Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση μηχανημάτων μηχανουργείου

πώληση μηχανημάτων μηχανουργείου

 

 

 

 

 

Η πώληση μηχανημάτων μηχανουργείου ήταν κατά το παρελθόν , πριν την ανάπτυξη του διαδικτύου μία εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία καθώς δεν υπήρχε ένας εύκολος τρόπος για τους πωλητές να προσελκύσουν αγοράστες για τα μεταχειρισμένα μηχανήματα του μηχανουργείου τους.

 

 

 

 

 

 

 

Με την βοήθεια του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι πλεόν εύκολο να προσελκύσει κανείς αγοραστές για τα μεταχειρισμένα μηχανήματα του και γιατί όχι να τα πουλήσει σε μία καλή τιμή.

 

 

 

 

 

 

 

Αυτή την στιγμή υπάρχουν στην Ελλάδα αρκετές ιστοσελίδες αγγελιών που δίνουν την δυνατότητα για μια απλή παρουσίαση του προϊόντος περιγραφή , τιμή και στοιχεία επικοινωνίας χωρίς όμως να είναι συστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου και να μπορεί ο αγοραστής να τα αγοράσει κατευθείαν από την ιστοσελίδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το racoon.gr μία νέα ιδέα ηλεκτρονικού εμπορίου , μία ψηφιακή πλαφόρμα αγορών (marketplace) δίνει την δυνατότητα στον καθένα μας να πουλήσει εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα του είτε καινούρια (π.χ. κάποιος παραγωγός ή έμπορος) είτε μεταχειρισμένα (π.χ. κάποιος ιδιώτης που θέλει να πουλήσει κάτι που δεν χρειάζεται).

 

 

 

 

 

 

 

To racoon.gr δεν είναι ιστοσελίδα αγγελιών , είναι ένα ολοκληρωμένο marketplace όπου οι αγοραστές μπορούν να βρουν χιλιάδες προϊόντα σε καλές τιμές για αγορά και αντίστοιχα οι πωλητές να πουλήσουν γρήγορα οτιδήποτε δεν χρειάζονται και να κερδίσουν χρήματα.

 

 

 

 

 

 

Για την πώληση  μηχανημάτων μηχανουργείου επιλέξτε το racoon.gr δημιουργώντας σήμερα ένα δωρεάν λογαριασμό.

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού στο racoon.gr είναι πολύ απλή και εύκολη απλά πατώντας εγγραφή πωλητή στο μενού και στη συνέχεια ακολουθείτε τα βήματα για την δημιουργία του δικού σας “καταστήματος” στην πλατφόρμα racoon.gr

 

 

 

 

 

 

 

Υπάρχει και εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που σας δίνει την δυνατότητα να ενημερώνεστε για τα πάντα σχετικά με το κατάστημα σας on the go  όπως ερωτήσεις από χρήστες , πωλήσεις , ειδοποιήσεις , αλλαγή τιμών και πολλά άλλα.

 

 

 

 

 

 

 

Μην χάνετε χρόνο πουλήστε τώρα τα μηχανήματα μηχανουργείου μέσω του racoon.gr

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *