Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση μεταχειρισμένων κοσμημάτων

πώληση μεταχειρισμένων κοσμημάτων

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων κοσμημάτων είναι εύκολη , απλή και γρήγορη χάρη στην τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου και την νέα και καινοτόμα πλατφόρμα racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατά την διάρκεια της δεκαετούς οικονομικής κρίσης της Ελλάδας και των μνημονίων παρατηρήσαμε την εμφάνιση των καταστημάτων χρυσού σαν μανιτάρια , τα οποία αγόραζαν τα χρυσά σας κοσμήματα και γενικότερα τα κοσμήματα σε εξευτιλιστική τιμή εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη ρευστού στην αγορά και την κακή ψηχολογία εν μέσω της οικονομικής κρίσης. Πολλοί συμπατριώτες μας αναγκάστηκαν να πουλήσουν τα μεταχειρισμένα τους κοσμήματα λόγω των οικονομικών δυσκολιών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρόλες όμως τις οικονομικές δυσκολίες των εποχών υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος να πουλήσετε τα μεταχειρισμένα σας κοσμήματα χωρίς να σας εκμεταλλευτούν όλοι αυτοί οι επιτήδειοι των εποχών. Το ίντερνετ και η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα σας χωρίς να αναγκαστείτε να πουλήσετε σε εξευτελιστικές τιμές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Που όμως και πως μπορούμε να πουλήσουμε μέσω ίντερνετ και ηλεκτρονικού εμπορίου ;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

Το racoon.gr είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ένα σύγχρονο ψηφιακό marketplace το οποίο παρέχει αφενός μεν την δυνατότητα σε πωλητές να πουλήσουν εύκολα και με ασφάλεια τα μεταχειρισμένα ή καινούρια προϊόντα τους , αφετέρου δε στους αγοραστές παρέχει την δυνατότητα να αναζητήσουν χιλιάδες προϊόντα στην πλατφόρμα του και να τα αγοράσουν με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κάποιος πωλητής στο racoon.gr είναι πολύ απλή , εύκολη και γρήγορη. Το πρώτο βήμα είναι να πατήσετε εγγραφή πωλητή από το μενού και να συμπληρώσετε τα στοιχεία του καταστήματος σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το επόμενο βήμα είναι η επιβεβαίωση του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας έχει σταλεί την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Στη συνέχεια και μετά την επιβεβαίωση θα ξεκινήσει ένας εύχρηστος οδηγός ο οποίος θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και στην συνέχεια αφού δώσετε όλες τις πληροφορίες μπορείτε να ανεβάσετε τα προϊόντας σας, μία σωστή περιγραφή και μία τιμή για το καθένα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά , η οποία θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τις πωλήσεις σας , τα στατιστικά σας στοιχεία , τις ερωτήσεις των αγοραστών , να προσθέτε νέα προϊόντα ή να αλλάζετε τιμές και όλα αυτά από το κινητό σας τηλέφωνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων κοσμημάτων είναι εύκολη υπόθεση με το racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε άμεσα τα κοσμήματα σου!

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *