Δημοσιεύθηκε την 6 σχόλια

Πώληση μεταχειρισμένων χαλιών

πώληση μεταχειρισμένων χαλιών

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων χαλιών μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα και με ασφάλεια με την βοήθεια του ηλεκτρονικού εμπορίου και της πλατφόρμας racoon.gr!

 

Καθώς οι εποχές που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολες όσον αφορά την οικονομία αφού τα μνημόνια και οι πολιτικές λιτότητας διέλυσαν την ελληνική κοινωνία και οικονομία καθώς και η πρόσφατη υγειονομική κρίση με τον κορονοϊό υπάρχει η λύση του ίντερνετ με την οποία τα ελληνικά νοικοκυριά μπορούν να κερδίσουν χρήματα πουλώντας μεταχειρισμένα χαλιά και άλλα ανιτκείμενα που δεν τα χρειάζονται.

 

Που μπορούν όμως να πουληθούν τα μεταχειρισμένα μας χαλιά και κυριώς πως ; H λύση είναι το ίντερνετ και η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου. 

 

Τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί στο ελληνικό διαδίκτυο χιλιάδες ιστοσελίδες αγγελιών που σας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσετε αγγελίες με τα μεταχειρισμένα σας αντικείμενα. Έχουν όμως εμφανή μειονεκτήματα με τα κυριότερα το γεγονός πως ο αγοραστής δεν μπορεί να αγοράσει άμεσα το προϊόν με ένα κλικ καθώς και υπάρξη χιλιάδων αντικειμένων μαζί με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να πωληθεί το αντικείμενο σας.

 

Η λύση σε αυτά τα προβλήματα είναι η καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

TO RACOON.GR

Το racoon.gr είναι μία νέα και καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (ένα marketplace) το οποίο αφενός μεν παρέχει στους πωλητές την δυνατότητα να πουλήσουν μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα (είτε είναι ιδιώτες είτε είναι επαγγελματίες) , αφετέρου δε παρέχει στους αγοραστές την δυνατότητα να αγοράσουν χιλιάδες μεταχεισμένα και καινούρια προϊόντα εύκολα με ένα κλικ , να συγκρίνουν τιμές και να αναζητήσουν εύκολα όποιο προϊόν επιθυμούν.

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο racoon.gr είναι πολύ απλή και αρκεί να πατήσει εγγραφή πωλητή από το μενού και να συμπληρώσει τα στοιχεία του για να κάνει την εγγραφή. Στη συνέχεια επιβεβαιώνει το μύνημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνει η πλατφόρμα και με την βοήθεια του εύχρηστου οδηγού ρυθμίζει το “κατάστημα” του εντός της πλατφόρμας καθώς και τα προϊόντα του.

 

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά μέσω της οποίας μπορείτε να παρακολουθείτε τις πωλήσεις σας , τα στατιστικά σας στοιχεία και πολλά ακόμη μέσω του κινητού σας τηλεφώνου χωρίς να χρειαστεί να εισέλθετε στο κατάστημα σας από τον υπολογιστή.

 

Η πώληση μεταχειρισμένων χαλιών είναι εύκολη υπόθεση με το racoon.gr!

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε άμεσα τα χαλιά σου!

6 σκέψεις στο “Πώληση μεταχειρισμένων χαλιών

  1. Ιδιώτης

    1. Καλησπέρα ,

      Παρακαλώ δημιουργήστε λογαριασμό !!

  2. Χαλιά

    1. Καλησπέρα σας,

      Παρακαλώ δημιουργήσετε λογαριασμό

  3. Θα ήθελα να πουλήσω τρία χαλιά ΑΝΑΤΟΛΙΑ πολύ καλής ποιότητας κατασκευή μηχανής τα δύο αρχών της δεκαετίας του ’70 και το τρίτο αρχή της δεκαετίας του ’80, τα οποία βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, με γήινα ζεστά χρώματα αποχρώσεις των μπεζ, καφέ, μουσταρδί. Το πρώτο έχει διαστάσεις 2,48 Χ 3,55 , το δεύτερο έχει διαστάσεις 1,95 Χ 2,60 και το τρίτο έχει διαστάσεις 1,30 Χ 2,20. Αντίστοιχα οι τιμές τους είναι για το πρώτο χαλί που είναι 8,80τμ 180ευρώ, για το δεύτερο χαλί που είναι 5,07τμ 115ευρώ και για το τρίτο χαλί που είναι 2,86τμ 65ευρώ. Σύνολο 360 ευρώ και τα τρία χαλιά με μια μικρή έκπτωση του 10% σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται και για τα τρία χαλιά μαζί Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει στο e-mail μου. Εγώ θα στείλω φωτογραφίες των χαλιών για να γίνει σωστά η ενημέρωση του ενδιαφερόμενου. Αν επέλθει με κάποιον ενδιαφερόμενο συμφωνία, η παραλαβή θα γίνει από το σπίτι μου με αντικαταβολή και τα έξοδα μεταφοράς εννοείται θα βαρύνουν τον αγοραστή.

    1. Καλησπέρα σας,

      Δεν ασχολούμαι με αγοραπωλησίες. Η πλατφόρμα είναι δωρεάν για όλους. Συνεπώς εσείς κάνετε εγγραφή πωλητή, σύνδεση στο πίσω μέρος της πλατφόρμας και από εκεί βάζετε τα προϊόντα με φωτογραφίες και τιμή και πατάτε προσθήκη για να εμφανιστούν στο μπροστά μέρος της ιστοσελίδας.

      Ευχαριστώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *