Πώληση βοτάνων

Πώληση βοτάνων

 

 

 

 

 

 

Η πώληση βοτάνων μπορεί ως επιχειρηματική διαδικασία να μετασχηματιστεί με την τεχνολογία του ηλεκτρονικού εμπορίου και της νέας πλατφόρμας racoon.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πάρα πολλοί μικροί παραγωγοί βοτάνων θέλουν να πουλήσουν τα προϊόντα τους διαμέσου του Ίντερνετ και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους αλλά δυστυχώς λόγω έλλειψης οικονομικών και ανθρώπινων πόρων καθώς ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χρειάζεται ανθρώπινους πόρους που θα το υποστηρίξουν , δεν έχουν την δυνατότητα να το πραγματοποιήσουν και χάνουν την ευκαιρία του ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Από την άλλη υπάρχουν πολύ ακριβά marketplaces όπως είναι το public , το skroutz και άλλα τα οποία χρεώνουν αρκετά χρήματα για να σας δώσουν την δυνατότητα να πουλήσετε τα βότανα μέσω της πλατφόρμας τους. Ποια όμως εναλλακτική και φθήνη λύση υπάρχει σε αυτό το πρόβλημα ;

 

 

 

 

 

 

 

 

TO RACOON.GR

 

Το Racoon.gr είναι μία νέα και καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που αφενός μεν παρέχει την δυνατότητα σε πωλητές να πουλήσουν μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα (με δωρεάν λογαριασμό) , εύκολα και με ασφάλεια μέσω της πολύ εύχρηστης πλατφόρμας του, αφετέρου παρέχει σε χιλιάδες αγοραστές την δυνατότητα να μειώσουν το κόστος αναζήτησης , να συγκρίνουν τιμές σε χιλιάδες καινούρια και μεταχειρισμένα ποιοτικά προϊόντα και να αγοράσουν με λίγα κλικ αυτό που επιθυμούν είτε από επαγγελματία είτε από ιδιώτη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο racoon.gr είναι δωρεάν και αρκεί για να ξεκινήσει κάποιος να κάνει κλικ στο εγγραφή πωλητή από το μενού. Εν συνεχεία η πλατφόρμα στέλνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την εγγραφή που πρέπει ο πωλητής να επιβεβαιώσει έτσι ώστε να πάει στο επόμενο βήμα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφού επιβεβαιωθεί το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εν συνεχεία ξεκινάει ένας εύχρηστος οδηγός ο οποίος σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα εντός της πλατφόρμας αφού προηγουμένως ρυθμίσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες , τα προϊόντα σας , τιμές , απόθεμα , πολιτική καταστήματος καθώς και πολλά άλλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθείτε εξ ολοκλήρου το κατάστημα σας από το κινητό σας τηλέφωνο κατεβάζοντας την εφαρμογή για κινητά  για να βλέπετε τις πωλήσεις σας , τις παραγγελίες σας , το τζίρο σας, την αξιολόγηση σας από τους χρήστες , τις ερωτήσεις των αγοραστών , τις ειδοποιήσεις καθώς και να αλλάζετε τιμές στα προϊόντα σας και να προσθέτετε νέα προϊόντα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση βοτάνων στο Ίντερνετ είναι πλέον εύκολη υπόθεση με το Racoon Marketplace.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε τα βότανα σου στο ίντερνετ.

 

 

 

Πώληση μεταχειρισμένων κουφωμάτων

Πώληση μεταχειρισμένων κουφωμάτων

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων κουφωμάτων είναι μία διαδικασία σχετικά απλή στις μέρες μας καθώς μπορεί εύκολα να πουληθεί μέσω ενός marketplace όπως το Racoon!

 

 

 

 

 

 

 

Μετά από δέκα χρόνια κρίσης και αρκετά μνημόνια η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε κατάσταση θνησιμότητας. Η δε πρόσφατη υγειονομική κρίση που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού θα φέρει την χαριστική βολή στην ταλαιπωρημένη από τα μνημόνια ελληνική οικονομία.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρκετοί ιδιοκτήτες σπιτιών έχουν αλλάξει τα μεταχειρισμένα τους κουφώματα με καινούρια και αναζητούν τρόπους να πουλήσουν τα παλιά τους κουφώματα και να κερδίσουν κάποια χρήματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η λύση στην πώληση μεταχειρισμένων κουφωμάτων είναι το Ίντερνετ και η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου. Σύμφωνα με το φαινόμενο της μεγάλης ουράς στο ίντερνετ υπάρχει αγοραστής για οποιοδήποτε αντικείμενο μεταχειρισμένο ή καινούριο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Που όμως και πως μπορεί κανείς να πουλήσει τα μεταχειρισμένα κουφώματα του μέσω του ίντερνετ ; 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

Η λύση στην πώληση των μεταχειρισμένων κουφωμάτων σας καθώς και για οποιοδήποτε καινούριο ή μεταχειρισμένο προϊόν είναι η πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών Racoon.gr

 

 

 

 

 

 

 

Το Racoon.gr είναι μία νέα και καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (e-marketplace) το οποίο παρέχει αφενός μεν σε ιδιώτες και επαγγελματίες πωλητές την δυνατότητα να πουλήσουν μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα , εύκολα και με ασφάλεια και αφετέρου δε παρέχει την δυνατότητα σε χιλιάδες αγοραστές να συγκρίνουν τιμές σε χιλιάδες καινούρια και μεταχειρισμένα προϊόντα , να ανακαλύψουν εύκολα αυτό που ψάχνουν και εν τέλει να το αγοράσουν με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο Racoon είναι σχετικά εύκολη και αρκεί να πατήσετε στο μενού εγγραφή πωλητή για να ξεκινήσετε. Εν συνεχεία επιβεβαιώνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνει η πλατφόρμα και έπειτα με την βοήθεια του εύχρηστου οδηγού ρυθμίζετε το κατάστημα σας καθώς και τα προϊόντα σας , τιμές και άλλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε το κατάστημα σας μέσω της εφαρμογής για κινητά έτσι ώστε μόνο από την εφαρμογή να μπορείτε να δείτε τις πωλήσεις , τα στατιστικά στοιχεία , τις αξιολογήσεις των χρηστών και πολλά ακόμη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων κουφωμάτων γίνεται απλή υπόθεση χάρη στο Racoon!

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε τα κουφώματα σου άμεσα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πώληση μεταχειρισμένων σκαφών

Πώληση μεταχειρισμένων σκαφών

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων σκαφών είναι μία πολύπλοκη διαδικασία που μπορεί να υλοποιηθεί σχετικά εύκολα και γρήγορα με την βοήθεια του ηλεκτρονικού εμπορίου και της πλατφόρμας racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όσοι είστε ιδιοκτήτες σκαφών πολλές φορές θα έχετε επιγνώσει την ανάγκη πώλησης του μεταχειρισμένου σας σκάφους καθώς οι εποχές είναι οικονομικά δύσκολες στην Ελλάδα και η εφορία και τα τεκμήρια “δίνουν και παίρνουν”. Άλλοι ιδιοκτήτες σκαφών θέλουν απλά να πουλήσουν το μεταχειρισμένο τους σκάφος για να αγοράσουν κάποιο νεότερο και καλύτερο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όποιος όμως και αν είναι ο λόγος πώλησης του σκάφους σας το μόνο σίγουρο είναι πως το ίντερνετ και η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να σας βοηθήσει να πουλήσετε ευκολα και γρήγορα το σκάφος σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε ποια όμως ιστοσελίδα του διαδικτύου θα πουλήσετε το σκάφος σας και πως ; Είναι κατάλληλες οι ιστοσελίδες αγγελιών ή μήπως υπάρχει και κάτι καλύτερο ;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι ιστοσελίδες αγγελιών , οι οποίες εμαφνίζονται σαν μανιτάρια τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχουν πολλά μειονεκτήματα με τα κυριότερα το γεγονός ότι δεν μπορεί να αγοράσει κάποιος με ένα κλικ και επίσης έχουν χιλιάδες αντικείμενα προς πώληση με αποτέλεσμα το δικό μας να γίνετε “αόρατο”.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

Το racoon.gr είναι μία νέα και καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (ένα σύγχρονο marketplace) το οποίο βοηθάει αφενός μεν τους πωλητές να πουλήσουν μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα εύκολα και με ασφάλεια και αφετέρου δε παρέχει στους αγοραστές την δυνατότητα να αγοράσουν χιλιάδες μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα , να συγκρίνουν τιμές και το κυριότερο να αγοράσουν με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής  στο racoon.gr είναι σχετικά απλή και ξεκινά πατώντας εγγραφή πωλητή στο μενού της ιστοσελίδας . Στην συνέχεια επιβεβαιώνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την πλατφόρμα και έπειτα με την βοήθεια του εύχρηστου οδηγού ρυθμίζετε το κατάστημα σας καθώς και τα προϊόντα , τιμές , φωτογραφίες και άλλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά έτσι ώστε να παρακολουθείτε τα πάντα από το κινητό σας τηλέφωνο από στατιστικά στοιχεία , πωλήσεις και πολλά ακόμη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων σκαφών γίνεται εύκολη υπόθεση με το racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε το σκάφος σου άμεσα!

 

 

 

 

 

 

 

πώληση μεταχειρισμένων χαλιών

Πώληση μεταχειρισμένων χαλιών

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων χαλιών μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα και με ασφάλεια με την βοήθεια του ηλεκτρονικού εμπορίου και της πλατφόρμας racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Καθώς οι εποχές που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολες όσον αφορά την οικονομία αφού τα μνημόνια και οι πολιτικές λιτότητας διέλυσαν την ελληνική κοινωνία και οικονομία καθώς και η πρόσφατη υγειονομική κρίση με τον κορονοϊό υπάρχει η λύση του ίντερνετ με την οποία τα ελληνικά νοικοκυριά μπορούν να κερδίσουν χρήματα πουλώντας μεταχειρισμένα χαλιά και άλλα ανιτκείμενα που δεν τα χρειάζονται.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Που μπορούν όμως να πουληθούν τα μεταχειρισμένα μας χαλιά και κυριώς πως ; H λύση είναι το ίντερνετ και η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί στο ελληνικό διαδίκτυο χιλιάδες ιστοσελίδες αγγελιών που σας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσετε αγγελίες με τα μεταχειρισμένα σας αντικείμενα. Έχουν όμως εμφανή μειονεκτήματα με τα κυριότερα το γεγονός πως ο αγοραστής δεν μπορεί να αγοράσει άμεσα το προϊόν με ένα κλικ καθώς και υπάρξη χιλιάδων αντικειμένων μαζί με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να πωληθεί το αντικείμενο σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η λύση σε αυτά τα προβλήματα είναι η καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TO RACOON.GR

 

Το racoon.gr είναι μία νέα και καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (ένα marketplace) το οποίο αφενός μεν παρέχει στους πωλητές την δυνατότητα να πουλήσουν μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα (είτε είναι ιδιώτες είτε είναι επαγγελματίες) , αφετέρου δε παρέχει στους αγοραστές την δυνατότητα να αγοράσουν χιλιάδες μεταχεισμένα και καινούρια προϊόντα εύκολα με ένα κλικ , να συγκρίνουν τιμές και να αναζητήσουν εύκολα όποιο προϊόν επιθυμούν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο racoon.gr είναι πολύ απλή και αρκεί να πατήσει εγγραφή πωλητή από το μενού και να συμπληρώσει τα στοιχεία του για να κάνει την εγγραφή. Στη συνέχεια επιβεβαιώνει το μύνημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνει η πλατφόρμα και με την βοήθεια του εύχρηστου οδηγού ρυθμίζει το “κατάστημα” του εντός της πλατφόρμας καθώς και τα προϊόντα του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά μέσω της οποίας μπορείτε να παρακολουθείτε τις πωλήσεις σας , τα στατιστικά σας στοιχεία και πολλά ακόμη μέσω του κινητού σας τηλεφώνου χωρίς να χρειαστεί να εισέλθετε στο κατάστημα σας από τον υπολογιστή.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων χαλιών είναι εύκολη υπόθεση με το racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε άμεσα τα χαλιά σου!

 

 

 

 

 

 

 

 

πώληση μεταχειρισμένων κυψελών

Πωληση μεταχειρισμένων κυψελών

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων κυψελών μπορεί να διεκπεραιωθεί σχετικά εύκολα και με ασφάλεια με την βοήθεια της τεχνολογίας ηλεκτρονικού εμπορίου και του racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ως μελισσοκόμος είτε έχετε μικρή παραγωγή είτε μεγάλη , πολλές φορές υπάρχει η ανάγκη να πουλήσουμε τις μεταχειρισμένες κυψέλες μας , είτε γιατί θέλουμε να αγοράσουμε άλλες καινούριες , είτε γιατί σταματήσαμε την παραγωγική μας διαδικασία είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Που όμως μπορούμε να πουλήσουμε σχετικά εύκολα τις μεταχειρισμένες μας κυψέλες ;  Και με ποιον τρόπο ; 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σίγουρα το ίντερνετ μπορεί να μας βοηθήσει να πουλήσουμε τις μεταχειρισμένες μας κυψέλες αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την κατάλληλη τεχνολογία και αυτή είναι μόνο η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν στο ελληνικό ίντερνετ χιλιάδες ιστοσελίδες αγγελιών , οι οποίες όμως έχουν αρκετά μειονεκτήματα με κυριότερο όλων το γεγονός πως δεν μπορούν να πουληθούν με ένα κλικ τα αντικείμενα. Ένα ακόμη σοβαρό μειονέκτημα είναι τα χιλιάδες αντικείμενα που βρίσκονται σε κάθε ιστοσελίδα αγγελιών με αποτέλεσμα να μην είναι “ορατό” το δικό μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η λύση είναι η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TO RACOON.GR

 

Το racoon.gr είναι μία νέα και καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου η οποία παρέχει αφενός μεν στους πωλητές την δυνατότητα να πουλήσουν πουλήσουν μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα με ασφάλεια και αφετέρου δε παρέχει στους αγοραστές την δυνατότητα να συγκρίνουν τιμές , να αναζητήσουν εύκολα τα προϊόντα που επιθυμούν καθώς και να τα αγοράσουν με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνει κανείς πωλητής στο racoon.gr είναι εύκολη και μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας κλικ στο εγγραφή πωλητή στο μενού της ιστοσελίδας. Αμέσως μετά επιβεβαιώνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνει η πλατφόρμα και με την βοήθεια του εύχρηστου οδηγού ρυθμίζετε το κατάστημα σας όπως και τα προϊόντα σας , τιμές καθώς και τους όρους αποστολής και πληρωμής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά και να παρακολουθείτε τα πάντα από το κινητό σας τηλέφωνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων κυψελών είναι εύκολη υπόθεση με το racoon.gr !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε τις κυψέλες σου!

 

 

 

 

 

πώληση μεταχειρισμένου iphone

Πώληση μεταχειρισμένου iphone

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένου iphone μπορεί να διευκολυνθεί μέσω του ίντερνετ και της νέας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το iphone είναι από τα καλύτερα και ακριβότερα κινητά τηλέφωνα. Καθώς όμως η τεχνολογία των κινητών τηλεφώνων αναπτύσσετε ραγδαία με αποτέλεσμα να παράγονται συνεχώς νέα μοντέλα iphone καθώς και άλλες μάρκες smartphone πολλές φορές επιθυμούμε να πουλήσουμε το παλιό μας iphone και να αγοράσουμε ένα καινούριο μοντέλο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Που όμως θα πουλήσουμε το παλιό μας iphone και πως ;  Σίγουρα μία επιλογή είναι να απευθυνθούμε σε καταστήματα αγοράς μεταχειρισμένων κινητών. Υπάρχει όμως πιθανότητα να το αγοράσουν αρκετά φθηνά και έτσι να χάσουμε χρήματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένας άλλος τρόπος είναι να τοποθετήσουμε το μεταχειρισμένο μας iphone στις χιλιάδες ιστοσελίδες αγγελιών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Αυτές οι ιστοσελίδες αγγελιών έχουν χιλιάδες αντικείμενα με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να πουληθεί καθώς επίσης και το γεγονός ότι δεν δίνουν την δυνατότητα στους αγοραστές να αγοράσουν απευθείας το αντικείμενο με ένα κλικ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η λύση είναι η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου και η νέα πλατφόρμα που παρέχει την δυνατότητα σε πολλους πωλητές να πουλήσουν εύκολα τα προϊόντα τους , racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

Το racoon.gr είναι μία νέα και καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (marketplace) , η οποία παρέχει αφενός μεν την δυνατότητα σε πωλητές να πουλήσουν καινούρια και μεταχειρισμένα αντικείμενα εύκολα και με ασφάλεια και αφετέρου δίνει την δυνατότητα στους αγοραστές να αγοράσουν χιλιάδες μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα με ένα κλικ , να συγκρίνουν τιμές , να αναζητήσουν γρήγορα αυτό που επιθυμούν και έτσι συμβάλλει κατ αυτόν την τρόπο στην δημιουργία μιας σύγχρονης αγοράς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία για να γίνετε πωλητές στο racoon.gr είναι εύκολη και μπορείτε να ξεκινήσετε πατώντας την εγγραφή πωλητή από το μενού και στην συνέχεια να ρυθμίσετε το κατάστημα σας με την βοήθεια του εύχρηστου οδηγού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα από το κινητό σας τηλέφωνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένου iphone είναι εύκολη υπόθεση χάρη στο racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα το δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε το iphone σου!