Δημοσιεύθηκε την 2 σχόλια

Πώληση μεταχειρισμένων επίπλων

πώληση μεταχειρισμένων επίπλων

 

Η πώληση μεταχειρισμένων επίπλων είναι μία διαδικασία που μπορεί να γίνει ευκολότερα και με ασφάλεια με την τεχνολογία του ηλεκτρονικού εμπορίου και του Internet.

 

Στην διάρκεια του κύκλου ζωής της οικογένειας πολλές φορές παρίσταται η ανάγκη να πουλήσουμε τα μεταχειρισμένα μας έπιπλα και να αγοράσουμε άλλα ή απλά να κερδίσουμε χρήματα και αδειάσουμε τον χώρο του σπιτιού μας από τα παλαιά έπιπλα.

 

Είτε πρόκειται για ένα σαλόνι που έχει πια κάνει τον κύκλο του , είτε για μία τραπεζαρία ή διάφορα τραπέζια ή άλλα έπιπλα είναι καιρός να χρησιμοποιήσουμε την δύναμη του Internet για να μπορέσουμε να τα πουλήσουμε.

 

Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν διάφορες ιστοσελίδες αγγελιών καθώς και άλλες ιστοσελίδες για διάφορα άλλα θέματα τα οποία δεν είναι βασίζονται στην τεχνολογία του ηλεκτρονικού εμπορίου και απλά φέρνουν σε επαφή τον αγοραστή με τον πωλητή.

 

 

RACOON

 

Το racoon.gr είναι μία καινούρια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου το οποίο ειδικεύεται στην πώληση μεταχειρισμένων επίπλων καθώς και άλλα καινούριων και μεταχειρισμένων ειδών με ασφάλεια και ευκολία.

 

Με την βοήθεια της πλατφόρμας του μπορείτε να πουλήσετε εύκολα και με ασφάλεια τα μεταχειρισμένα σας έπιπλα.

 

Έχετε την δυνατότητα να καθορίσετε εσείς τον τρόπο καθώς και το κόστος των μεταφορικών καθώς επίσης και τον τρόπο πληρωμής με τον αγοραστή.

 

 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο racoon.gr είναι πολύ εύκολη και απλή

 

1) Κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα του racoon.gr στον πατώντας στον σύνδεσμο μενού εγγραφή πωλητή και συμπληρώνοντας τα στοιχεία για το όνομα του καταστήματος καθώς και το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης

 

2) Κάνετε επιβεβαίωση στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ξεκινάτε να ρυθμίζετε το κατάστημα σας στην πλατφόρμα racoon.gr με την βοήθεια του οδηγού

 

3) Αφού  τελειώσετε με τον οδηγό για το κατάστημα σας ξεκινάτε να ανεβάζετε φωτογραφίες και κείμενο με τα μεταχειρισμένα σας έπιπλα καθώς επίσης ορίζετε τις τιμές.

 

4) Μπορείτε να κάνετε όσες αλλαγές θέλετε από τον πίνακα του καταστήματος σας

 

5) Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά για πωλητές wcfm store manager με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε στο κινητό σας τις πωλήσεις , τα στατιστικά στοιχεία , τα ερωτήματα των χρηστών , τις ειδοποιήσεις καθώς και να αλλάζετε τιμές άμεσα μέσα από την εφαρμογή του κινητού.

 

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σε όλη την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε

 

694 97 91 97 3

[email protected]

2 σκέψεις στο “Πώληση μεταχειρισμένων επίπλων

  1. Αδιαζω δυο διαμερισματα στον Βυρωνα.Εκποιω ,Δυο τραπεζαριες αντικες,δυο μονα κρεβατια,δυο διπλα κρεβατια,βιβλιοθηκες,σαλονια,γραφειο

    1. Καλησπέρα σας,

      Παρακαλώ δημιουργήστε λογαριασμό πατώντας εγγραφή πωλήτη.

      Στην διάθεση σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *