Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση μεταχειρισμένων ρολογιών

Πώληση μεταχειρισμένων ρολογιών

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων ρολογιών με την βοήθεια της καινοτόμας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου (ψηφιακό marketplace) racoon.gr , μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα , γρήγορα και με ασφάλεια.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα τελευταία 10 χρόνια η Ελλάδα πέρασε τον μεγαλύτερο οικονομικό γολγοθά στην σύγχρονη ιστορία της χάνοντας περίπου το 1 / 4 του πλούτου της. Μέσα σ αυτή την φοβερά αρνητική συγκυρία ξεφύτρωσαν σαν μανιτάρια τα καταστήματα αγοράς χρυσού καθώς και μεταχειρισμένων ρολογιών και κοσμημάτων προκειμένου να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που δημιούργησαν τα μνημόνια. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τώρα με τον δεύτερο θάνατο της ελληνικής οικονομίας λόγω του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων για 2 και πλέον μήνες πολλοί συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση θα σκεφθούν να πουλήσουν τα μεταχειρισμένα τους ρολόγια σε αυτά τα καταστήματα σε αρκετά χαμηλές τιμές (καθώς και οι εν λόγω έμποροι θα πρέπει να κερδίσουν) χάνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο χρήματα από την πώληση μεταχειρισμένων ρολογιών τα οποία θα μπορούσαν να πουλήσουν με άλλον τρόπο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βέβαια εκτός από οικονομικούς λόγους η πώληση ρολογιών μπορεί να γίνει γιατί πολύ απλά βαρεθήκατε το ρολόι σας και θέλετε να το πουλήσετε για να αγοράσετε καινούριο ή για άλλους διάφορους λόγους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όποιος και αν είναι ο λόγος πώλησης του ρολογιού σας , θα πρέπει πρώτα να σκεφθείτε το διαδίκτυο και τις καινούριες πλατφόρμες όπως είναι το racoon.gr και όχι τους χρυσοθήρες ή τις ιστοσελίδες αγγελιών που στην ουσία αντιπροσωπεύουν το παλιό και έχουν αρκετά μειονεκτήματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

Το racoon.gr είναι μια νέα καινοτόμα πλατφόρμα (ένα ψηφιακό marketplace) το οποίο παρέχει αφενός μεν την δυνατότητα σε πωλητές να πουλήσουν μεταχειρισμένα και κανιούρια προϊόντα εύκολα , γρήγορα και με ασφάλεια και αφετέρου δε παρέχει στους αγοραστές χιλιάδες μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα τα οποία μπορούν να συγκρίνουν , να αναζητήσουν σε λογικές τιμές και να τα αγοράσουν εύκολα με ένα κλικ και με ασφάλεια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνετε πωλητής στο racoon.gr και να πουλήσετε τα μεταχειρισμένα σας ρολόγια καθώς και οτιδήποτε καινούριο ή μεταχειρισμένο επιθυμείτε είναι πολύ απλή και ξεκινά πατώντας το μενού εγγραφή πωλητή στην ιστοσελίδα . Στην συνέχει αφού ρυθμίσετε το κατάστημα σας (κάτι σαν e-shop) μέσω της πλατφόρμας έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά , παρακολουθώντας μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο όλα τα στατιστικά στοιχεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου στο racoon.gr και πούλησε άμεσα το μεταχειρισμένο σου ρολόι!

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *