πώληση εξοπλισμού αρτοποιείου

Πώληση εξοπλισμού αρτοποιείου

 

 

Η πώληση εξοπλισμού αρτοποιείου είναι μια διαδικασία που μπορεί να απλοποιηθεί σημαντικά στις μέρες μας με την βοήθεια του ηλεκτρονικού εμπορίου και του διαδικτύου.

 

 

Η ελληνική οικονομική κρίση δημιούργησε πολλά προβλήματα κατά την τελευταία δεκαετία σε πολλούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας με αποτέλεσμα χιλιάδες ελληνικές μικρές , μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις να πτωχεύσουν και η ελληνική οικονομία να χάσει το 26 % περίπου του Α.Ε.Π. της.

 

 

Πολλά αρτοποιεία πτώχευσαν μέσα σε αυτή την αρνητική οικονομική συγκυρία ενώ άλλες επιχειρήσεις αρτοποιείου σταμάτησαν την παραγωγική τους διαδικασία ΄λόγω των μικρών κερδών και των μεγάλων εξόδων αν συμπεριλάβει κανείς την πολύ υψηλή φορολογία.

 

 

Τέλος κάποιες υγιής μικρές επιχειρήσεις αρτοποιείου που κατάφεραν και επιβίωσαν κόντρα στους δύσκολους καιρούς έχουν αρκετά συχνά ανάγκη να εκσυγχρονίσουν τον εξοπλισμό του αρτοποιείου τους με νεότερο και καλύτερο εξοπλισμό που θα έχεις ως αποτέλεσμα οικονομίες κλίμακας και μείωση του κατά μονάδα κόστους τους προϊόντος που παράγουν.

 

 

Όποιοι και αν είναι οι λόγοι για την πώληση εξοπλισμού αρτοποιείου το racoon.gr με την βοήθεια του ηλεκτρονικού εμπορίου και του διαδικτύου μπορεί να σας βοηθήσει να πουλήσετε εύκολα και γρήγορα τον εξοπλισμού το αρτοποιείου σας χωρίς κόστος συμβούλων επιχειρήσεων.

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

Το racoon.gr είναι μία νέα ιδέα στο χώρου του ηλεκτρονικού εμπορίου , ένα marketplace (μία μεγάλη ψηφιακή αγορά) στην οποία αγοραστές και πωλητές μπορούν να συνδιαλλαγούν μεταξύ τους εύκολα και με ασφάλεια χωρίς να είναι βέβαια η γνωστή ιστοσελίδα αγγελιών με τις απλές αγγελίες αλλά ένα νέο αυτοματοποιημένο σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου προς όφελος της κοινωνίας καθώς και των πωλητών και των αγοραστών της πλατφόρμας.

 

 

 

Οι πωλητές μπορούν πολύ εύκολα να ανεβάσουν τα μεταχειρισμένα ή καινούρια προϊόντα τους στην πλατφόρμα μέσω της δημιουργίας δικού τους καταστήματος ενώ οι αγοραστές μπορούν να αναζητήσουν είτε καινούρια είτε μεταχειρισμένα προϊόντα σε ελκυστικές τιμές και να τα αγοράσουν γρήγορα και με ασφάλεια.

 

 

 

 

 Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

 

 

 

 • Κάνετε εγγραφή πωλητή στην ιστοσελίδα

 

 

 • Επιβεβαιώνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

 

 

 • Δημιουργείτε το κατάστημα σας με την βοήθεια του οδηγού

 

 

 • Ανεβάζετε τα προϊόντα σας καθώς και περιγραφές , φωτογραφίες , τιμές

 

 

 

 

 

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσουμε εμείς τον λογαριασμό σας ως πωλητές στο racoon.gr παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας :

 

 

 

Μπάρκας Κωνσταντίνος

694 97 91 97 3

[email protected]

πώληση εξοπλισμού καφετέριας

Πώληση εξοπλισμού καφετέριας

 

 

Η πώληση εξοπλισμού καφετέριας μπορεί να απλοποιηθεί με την βοήθεια του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

 

 

Μετά από μία σκληρή και επώδυνη δεκαετή κρίση αρκετές επιχειρήσεις στην Ελλάδα πτώχευσαν και αρκετοί επιχειρηματίες μεταξύ των οποίων και επιχειρηματίες καφετεριών βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να μην μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνεια τους με αποτέλεσμα την πτώχευση.

 

 

 

Άλλοι επιχειρηματίες καφετεριών λόγω της μεγάλης μείωσης των κερδών και του σκληρού ανταγωνισμού έκλεισαν και αυτοί τις επιχειρήσεις τους και αναζήτησαν κάποιο άλλο επάγγελμα.

 

 

 

Τέλος ένα μικρό ποσοστό επιχειρηματιών εκσυγχρονίζει τον εξοπλισμό της καφετέριας του με νεότερο και αποδοτικότερο για μεγαλύτερες αποδόσεις.

 

 

 

Όποιος και αν είναι ο πραγματικός λόγος για την πώληση του εξοπλισμού της καφετέριας σας η τεχνολογία του ηλεκτρονικού εμπορίου και το διαδίκτυο μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε ένα μεγάλο κοινό αγοραστών και κατ’ αυτό τον τρόπο να πουλήσετε γρήγορα και με ασφάλεια τον εξοπλισμό σας.

 

 

 

 

ΤΟ RACOON

 

 

 

Το racoon.gr είναι μία νέα καινοτόμα ιδέα στον χώρου του ηλεκτρονικού εμπορίου και του διαδικτύου , ένα marketplace (μία μεγάλη ψηφιακή αγορά) όπου οι μεν αγοραστές μπορούν να βρουν γρήγορα και σε ελκυστικές τιμές ότι αναζητούν , οι δε πωλητές να πουλήσουν τα μεταχειρισμένα ή καινούρια προϊόντα τους εύκολα και με ασφάλεια.

 

 

Το racoon.gr δημιουργήθηκε για να βοηθήσει όλους εσάς επιχειρηματίες , πολίτες , παραγωγούς και άλλους να πουλήσετε τα προϊόντα σας ή τον εξοπλισμό σας και να βρείτε διέξοδο στα προβλήματα που δημιούργησαν οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.

 

 

 

 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

 

 

 • Πατήστε εγγραφή πωλητή στο μενού της ιστοσελίδας για να γίνετε πωλητής

 

 

 • Επιβεβαιώστε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας στείλει το racoon.gr

 

 

 • Με την βοήθεια του οδηγού δημιουργήστε το κατάστημα σας στο racoon.gr

 

 

 • Ανεβάστε προϊόντα, φωτογραφίες προϊόντων , περιγραφές και τιμές

 

 

 • Αφού τελειώσετε με το κατάστημα σας και τα προϊόντα σας ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας

 

 

 

 

 • Κάνετε είσοδο στην εφαρμογή και παρακολουθείτε από οποιοδήποτε σημείο τα στατιστικά σας στοιχεία , τις πωλήσεις σας , τις ερωτήσεις των αγοραστών καθώς και άλλα πολλά

 

 

 

Έαν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην δημιουργία λογαριασμού , μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να δημιουργήσουμε εμείς τον λογαριασμό για εσάς ή οποιαδήποτε άλλη βοήθεια χρειαστείτε.

 

 

 

H πώληση εξοπλισμού καφετέριας είναι εύκολη υπόθεση με το racoon.gr.

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας :

Τεχνική Υποστήριξη

Κωνσταντίνος Μπάρκας

694 97 91 97 3

πώληση μεταχειρισμένων μηχανημάτων μαρμάρου

Πώληση μεταχειρισμένων μηχανημάτων μαρμάρου

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων μηχανημάτων μαρμάρου μέσω του διαδικτύου μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε εύκολα και γρήγορα αγοραστικό κοινό για τα μεταχειρισμένα μηχανήματα μαρμάρου της επιχείρησης σας.

 

 

 

Τα τελευταία 10 χρόνια της ελληνικής οικονομικής κρίσης και των ατελείωτων μνημονίων η ελληνική οικονομία έχασε το 1/4 του πλούτου που παρήγαγε με αποτέλεσμα αρκετοί κλάδοι να υποστούν σημαντικές ζημιές καθώς και αρκετές επιχειρήσεις να πτωχεύσουν.

 

 

 

Είτε έχετε επιχείρηση μαρμάρου που λόγω των οικονομικών δυσκολιών έχει σταματήσει την παραγωγική της διαδικασία και βρίσκεται σε κατάσταση ρευστοποίησης του μηχανολογικού της εξοπλισμού , είτε θέλετε απλά να εκσυγχρονίσετε τον μηχανολογικό εξοπλισμό με νέο και αποδοτικότερο είτε στην τελική έχετε συνταξιοδοτηθεί και επιθυμείτε να πουλήσετε την επιχείρηση σας τότε σίγουρα είστε στην σωστή ιστοσελίδα.

 

 

 

Είτε πρόκειται για πολλά μεταχειρισμένα μηχανήματα μαρμάρου όπως παντογράφος μαρμάρου , μουρελομηχανή μαρμάρου , κόφτης μαρμάρου , λειαντική μηχανή μαρμάρου είτε μόνο για ένα μεταχειρισμένο μηχάνημα η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου και το διαδίκτυο μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε εύκολα και γρήγορα πελάτες.

 

 

 

 

RACOON.GR – Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

 

 

Το racoon.gr είναι μία νέα καινοτόμα ιδέα στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι ένα marketplace (ψηφιακή αγορά) που συνδέει αγοραστές με πωλητές με την βοήθεια του Internet και της τεχνολογίας ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

 

 

Οι αγοραστές μπορούν να βρουν οτιδήποτε επιθυμούν , είτε καινούριο είτε μεταχειρισμένο σε πραγματικά καλές τιμές κάνοντας μια εύκολη αναζήτηση στην ιστοσελίδα.

 

 

 

Οι πωλητές μπορούν να πουλήσουν οποιοδήποτε προϊόν είτε καινούριο , για παράδειγμα μικροί παραγωγοί μπορούν να πουλήσουν τα προϊόντα τους στο διαδίκτυο χωρίς να έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα , είτε ένα μεταχειρισμένο προϊόν που δεν χρειάζεται ένας πολίτης και επιθυμεί να το πουλήσει και να κερδίσει κάποια χρήματα.

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων μηχανημάτων μαρμάρου γίνεται εύκολη υπόθεση στην πλατφόρμα του racoon.gr

 

 

 

 

 

H ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ RACOON.GR

 

 

 

1) Για να γίνετε πωλητής στην πλατφόρμα του racoon.gr πρέπει να κάνετε εγγραφή πωλητή πατώντας στο μενού

 

 

2) Κάνετε επιβεβαίωση στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ξεκινάτε την ρύθμιση του καταστήματος σας

 

 

3) Αφού τελειώσετε με το κατάστημα σας ανεβάζετε τα μηχανήματα με τιμές , περιγραφές και φωτογραφίες

 

 

4) Αφού τελειώσετε με τα προϊόντα σας μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά andoid

 

 

5) Εισάγετε τα στοιχεία πρόσβασης στην εφαρμογή (τα στοιχεία του καταστήματος σας) μαζί με το url racoon.gr

 

 

 

Μπορούμε να δημιουργήσουμε εμείς για λογαριασμό σας το κατάστημα στο racoon.gr ή να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε βήμα της διαδικασίας.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας : Μπάρκας Κωνσταντίνος , 694 97 91 97 3, [email protected]

πωλήσεις μεταχειρισμένων μηχανημάτων ζυμαρικών

Πωλήσεις μεταχειρισμένων μηχανημάτων ζυμαρικών

 

 

 

 

 

Οι πωλήσεις μεταχειρισμένων μηχανημάτων ζυμαρικών είναι μία δύσκολη και επίπονη διαδικασία χωρίς την χρήση του διαδικτύου και της τεχνολογίας ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

 

Η δεκαετής οικονομική κρίση στην Ελλάδα έχει πλήξει ένα μεγάλο σύνολο κλάδων της ελληνικής οικονομίας , μεταξύ αυτών και των κλάδο των ζυμαρικών , όπου αρκετές εταιρίες του κλάδου πτώχευσαν από το προβληματικό ελληνικό κράτος και τις παθογένειες του.

 

 

Εκτός όμως από τις πτωχεύσεις επιχειρήσεων ζυμαρικών υπάρχουν και αρκετές άλλες επιχειρήσεις που κόντρα στα αρνητικά δεδομένα της εποχής αναπτύσσονται με υγιής ρυθμούς. Ένας από τους λόγους πώλησης των μηχανημάτων ζυμαρικών αυτών των επιχειρήσεων είναι ο εκσυγχρονισμός του μηχανολογικού εξοπλισμού και η αύξηση της παραγωγικής τους ικανότητας με ταυτόχρονη μείωση του κατά μονάδα κόστους του προϊόντος.

 

 

Αυτές οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την πώληση των μεταχειρισμένων μηχανημάτων ζυμαρικών μέσω της τεχνολογίας ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

 

Τέλος κάποιοι άλλοι επιχειρηματίες του κλάδου των ζυμαρικών διακόπτουν την παραγωγική τους δραστηριότητα λόγω συνταξιοδότησης και έτσι παρίσταται η ανάγκη για πώληση του συνόλου των μεταχειρισμένων μηχανημάτων ζυμαρικών.

 

 

Όποιος και αν είναι ο λόγος πώλησης των μεταχειρισμένων μηχανημάτων ζυμαρικών η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου και η πλατφόρμα racoon.gr θα σας βοηθήσει να πουλήσετε εύκολα και γρήγορα τα μηχανήματα σας.

 

 

 

 

ΤΟ RACOON

 

 

Το racoon.gr είναι μία νέα ιδέα στο χώρου του ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι ένα marketplace (ψηφιακή αγορά) όπου ο κάθε πολίτης μπορεί να γίνει πωλητής και να πουλήσει οτιδήποτε δεν χρειάζεται εύκολα και γρήγορα δια μέσω της πλατφόρμας.

 

 

Από την άλλη οι αγοραστές μπορούν να βρουν πάρα πολλά προϊόντα, σε πολύ καλές τιμές καθώς και να αγοράσουν εύκολα και με ασφάλεια ένα προϊόν από κάποιο πωλητή του racoon.gr.

 

 

 

 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ

 

 

 • Εγγραφείτε ως πωλητές στο racoon.gr πατώντας εγγραφή πωλητή στο μενού

 

 

 • Αφού επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας , ξεκινήστε με τον οδηγό ρύθμισης του καταστήματος

 

 

 • Ανεβάστε τα μεταχειρισμένα μηχανήματα ζυμαρικών , περιγραφές για το καθένα καθώς και τιμές

 

 

 • Επισκεφθείτε το κατάστημα σας οποτεδήποτε θέλετε να δείτε στατιστικά στοιχεία ή να ανεβάσετε νέα προϊόντα.

 

 

 • Κατεβάστε την εφαρμογή για κινητά έτσι ώστε να μπορείτε να χειρίζεστε το κατάστημα σας από το κινητό ακόμη και στο γραφείο ή στην δουλειά σας.

 

 

 • Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην διαδικασία ή θέλετε να δημιουργήσουμε εμείς τον λογαριασμό για εσάς καλέστε μας

 

Μπάρκας Κωνσταντίνος

694 97 91 97 3

[email protected]

 

 

 • Οι πωλήσεις μεταχειρισμένων μηχανημάτων ζυμαρικών γίνονται πλέον εύκολες με το racoon.gr

 

πώληση μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων

Πώληση μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων είναι μια συχνή διαδικασία στην Ελλάδα καθώς ο αγροτικός τομέας της χώρας είναι αρκετά μεγάλος και υπάρχουν αρκετοί αγρότες και αγροτικοί συνεταιρισμοί.

 

 

Το internet και η τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν να μας βοηθήσουν να προσελκύσουμε ένα μεγάλο αγοραστικό κοινό για την πώληση των αγροτικών μηχανημάτων μας.

 

 

Πολλές φορές ως αγρότες ή αγροτικοί συνεταιρισμοί παρίσταται η ανάγκη να πουλήσουμε τα αγροτικά μας μηχανήματα και να πάρουμε κάποιο μέρος των χρημάτων μας πίσω έτσι ώστε να τα χρησιμοποιήσουμε για την αγορά νέων αγροτικών μηχανημάτων που είναι αποδοτικότερα για τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις.

 

 

Διάφορες ιστοσελίδες αγγελιών στην Ελλάδα προσπαθούν να φέρουν σε επαφή πωλητές και αγοραστές χωρίς όμως να δίνουν την δυνατότητα απευθείας αγοράς των μηχανημάτων μας καθώς είναι απλές αγγελίες με μία περιγραφή κάποιες φωτογραφίες και ένα τηλέφωνο αυξάνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το κόστος αγοράς του προϊόντος , καθώς θα πρέπει να μεσολαβήσουν τηλέφωνα και χρόνος.

 

 

Ένα άλλο φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί είναι η καταχώριση αγγελιών για την πώληση μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων σε ιστοσελίδες με κύριο αντικείμενο τα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες να έχουν μία πληθώρα αγγελιών πολλών διαφορετικών αντικειμένων και ως αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πουλήσουμε εύκολα τα μηχανήματα μας.

 

 

 

Η ΛΥΣΗ – RACOON.GR

 

 

Το racoon.gr είναι μία πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (marketplace ή αλλιώς ψηφιακή αγορά) με σκοπό να βοηθήσει αγοραστές να βρίσκουν μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα εύκολα και γρήγορα μειώνοντας το κόστος αναζήτησης και αγοράς καθώς και πωλητές ιδιώτες ή επιχειρηματίες που μπορούν να πουλήσουν μεταχειρισμένα ή καινούρια προϊόντα εύκολα και με ασφάλεια.

 

 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 

 

Για να συμμετέχετε και εσείς ως πωλητής μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων στο marketplace του racoon.gr θα πρέπει να εγγραφείτε ως πωλητής στην πλατφόρμα του racoon πατώντας τον σύνδεσμο μενού εγγραφή πωλητή.

 

 

Στη συνέχεια θα πρέπει να επιβεβαιώσετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σταλεί στην διεύθυνση σας και να ρυθμίσετε το κατάστημα σας στην πλατφόρμα racoon.gr με την βοήθεια του οδηγού.

 

 

Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει το ανέβασμα των μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων στην πλατφόρμα τον καθορισμό περιγραφών και τιμών.

 

 

Τέλος έχετε την δυνατότητα ως πωλητές να κατεβάσετε την εφαρμογή wcfm store manager για κινητά android από το google play και να βλέπετε τις πωλήσεις σας , τα έσοδα κάθε μήνα , ειδοποιήσεις , ερωτήματα χρηστών , βαθμολογίες και πολλά άλλα.

 

 

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην δημιουργία του λογαριασμού σας ως πωλητής γεωργικών μηχανημάτων παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δημιουργήσουμε τον λογαριασμό :

 

Μπάρκας Κωνσταντίνος

694 97 91 97 3

[email protected]