Μεταχειρισμέναχωματουργικά μηχανήματα

Μεταχειρισμένα χωματουργικά μηχανήματα

Πουλήστε τα μεταχειρισμένα χωματουργικά μηχανήματα στην ιστοσελίδα racoon.gr.

 

Αν έχετε επιχείρηση με χωματουργικές εργασίες και θέλετε να πουλήσετε κάποιο ή κάποια από τα μεταχειρισμένα χωματουργικά μηχανήματα που διαθέτετε όπως εκσκαφείς , φορτωτές , μικρούς φορτωτές , οδοστρωτήρες , φρέζες , φίνισερ  ή ντάμπερς ή οποιαδήποτε άλλα μηχανήματα η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Racoon.gr είναι η κατάλληλη ιστοσελίδα για τις ανάγκες σας.

 

Στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει η Ελλάδα , πολλές επιχειρήσεις χωματουργικών εργασιών πτώχευσαν , ενώ άλλες σταμάτησαν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα λόγω συρρίκνωσης των κερδών ή ζημιών.

 

Μετά το τέλος της επιχειρηματικής δραστηριότητας παρίσταται η ανάγκη για πώληση του κεφαλαιουχικού εξοπλισμού της επιχειρήσεως.

 

Θα βρείτε στο Ελληνικό διαδίκτυο πολλές ιστοσελίδες οι οποίες όμως παρέχουν μόνο μία απλή αγγελία και τίποτε περισσότερο μέσα σε χιλιάδες άλλες αγγελίες.

 

Υπάρχει όμως μία πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου , το racoon.gr , το οποίο έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις δικές σας μοναδικές ανάγκες για πώληση των μεταχειρισμένων χωματουργικών μηχανημάτων σας.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ – RACOON

 

Το Racoon.gr είναι μία καινοτόμα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου , η οποία έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες.

 

Είναι μία εύχρηστη και εύκολη στη χρήση πλατφόρμα που θα σας βοηθήσει να πουλήσετε γρήγορα και με ασφάλεια το χωματουργικό σας μηχάνημα.

 

Ως πωλητής έχετε το δικό σας “κατάστημα” εντός του racoon.gr το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να πουλήσετε οτιδήποτε θέλετε είτε πρόκειται για καινούριο προϊόν είτε για μεταχειρισμένο.

 

Υπάρχει επίσης διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα , την οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε εν κινήσει και να ανεβάζεται φωτογραφίες και νέα προϊόντα.

 

Ο πίνακας ελέγχου που διαθέτετε σας δίνει στατιστικά στοιχεία , όπως πωλήσεις , κέρδη , επισκεψιμότητα κ.α. δίνοντας σας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με τις απλές ιστοσελίδες αγγελιών.

 

Η δημιουργία λογαριασμού είναι εντελώς δωρεάν για όλους και υπάρχει διαθέσιμη και τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση που δυσκολευτείτε.

 

Είναι μία νέα καινοτόμα ιδέα για όλους τους Έλληνες που θέλουν να πουλήσουν κάτι , μέσω του διαδικτύου και με την βοήθεια του ηλεκτρονικού εμπορίου και να κερδίσουν χρήματα!

 

 

Μεταχειρισμένα μηχανήματα μελισσοκομίας

Μεταχειρισμένα μηχανήματα μελισσοκομίας

Πουλήστε τώρα τα μεταχειρισμένα μηχανήματα μελισσοκομίας στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Racoon.gr.

 

Ως επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μελισσοκόμοι πολλές φορές παρουσιάζεται η ανάγκη να αντικαταστήσουμε τον εξοπλισμό μας με νεότερο εξοπλισμό είτε πρόκειται για κυψέλες μελιών , είτε για εξαγωγείς μελιού είτε για μηχανήματα βασιλικού πολτού ή άλλα. Άλλες φορές απλά σταματάμε το συγκεκριμένο χόμπι ή επάγγελμα και θέλουμε να πουλήσουμε τον εξοπλισμό μας.

 

Όλοι γνωρίζουμε την εκρηκτική ανάπτυξη του Internet και το πόσο μπορεί να μας βοηθήσει όταν αναζητούμε πληροφορίες και προϊόντα.

 

Σε ποια ιστοσελίδα όμως θα πρέπει να απευθυνθούμε για να πουλήσουμε τα μεταχειρισμένα μηχανήματα μελισσοκομίας μας;

 

Οι πολλές ιστοσελίδες αγγελιών στην Eλλάδα οι οποίες περιέχουν χιλιάδες αγγελίες μπορούν να μας βοηθήσουν ;

 

 

Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ – RACOON.GR

 

Με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες των επαγγελματιών και ερασιτεχνών μελισσοκόμων σχεδιάσαμε μια εύχρηστη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου , καινοτόμα για την Ελλάδα , έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας μας να πουλήσει οτιδήποτε θελήσει και να κερδίσει χρήματα.

 

Είναι πολύ να δημιουργήσει κανείς τον λογαριασμό του στο Racoon.gr , πατώντας απλά εγγραφή πωλητή.

 

Εξίσου εύκολο είναι να ανεβάσει προϊόντα και να χειριστεί τα στατιστικά , την πώληση , την μεταφορά των προϊόντων κ.α.

 

Να αναφερθεί επίσης πως είναι διαθέσιμη μέσω του playstore και η εφαρμογή για κινητά , δίνοντας την δυνατότητα στους πωλητές της πλατφόρμας να χειριστούν το κατάστημα τους on the go.

 

Μην χάνετε λοιπόν χρόνο σε άσχετες ιστοσελίδες με αγγελίες.

 

Δημιουργήστε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σας και κερδίστε χρήματα.

 

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δυσκολευτείτε υπάρχει πάντα διαθέσιμη η τεχνική υποστήριξη για να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

 

Μεταχειρισμένα μηχανήματα επεξεργασίας ελιάς

Μεταχειρισμένα μηχανήματα επεξεργασίας ελιάς

Αν έχετε επιχείρηση και επιθυμείτε να πουλήσετε τα μεταχειρισμένα μηχανήματα επεξεργασίας ελιάς , τότε βρίσκεστε στην κατάλληλη ιστοσελίδα.

 

Λόγω της οικονομικής κρίσης που ταλαιπωρεί την Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια πολλές επιχειρήσεις , συμπεριλαμβανομένων και επιχειρήσεων επεξεργασίας ελιών έχουν κλείσει κυρίως λόγω οικονομικών προβλημάτων αλλά και από άλλες αιτίες όπως αλλαγή εργασίας , μετεγκατάσταση στο εξωτερικό , συνταξιοδότηση ή άλλους λόγους.

 

Τι γίνεται όμως με τον μεταχειρισμένα μηχανήματα επεξεργασίας ελιάς που μένουν πλέον αχρησιμοποίητα στην βιοτεχνία που δεν δουλεύει πια ;

 

Δυστυχώς τα μηχανήματα είναι ένα κεφαλαιακό στοιχείο της επιχείρησης το οποίο μας είχε κοστίσει αρκετά χρήματα στο παρελθόν και η απόσβεση των οποίων συνήθως γίνεται μετά από πολλά χρόνια.

 

Η μόνη λύση που έχουμε σε αυτή την περίπτωση είναι η στρατηγική ρευστοποίησης των μηχανημάτων μας και των εγκαταστάσεων μας στην τρέχουσα τιμή.

 

ΤΟ RACOON

 

To Racoon.gr είναι μία καινοτόμα ιδέα που δημιουργήθηκε ακριβώς για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας για πώληση των μεταχειρισμένων μηχανημάτων σας.

 

Είναι εύκολο και απλό στη χρήση , με αρκετά μεγάλη επισκεψιμότητα και χρησιμοποιώντας την δύναμη του ηλεκτρονικού εμπορίου σας δίνει την δυνατότητα μέσα από τον δικό σας πίνακα να πουλήσετε τα μηχανήματα σας γρήγορα και με ασφάλεια.

 

Είναι δωρεάν και υπάρχει μόνο μία μικρή προμήθεια 10 % επί της τιμής πώλησης μόνο εφόσον πωληθεί το μηχάνημα σας.

 

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια σχετικά με την δημιουργία του δωρεάν λογαριασμού σας , μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας :

 

Μπάρκας Κωνσταντίνος

694 97 91 97 3

[email protected]

 

 

μεταχειρισμένα κτηνοτροφικά μηχανήματα

Μεταχειρισμένα κτηνοτροφικά μηχανήματα

Τα μεταχειρισμένα κτηνοτροφικά μηχανήματα μπορούν να βοηθήσουν τους νέους κτηνοτρόφους σχετικά με το κόστος εξοπλισμού των κτηνοτροφικών τους μονάδων.

Αν διαθέτετε σιλό , σφυρόμυλους ζωοτροφών ή κοπροδιανομείς η οποιοδήποτε άλλο κτηνοτροφικό μηχάνημα το Racoon.gr μπορεί να σας βοηθήσει να πουλήσετε εύκολα και με ασφάλεια τον εξοπλισμό σας.

Η διαδικασία για να πουλήσετε τα μεταχειρισμένα κτηνοτροφικά σας μηχανήματα δια μέσω του Racoon.gr είναι απλή και γρήγορη και απαιτεί από εσάς την εγγραφή σας στον ιστότοπο.

Στη συνέχεια με το username και password κάνετε είσοδος στην πλατφόρμα και ανεβάζετε τα προΐόντα σας με τις κατάλληλες περιγραφές και τιμές. Αυτό μπορεί να γίνει και με την βοήθεια της εφαρμογής για κινητά και η όλη διαδικασία να γίνει από το κινητό.

Στο πάνελ σας έχετε επίσης όλα τα στοιχεία των πωλήσεων και τζίρου έτσι ώστε να γνωρίζεται αυτά που χρειάζονται για να οργανώσετε τις πωλήσεις σας.

Θα βρείτε επίσης άρθρα από την ομάδα του Racoon.gr σχετικά με το μάρκετινγκ όπως : το μείγμα μάρκετινγκ , την διαφήμιση στο Internet , το seo , την αγορά – στόχο σας καθώς και πολλές ακόμη πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν σχετικά με τις πωλήσεις σας στο διαδίκτυο.

 

 

Διαφήμιση στο Internet

Διαφήμιση στο Internet

Ο χρόνος προβολής μετατοπίζεται προς το Internet

Διαφήμιση στο Internet

Οι άνθρωποι περνούν όλο και περισσότερο χρόνο “σερφάροντας” στο internet και μειώνουν τον χρόνο που βλέπουν τηλεόραση και διαβάζουν περιοδικά και εφημερίδες. To διαδίκτυο επιτρέπει στους ανθρώπους να επικοινωνούν με φίλους,να ενημερώνονται γύρω από την επικαιρότητα και άλλα θέματα, να ψυχαγωγούνται βλέποντας βίντεο και να πραγματοποιούν αγορές.

Αυτή η αλλαγή στην καταναλωτική συμπεριφορά δημιουργεί νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για τους διευθυντές μάρκετινγκ, καθώς προσπαθούν να στοχεύσουν συγκεκριμένους πελάτες ή τμήματα με διαφήμιση μέσω internet. Εδώ θα εξετάσουμε το διαδίκτυο ως διαφημιστικό μέσο.

Οι περισσότερες διαφημίσεις στο Internet επιζητούν άμεση ανταπόκριση

Η διαφήμιση στο Internet μπορεί να πάρει πολλές μορφές, ο σκοπός όμως συνήθως είναι να προσελκύσει το ενδιαφέρον των ατόμων που ανήκουν στην αγορά-στόχο του διαφημιζόμενου, έτσι ώστε να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας.Αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, καθώς πολλοί άνθρωποι αγνοούν τις διαφημίσεις. Προκειμένου να προσελκύσουν το ενδιαφέρον όσον περιηγούνται στο Internet, οι διαφημιστές έχουν αναπτύξει πολλούς διαφορετικούς τύπους διαφήμισης.

  1. Οι διαφημίσεις με τη μορφή banner (banner ads) είναι μικρά παραλληλόγραμμα κουτιά που συνήθως περιέχουν κείμενο , γραφικά και μερικές φορές βίντεο προκειμένου να προσελκύσουν την προσοχή και να κρατήσουν το ενδιαφέρον. Επειδή όμως είναι εύκολο να τις αγνοήσει κανείς , οι διαφημιστές στράφηκαν στις διαφημίσεις τύπου pop-up (pop-up ads) , οι οποίες εμφανίζονται σε ένα νέο “παράθυρο” περιήγησης (και μπλοκάρουν αυτό που προσπαθεί να δει ο χρήστης – μέχρις ότου ολοκληρωθεί η προβολή τους). Μια παραλλαγή τους είναι οι διαφημίσεις pop-up under, οι οποίες “ανοίγουν” κάτω από την ιστοσελίδα που επισκέπτεται ο χρήστης, κι έτσι συνήθως εμφανίζονται μόνο αφού ο χρήστης κλείσει το “παράθυρο” στο οποίο βρισκόταν. Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν αυτές τις διαφημίσεις ενοχλητικές και χρησιμοποιούν ειδικά λογισμικά για να αποτρέπουν την εμφάνιση τους. Πολλοί διαφημιζόμενοι, όμως, συνεχίζουν να τις χρησιμοποιούν γιατί έχουν ανταπόκριση. Οι εταιρίες που πωλούν διαφήμιση στο Internet πιθανότατα θα συνεχίσουν να αναζητούν τρόπους να παρακάμπτουν τα λογισμικά που μπλοκάρουν την εμφάνιση των διαφημίσεων, προσπαθώντας να αναγκάσουν τους καταναλωτές να τις δουν. Αυτή η προσέγγιση, όμως, δεν έχει λογική για μια εταιρεία προσανατολισμένη στην αγορά.Είναι καλύτερο να προσπαθεί να προσεγγίσει πελάτες-στόχους οι οποίοι πραγματικά ενδιαφέρονται γι ‘ αυτό που έχει να πει η εταιρεία.

Οι ιστοσελίδες στοχεύουν συγκεκριμένους πελάτες

Τα στελέχη μάρκετινγκ που δρούν στοχευμένα, προσπαθούν να τοποθετήσουν διαφημίσεις σε ιστοσελίδες που προσελκύουν την αγορά-στόχο της εταιρείας. Για παράδειγμα, πολλοί επενδυτές που αναζητούν επίκαιρες οικονομικές πληροφορίες επισκέπτονται την ιστοσελίδα της x εταιρείας, έτσι η y εταιρεία αναρτά εκεί τις διαφημίσεις για τις χρηματιστηριακές υπηρεσίες της. Εταιρίες όπως η Google μπορούν αυτόματα να τοποθετήσουν διαφημίσεις σε ιστοσελίδες που ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα των χρηστών. Η google βρίσκεται στην προνομιούχο θέση να μπορεί να δει τη σύνδεση μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών – εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Οι διαφημίσεις αναζήτησης γνωρίζουν τι επιθυμούν οι πελάτες

Πολλοί καταναλωτές αναζητούν πληροφορίες πριν λάβουν αγοραστικές αποφάσεις. Ως αποτέλεσμα η Google, η Yahoo και άλλες μηχανές αναζήτησης γνωρίζουν τα ενδιαφέροντα των πελατών με βάση τις λέξεις-κλειδιά που εισάγουν στο πεδίο αναζήτησης. λιανέμποροι, όπως η REI, κεφαλαιοποιούν τη συγκεκριμένη γνώση πληρώνοντας μια εταιρεία μηχανής αναζήτησης για επιχορηγούμενη διαφήμιση η οποία θα εμφανίζεται πάνω από τα αποτελέσματα μιας αναζήτησης για “ορειβατικές μπότες”, για παράδειγμα.

Κάποιοι διαφημιζόμενοι πληρώνουν μόνο εάν οι διαφημίσεις έχουν αποτέλεσμα

Πολλές ιστοσελίδες χρεώνουν τους διαφημιζόμενους με βάση τη συχνότητα ή τη διάρκεια της διαφήμισης.όμως ο ανταγωνισμός για την προσέλκυση διαφημιζόμενων έχει ενθαρρύνει την πληρωμή διαφημίσεων με τη μέθοδο pay-per-click, σύμφωνα με την οποία οι διαφημιζόμενοι πληρώνουν μόνο όταν ένας πελάτης κάνει “κλικ” πάνω στη διαφήμιση και συνδεθεί με την ιστοσελίδα του διαφημιζόμενου. Η διαφήμιση pay-per-click αποτελεί μεγάλη αλλαγή σε σχέση με τα παραδοσιακά μέσα, στα οποία οι εταιρίες πληρώνουν για τις διαφημίσεις ανάλογα με τον εκτιμώμενο αριθμό των ατόμων που θα τις δουν. 

Σε πολλές εταιρίες αρέσει αυτή η δυνατότητα άμεσου εντοπισμού τους κόστους της διαφήμισης και των πωλήσεων που συνεπάγεται.

Κάποιες ιστοσελίδες γνωρίζουν ποιες σελίδες επισκέπτονται οι πελάτες στο διαδίκτυο

Η συμπεριφορική στόχευση (behavioral targeting) εμφανίζει διαφημίσεις στους καταναλωτές με βάση τις προηγούμενες ιστοσελίδες που επισκέφθηκαν. Κάποιες ιστοσελίδες τοποθετούν ένα μικρό αρχείο που ονομάζεται cookie, στους υπολογιστές όσων τις επισκέπτονται. Αυτά τα cookies δίνουν στον διαφημιζόμενο κάποιες πληροφορίες για τον καταναλωτή. Η συμπεριφορική στόχευση είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος στόχευσης των διαφημίσεων και προώθησης των διαδικτυακών πωλήσεων.