Η πώληση μεταχειρισμένων αντικειμένων είναι πλέον μια συνήθεια στις χώρες του εξωτερικού.

Μία νέα τάση στην συμπεριφορά των καταναλωτών , αυτή της αγοράς αγαθών από δεύτερο χέρι, που ακμάζει στο εξωτερικό, αρχίζει να ακμάζει και στην Ελλάδα.

Η Ελληνική οικονομική κρίση έχει λειτουργήσει καταλυτικά, στην δημιουργία αγορών second hand τόσο σε φυσικά καταστήματα όσο και σε διαδικτυακά (e-shops).

Το Racoon.gr  είναι το πρώτο online marketplace στην Ελλάδα , το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να πουλήσετε τα μεταχειρισμένα αντικείμενα σας εύκολα και με ασφάλεια.

Μην βιαστείτε λοιπόν , να πετάξετε στον κάδο τα παλιά σας ρούχα, βιβλία, cd, έπιπλα , κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις και άλλα αντικείμενα που έχετε μήνες να χρησιμοποιήσετε και ξεχειλίζουν τα συρτάρια δημιουργώντας χάος στο σπίτι. Δημιουργήστε δωρεάν έναν λογαριασμό στο Racoon.gr  και ανεβάστε 3 ή 4 ωραίες φωτογραφίες από αυτά τα ακτικείμενα στο προσωπικό σας κατάστημα εντός του Racoon.gr.

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο στο σπίτι και να αποκτήσετε ένα επιπλέον εισόδημα ενισχύοντας τα μηνιαία έσοδα σας.

Δημιουργήστε και εσείς τώρα δωρεάν τον λογαριασμό σας στο Racoon και αρχίστε να πουλάτε εύκολα και γρήγορα τα μεταχειρισμένα σας αντικείμενα.

Αν παρόλα αυτά δυσκολευτείτε στην δημιουργία του λογαριασμού είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail : [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *