Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση μεταχειρισμένων σκαφών

Πώληση μεταχειρισμένων σκαφών

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων σκαφών είναι μία πολύπλοκη διαδικασία που μπορεί να υλοποιηθεί σχετικά εύκολα και γρήγορα με την βοήθεια του ηλεκτρονικού εμπορίου και της πλατφόρμας racoon.gr!

 

 

Όσοι είστε ιδιοκτήτες σκαφών πολλές φορές θα έχετε επιγνώσει την ανάγκη πώλησης του μεταχειρισμένου σας σκάφους καθώς οι εποχές είναι οικονομικά δύσκολες στην Ελλάδα και η εφορία και τα τεκμήρια “δίνουν και παίρνουν”. Άλλοι ιδιοκτήτες σκαφών θέλουν απλά να πουλήσουν το μεταχειρισμένο τους σκάφος για να αγοράσουν κάποιο νεότερο και καλύτερο.

 

 

Όποιος όμως και αν είναι ο λόγος πώλησης του σκάφους σας το μόνο σίγουρο είναι πως το ίντερνετ και η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να σας βοηθήσει να πουλήσετε ευκολα και γρήγορα το σκάφος σας.

 

 

Σε ποια όμως ιστοσελίδα του διαδικτύου θα πουλήσετε το σκάφος σας και πως ; Είναι κατάλληλες οι ιστοσελίδες αγγελιών ή μήπως υπάρχει και κάτι καλύτερο ;

 

 

Οι ιστοσελίδες αγγελιών , οι οποίες εμφανίζονται σαν μανιτάρια τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχουν πολλά μειονεκτήματα με τα κυριότερα το γεγονός ότι δεν μπορεί να αγοράσει κάποιος με ένα κλικ και επίσης έχουν χιλιάδες αντικείμενα προς πώληση με αποτέλεσμα το δικό μας να γίνετε “αόρατο”.

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

Το racoon.gr είναι μία νέα και καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (ένα σύγχρονο marketplace) το οποίο βοηθάει αφενός μεν τους πωλητές να πουλήσουν μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα εύκολα και με ασφάλεια και αφετέρου δε παρέχει στους αγοραστές την δυνατότητα να αγοράσουν χιλιάδες μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα , να συγκρίνουν τιμές και το κυριότερο να αγοράσουν με ένα κλικ.

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής  στο racoon.gr είναι σχετικά απλή και ξεκινά πατώντας εγγραφή πωλητή στο μενού της ιστοσελίδας . Στην συνέχεια επιβεβαιώνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την πλατφόρμα και έπειτα με την βοήθεια του εύχρηστου οδηγού ρυθμίζετε το κατάστημα σας καθώς και τα προϊόντα , τιμές , φωτογραφίες και άλλα.

 

 

Τέλος έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά έτσι ώστε να παρακολουθείτε τα πάντα από το κινητό σας τηλέφωνο από στατιστικά στοιχεία , πωλήσεις και πολλά ακόμη.

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων σκαφών γίνεται εύκολη υπόθεση με το racoon.gr!

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε το σκάφος σου άμεσα!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *