Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση πατάτας μέσω ίντερνετ

πώληση πατάτας μέσω ίντερνετ

 

 

 

 

 

 

Η πώληση πατάτας μέσω ίντερνετ , μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα και με ασφάλεια μέσω της καινοτόμας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εάν είστε παραγωγός πατάτας και θέλετε να πουλήσετε τα προϊόντα σας μέσω ίντερνετ τότε είστε στο κατάλληλο σημείο. Καθώς είναι γνωστό το πρόβλημα των παραγωγών με την τιμή της πατάτας όπου κατ ‘ ουσίαν οι έμποροι είναι αυτοί που κερδίζουν , η λύση είναι η πώληση της πατάτας σας από το ίντερνετ κατευθείαν σε καταναλωτές παρακάμπτωντας τους μεσάζοντες.

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπάρχουν πολλές επιλογές για να πουλήσει κανείς τις πατάτες του μέσω ίντερνετ και είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί στο ελληνικό ίντερνετ χιλιάδες ιστοσελίδες αγγελιών που υποτίθεται θα σας βοηθήσουν να πουλήσετε τα προϊόντας σας με εμφανή όμως μειονεκτήματα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το κυριότερο μειονέκτημα αυτών των ιστοσελίδων είναι ότι δεν παρέχουν δυνατότητα απευθείας πώλησης με ένα κλικ στον καταναλωτή. Αντί αυτού θα πρέπει ο πωλητής να μπεί σε εξαντλητικές διαδικασίες συμφωνίας με τον αγοραστή. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η λύση σε αυτό το πρόλημα για τους παραγωγούς πατάτας είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο και η ψηφιακή πλατφόρμα racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

To  racoon.gr είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (ένα ψηφιακό marketplace) το οποίο παρέχει αφενός μεν στους πωλητές την δυνατότητα πώλησης μεταχειρισμένων και καινούριων προϊόντων (είτε είστε ιδιώτης είστε είστε έμπορος ή παραγωγός) με ευκολία και ασφάλεια μέσω της πλταφόρμας του και αφετέρου δε στους αγοραστές παρέχει την δυνατότητα σύγκρισης χιλιάδων μεταχειρισμένων και καινούριων προϊόντα , την εύκολη αναζήτηση και αγορά με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο racoon.gr είναι πολύ εύκολη και το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε εγγραφή πωλητή από το μενού και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στα κατάλληλα πεδία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη συνέχεια θα πρέπει να επιβεβαιώσετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα στείλει η πλατφόρμα στο email σας και έπειτα με την βοήθεια του οδηγού να ρυθμίσετε το κατάστημα σας όπως πληροφορίες , τοποθεσία , προϊόντα , τιμές καθώς και τρόπους πληρωμής και αποστολής προϊόντων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε τα πάντα για το κατάστημα σας όπως πωλήσεις , στατιστικά στοιχεία , ερωτήσεις αγοραστών και πολλά ακόμη κατεβάζοντας την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση πατάτας μέσω είναι ίντερνετ είναι πλέον απλή υπόθεση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε την πατάτα σου μέσω ίντερνετ!

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *