πώληση πατάτας μέσω ίντερνετ

Πώληση πατάτας μέσω ίντερνετ

 

 

 

 

 

 

Η πώληση πατάτας μέσω ίντερνετ , μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα και με ασφάλεια μέσω της καινοτόμας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εάν είστε παραγωγός πατάτας και θέλετε να πουλήσετε τα προϊόντα σας μέσω ίντερνετ τότε είστε στο κατάλληλο σημείο. Καθώς είναι γνωστό το πρόβλημα των παραγωγών με την τιμή της πατάτας όπου κατ ‘ ουσίαν οι έμποροι είναι αυτοί που κερδίζουν , η λύση είναι η πώληση της πατάτας σας από το ίντερνετ κατευθείαν σε καταναλωτές παρακάμπτωντας τους μεσάζοντες.

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπάρχουν πολλές επιλογές για να πουλήσει κανείς τις πατάτες του μέσω ίντερνετ και είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί στο ελληνικό ίντερνετ χιλιάδες ιστοσελίδες αγγελιών που υποτίθεται θα σας βοηθήσουν να πουλήσετε τα προϊόντας σας με εμφανή όμως μειονεκτήματα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το κυριότερο μειονέκτημα αυτών των ιστοσελίδων είναι ότι δεν παρέχουν δυνατότητα απευθείας πώλησης με ένα κλικ στον καταναλωτή. Αντί αυτού θα πρέπει ο πωλητής να μπεί σε εξαντλητικές διαδικασίες συμφωνίας με τον αγοραστή. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η λύση σε αυτό το πρόλημα για τους παραγωγούς πατάτας είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο και η ψηφιακή πλατφόρμα racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

To  racoon.gr είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (ένα ψηφιακό marketplace) το οποίο παρέχει αφενός μεν στους πωλητές την δυνατότητα πώλησης μεταχειρισμένων και καινούριων προϊόντων (είτε είστε ιδιώτης είστε είστε έμπορος ή παραγωγός) με ευκολία και ασφάλεια μέσω της πλταφόρμας του και αφετέρου δε στους αγοραστές παρέχει την δυνατότητα σύγκρισης χιλιάδων μεταχειρισμένων και καινούριων προϊόντα , την εύκολη αναζήτηση και αγορά με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο racoon.gr είναι πολύ εύκολη και το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε εγγραφή πωλητή από το μενού και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στα κατάλληλα πεδία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη συνέχεια θα πρέπει να επιβεβαιώσετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα στείλει η πλατφόρμα στο email σας και έπειτα με την βοήθεια του οδηγού να ρυθμίσετε το κατάστημα σας όπως πληροφορίες , τοποθεσία , προϊόντα , τιμές καθώς και τρόπους πληρωμής και αποστολής προϊόντων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε τα πάντα για το κατάστημα σας όπως πωλήσεις , στατιστικά στοιχεία , ερωτήσεις αγοραστών και πολλά ακόμη κατεβάζοντας την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση πατάτας μέσω είναι ίντερνετ είναι πλέον απλή υπόθεση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε την πατάτα σου μέσω ίντερνετ!

 

 

 

 

 

 

 

πώληση μεταχειρισμένου τρακτέρ

Πώληση μεταχειρισμένου τρακτέρ

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένου τρακτέρ μπορεί να μεταφερθεί στο χώρο του διαδικτύου και να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια με την τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολλοί αγρότες σκέφτονται να πουλήσουν το μεταχειρισμένο τρακτέρ τους για να αγοράσουν ένα καινούριο και πιο οικονομικό καθώς τα μεταχειρισμένα τρακτέρ πολλών χρόνων είναι αρκετά ενεργοβόρα και παράλληλα χρειάζονται και αρκετά σέρβις πράγμα που αυξάνει κατά πολύ το κόστος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εάν λοιπόν έχουμε αποφασίσει να πουλήσουμε το παλιό μας τρακτέρ για να αγοράσουμε καινούριο το ερώτημα που τίθετε είναι που μπορούμε να το πουλήσουμε και πως ;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μία λύση είναι να απευθυνθείτε σε κάποιον έμπορο ο οποίος όμως θα σας ζητήσει να βρίσκετε το τρακτέρ σας στην μάντρα του έτσι ώστε να μπορεί να θεαθεί από υποψήφιους αγοραστές και παράλληλα θα σας το αγοράσει σε χαμηλή τιμή καθώς και αυτός θα πρέπει να κερδίσει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μία άλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε το car.gr ή κάποιο άλλο site αγγελιών το οποίο όμως έχει χιλιάδες άλλα τρακτερ στο site του με αποτέλεσμα κατά πρώτο να δυσκολευτείτε να το πουλήσετε και κατά δεύτερον δεν παρέχει την δυνατότητα απευθείας πώλησης με ένα κλικ από το διαδίκτυο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η καλύτερη λύση σε αυτά τα προβλήματα είναι η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου και οι διάφορες πλατφόρμες marketplace οι οποίες εφαρμόζονται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην ελλάδα η πρώτη πλατφόρμα για μεταχειρισμένα και καινούρια προϊοντα (marketplace) είναι το racoon.gr το οποίο είναι δωρεάν για αγοραστές και πωλητές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

Το racoon.gr είναι μία καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (μία ψηφιακή αγορά) στην οποία αφενός μεν οι πωλητές μπορούν να πουλήσουν μεταχειρισμένα ή καινούρια προϊόντα είτε πρόκειται για ιδιώτες είτε πρόκειται για επαγγελματίες , αφετέρου δε οι αγοραστές μπορούν να αγοράσουν χιλιάδες προϊόντα , να συγκρίνουν τιμές και να αναζητήσουν γρήγορα αυτό που επιθυμούν είτε μεταχειρισμένο είτε καινούριο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο racoon.gr είναι σχετικά εύκολη και μπορείτε να ξεκινήσετε την διαδικασία πατώντας εγγραφή πωλητή από το μενού και συμπληρώνοντας τα στοιχεία. Στη συνέχεια δημιουργείτε το κατάστημα σας με την βοήθεια του οδηγού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος μπορείτε να παρακολουθείτε τις πωλήσεις σας, τα στατιστικά σας στοιχεία και πολλά ακόμη μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο κατεβάζοντας την εφαρμογή για κινητά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H πώληση μεταχειρισμένου τρακτέρ είναι απλή χάρη στο racoon.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε το τρακτέρ σου!

 

 

 

 

 

 

πώληση αυγών

Πώληση αυγών

 

 

 

 

 

 

Η πώληση αυγών μπορεί να γίνει άμεσα χωρίς μεσάζοντες με την βοήθεια του ηλεκτρονικού εμπορίου και της πλατφόρμας racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

Είτε είστε παραγωγός αυγών από κότες ελευθέρας βοσκής είτε διαθέτετε μία μικρή επιχείρηση με κότες τότε το διαδίκτυο και η πλατφόρμα racoon.gr μπορεί να σας βοηθήσει να διαθέσετε τα αυγά σας κατευθείαν σε καταναλωτές ή σε άλλες επιχειρήσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Καθώς το αυγό είναι ένα από τα πιο βασικά είδη διατροφής με μεγάλη διατροφική αξία για τον άνθρωπο μπορεί κανείς να το βρει στα σουπερ μαρκετ όλη της χώρας. Σίγουρα όμως τα αυγά από κότες ελευθέρας βοσκής είναι διαφορετικά και πιο νόστιμα από αυτά του εμπορίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ως παραγωγός αυγών θα έχετε την δυνατότητα με την βοήθεια της πλατφόρμας racoon.gr να προβάλλετε τα αυγά σας σε χιλιάδες αγοραστές οι οποίοι μπορούν να τα αγοράσουν εύκολα με ένα κλικ. Στη συνέχεια θα συσκευάσετε τα αυγά σας σε μία σωστή συσκευασία , ειδική για μεταφορά αυγών και με την συνεργασία μίας μεταφορικής εταιρίας θα τα στείλετε στους αγοραστές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ RACOON.GR

 

 

Τo racoon.gr είναι μία νέα , καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (μία ψηφιακή αγορά) , στην οποία αφενός μέν οι πωλητές μπορούν να πουλήσουν χιλιάδες μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα εύκολα μέσω της δημιουργίας του δικού τους καταστήματος στην πλατφόρμα και αφετέρου δε παρέχει σε χιλιάδες αγοραστές την δυνατότητα να συγκρίνουν τιμές σε καινούρια και μεταχειρισμένα προϊόντα , να αναζητήσουν γρήγορα το προϊόν για το οποίο ενδιαφέρονται να ερευνήσουν και τέλος να αγοράσουν εύκολα αυτό που επιθυμούν με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνετε πωλητές στο racoon.gr είναι απλή και ξεκινάει πατώντας εγγραφή πωλητή στο μενού. Στη συνέχεια επιβεβαιώνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνει η πλατφόρμα και τέλος με την βοήθεια του οδηγού ρυθμίζετε το κατάστημα σας καθώς και τα προϊόντα , περιγραφές και τιμές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά  μέσω της οποία μπορείτε να παρακολουθείτε από το κινητό σας τηλέφωνο τις πωλήσεις των προϊόντων σας, τα στατιστικά σας στοιχεία , τις ερωτήσεις των αγοραστών , την προσθήκη νέων προϊόντων και πολλά ακόμη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση αυγών είναι εύκολη υπόθεση με την βοήθεια της πλατφόρμας racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε τα αυγά σου!

 

 

 

 

 

 

Πώληση μελιού μέσω ίντερνετ

Πώληση μελιού μέσω ίντερνετ

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μελιού μέσω ίντερνετ μπορεί να γίνει γρήγορα και με ασφάλεια με την νέα καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

Είτε είστε μικρός παραγωγός μελιού είτε μεγάλος το διαδίκτυο και η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου αποτελούν σημαντικά εφόδια για να ενισχύσουμε τις πωλήσεις μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολλοί παραγωγοί μελιού δεν έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα και αυτό αποτελεί ένα σημαντικό μειονέκτημα καθώς χάνουν ευκαιρίες πωλήσεων και τμήματα της αγοράς που ερευνούν και αγοράζουν μέλι μέσω του διαδικτύου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι πωλήσεις σας μέσω του διαδικτύου ειδικότερα τώρα στην εποχή του κορονοϊού μπορούν να πολλαπλασιαστούν αν επιλέξετε την κατάλληλη πλατφόρμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Έχοντας υπόψιν όλες αυτές τις ανικανοποίητες ανάγκες των παραγωγών μελιού δημιουργήσαμε την καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr , έτσι ώστε να μπορείτε δωρεάν να πουλάτε τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο δια μέσω την πλατφόρμας.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

Το racoon.gr είναι μία νέα πλατφόρμα καινοτόμα ηλεκτρονικού εμπορίου (μία ψηφιακή αγορά) στην οποία αφενός μεν χιλιάδες πωλητές μπορούν να πουλήσουν μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα μέσω της πλατφόρμας και αφετέρου δε χιλιάδες αγοραστές μπορούν να συγκρίνουν χιλιάδες προϊόντα , να αναζητήσουν μεταχειρισμένα ή καινούρια προϊόντα καθώς και να αγοράσουν ότι επιθυμούν εύκολα με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

To racoon.gr χρησιμοποιεί την τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου για να διευκολύνεις αγοραστές και πωλητές στις συναλλαγές τους. Είναι μία σχετικά εύχρηστη πλατφόρμα τόσο για τους πωλητές όσο και για τους αγοραστές.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο racoon.gr  είναι πολύ απλή και εύκολη και το πρώτο βήμα είναι να πατήσετε στο εγγραφή πωλητή στο μενού της ιστοσελίδας και να συμπληρώσετε τα στοιχεία του καταστήματος σας καθώς και το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. 

 

 

 

 

 

 

 

Στη συνέχεια επιβεβαιώνετε το μύνημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα στείλει η πλατφόρμα στο email σας και έπειτα ξεκινάει ένας οδηγός για την ρύθμιση του καταστήματος σας στην πλατφόρμα. Με την βοήθεια του οδηγού θα ρυθμίσετε τις πληροφορίες του καταστήματος σας, την τοποθεσία , την πολιτική (είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας) και τα προϊόντα , τις τιμές , τις περιγραφές καθώς και τον τρόπο πληρωμής και αποστολής.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά , όπου μπορείτε από το κινητό σας τηλέφωνο να παρακολυθείτε τις πωλήσεις , τα στατιστικά στοιχεία και πολλά ακόμη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μελιού μέσω ίντερνετ είναι εύκολη υπόθεση!

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε το μέλι σου άμεσα!

 

 

 

 

 

Πώληση μεταχειρισμένης κρεβατοκάμαρας

Πώληση μεταχειρισμένης κρεβατοκάμαρας

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένης κρεβατοκάμαρας είναι μία διαδικασία που μπορεί να γίνει με ευκολία με την βοήθεια της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Καθώς οι εποχές που διανύουμε είναι πολύ δύσκολες μετά από 10 χρόνια μνημονίων και την έλευση του νέου κορονοϊού , τα μεταχειρισμένα αντικείμενα του σπιτιού μας μπορούν να πωληθούν και να αποτελέσουν μια πηγή εισοδήματος και επίσης να αδειάσουν την αποθήκη του σπιτιού μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Είτε έχετε αποφασίσει να πουλήσει την παλιά σας κρεβατοκάμαρα για να αγοράσετε καινούρια και να ανανεώσετε το δωμάτιο σας , είτε αποφασίσατε να πουλήσετε την παλιά κρεβατοκάμαρα που κράτατε στην αποθήκη σας είστε στο κατάλληλο μέρος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρόλο που τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί χιλιάδες ιστοσελίδες αγγελιών στο ελληνικό ίντερνετ , όλες αυτές οι ιστοσελίδες δεν παρέχουν την δυνατότητα απευθείας πώλησης των αντικειμένων σας από το διαδίκτυο. Επίσης σ αυτές τις ιστοσελίδες υπάρχουν χιλιάδες αντικείμενα με αποτέλεσμα το δικό σας να χάνετε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εξαιτίας όλων αυτών των μειονεκτημάτων και για την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών δημιουργήθηκε η καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

Το racoon.gr είναι μία νέα καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (μία ψηφιακή αγορά) στην οποία αφενός μεν πολλοί πωλητές πουλάνε μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα με ασφάλεια και ευκολία και αφετέρου δε χιλιάδες αγοραστές αναζητούν μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα , συγκρίνουν τιμές και αγοράζουν εύκολα με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο racoon.gr είναι πολύ απλή και ξεκινάει πατώντας το μενού εγγραφή πωλητή. Στη συνέχεια επιβεβαιώνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνει η πλατφόρμα στο e-mail σας και έπειτα με την βοήθεια του οδηγού ρυθμίζετε το κατάστημα σας εντός της πλατφόρμας με πληροφορίες , τοποθεσία , προϊόντα , περιγραφές , τιμές καθώς και όρους πληρωμής και αποστολής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, για να παρακολουθείτε από το κινητό σας τηλέφωνο τις πωλήσεις , τα στατιστικά στοιχεία , τις ερωτήσεις των χρηστών και πολλά ακόμη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένης κρεβατοκάμαρας είναι εύκολη υπόθεση!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρέαν λογαριασμό σου και πούλησε την κρεβατοκάμαρα σου!

 

 

 

 

 

πώληση μεταχειρισμένης καραμπίνας

Πώληση μεταχειρισμένης καραμπίνας

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένης καραμπίνας μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα , γρήγορα και με ασφάλεια με την καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολλές φορές κατά την διάρκεια της ζωής μας παρίσταται η ανάγκη να πουλήσουμε την μεταχειρισμένη καραμπίνα μας είτε γιατι αποφασίσαμε να σταματήσουμε το κυνήγι λόγω διαφόρων υποχρεώσεων , είτε γιατί έχουμε οικονομικές υποχρεώσεις και η πώληση της φαντάζει ως ένα έξτρα εισόδημα , είτε γιατί απλά θέλουμε να αγοράσουμε καινούρια καραμπίνα και δεν υπάρχει ουσιαστικά λόγος να έχουμε δύο καραμπίνες.

 

 

 

 

 

 

 

 

Όποιος και αν είναι πραγματικά ο λόγος που θέλουμε να πουλήσουμε την καραμπίνα μας πρέπει να βρούμε που θα την πουλήσουμε (κατάστημα όπλων , ίντερνετ) και σε ποιον.

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρότι οι ιστοσελίδες αγγελιών τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται σαν μανιτάρια στο ελληνικό ίντερνετ και σας υπόσχονται γρήγορη πώληση των αντικειμένων σας , η αλήθεια είναι πως έχουν αρκετά μειονεκτήματα με κυρίαρχο το γεγονός πως δεν μπορούν να πουλήσουν με ένα κλικ τα αντικείμενα σας από το διαδίκτυο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου και η νέα και καινοτόμα πλατφόρμα racoon.gr μπορεί να σας βοηθήσει να πουλήσετε εύκολα και με ασφάλεια την καραμπίνα σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

Το racoon.gr είναι μία νέα και καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (ψηφιακή αγορά) που παρέχει αφενός μεν στους πωλητές την δυνατότητα να πουλήσουν μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα με ασφάλεια , αφετέρου δε στους αγοραστές παρέχει την δυνατότητα να αναζητήσουν χιλιάδες μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα , να συγκρίνουν τιμές και να αγοράσουν το προϊόν που επιθυμούν από κάποιον πωλητή εύκολα και με ασφάλεια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο racoon.gr είναι πολύ απλή και μπορεί να ξεκινήσει πατώντας εγγραφή πωλητή από το μενού. Στη συνέχεια επιβεβαιώνετε το μύνημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνει η πλατφόρμα και ξεκινάτε να ρυθμίζετε το κατάστημα σας εντός της πλατφόρμας με την χρήση του οδηγού. Ρυθμίζετε πληροφορίες καταστήματος , την τοποθεσία σας, τα προϊόντα , περιγραφές προϊόντων , τιμές καθώς και τρόπους πληρωμής και αποστολής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος έχετε την δυνατότητα ως πωλητές να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά android και να παρακουθείτε τις πωλήσεις σας , τα στατιστικά σας στοιχεία , τις ερωτήσεις των αγοραστών , να προσθέτε προϊόντα ή να αλλάζετε τιμές στα ήδη υπάρχοντα μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένης καραμπίνας είναι εύκολη υπόθεση!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε άμεση την καραμπίνα σου!