Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση μεταχειρισμένων κουφωμάτων

Πώληση μεταχειρισμένων κουφωμάτων

 

Η πώληση μεταχειρισμένων κουφωμάτων είναι μία διαδικασία σχετικά απλή στις μέρες μας καθώς μπορεί εύκολα να πουληθεί μέσω ενός marketplace όπως το Racoon!

 

Μετά από δέκα χρόνια κρίσης και αρκετά μνημόνια η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε κατάσταση θνησιμότητας. Η δε πρόσφατη υγειονομική κρίση που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού θα φέρει την χαριστική βολή στην ταλαιπωρημένη από τα μνημόνια ελληνική οικονομία.

 

Αρκετοί ιδιοκτήτες σπιτιών έχουν αλλάξει τα μεταχειρισμένα τους κουφώματα με καινούρια και αναζητούν τρόπους να πουλήσουν τα παλιά τους κουφώματα και να κερδίσουν κάποια χρήματα.

 

Η λύση στην πώληση μεταχειρισμένων κουφωμάτων είναι το Ίντερνετ και η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου. Σύμφωνα με το φαινόμενο της μεγάλης ουράς στο ίντερνετ υπάρχει αγοραστής για οποιοδήποτε αντικείμενο μεταχειρισμένο ή καινούριο.

 

Που όμως και πως μπορεί κανείς να πουλήσει τα μεταχειρισμένα κουφώματα του μέσω του ίντερνετ ; 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

Η λύση στην πώληση των μεταχειρισμένων κουφωμάτων σας καθώς και για οποιοδήποτε καινούριο ή μεταχειρισμένο προϊόν είναι η πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών Racoon.gr

 

Το Racoon.gr είναι μία νέα και καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (e-marketplace) το οποίο παρέχει αφενός μεν σε ιδιώτες και επαγγελματίες πωλητές την δυνατότητα να πουλήσουν μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα , εύκολα και με ασφάλεια και αφετέρου δε παρέχει την δυνατότητα σε χιλιάδες αγοραστές να συγκρίνουν τιμές σε χιλιάδες καινούρια και μεταχειρισμένα προϊόντα , να ανακαλύψουν εύκολα αυτό που ψάχνουν και εν τέλει να το αγοράσουν με ένα κλικ.

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο Racoon είναι σχετικά εύκολη και αρκεί να πατήσετε στο μενού εγγραφή πωλητή για να ξεκινήσετε. Εν συνεχεία επιβεβαιώνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνει η πλατφόρμα και έπειτα με την βοήθεια του εύχρηστου οδηγού ρυθμίζετε το κατάστημα σας καθώς και τα προϊόντα σας , τιμές και άλλα.

 

Τέλος έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε το κατάστημα σας μέσω της εφαρμογής για κινητά έτσι ώστε μόνο από την εφαρμογή να μπορείτε να δείτε τις πωλήσεις , τα στατιστικά στοιχεία , τις αξιολογήσεις των χρηστών και πολλά ακόμη.

 

Η πώληση μεταχειρισμένων κουφωμάτων γίνεται απλή υπόθεση χάρη στο Racoon!

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε τα κουφώματα σου άμεσα!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *