Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση μεταχειρισμένου καναπέ

Πώληση μεταχειρισμένου καναπέ

 

 

 

 

 

 

Η πώληση μεταχειρισμένου καναπέ , μπορεί να πραγματοποιηθεί εξαιρετικά γρήγορα χάρη στην σύγχρονη τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου και του ψηφιακού μάρκετινγκ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όλοι κατά την διάρκεια της ζωής μας θα βρεθούμε στην ανάγκη κάποια στιγμή να αλλάξουμε τον παλιό καναπέ μας για να αγοράσουμε κάποιον καινούριο και έτσι να ανανεώσουμε την διάθεση μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολλοί είναι οι λόγοι για πώληση του παλιού μας καναπέ όπως να ανανεώσουμε το σπίτι μας και σίγουρα και την διάθεση μας με ένα καινούριο έπιπλο. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όταν αντικαταστήσουμε τον παλιό μας καναπέ με κάποιον καινούριο δεν χρειάζεται να τον πετάξουμε στα άχρηστα αλλά και ούτε να τον κράτησουμε στην αποθήκη του σπιτιού μας και να πιάνει χώρο. Αντ’ αυτού μπορούμε να τον πουλήσουμε σε μία λογική τιμή που θα ικανοποιεί τόσο εσάς ως πωλητή όσο και τον δυνητικό αγοραστή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Που μπορούμε όμως να τον πουλήσουμε και πως ;  Με ποιον τρόπο ; Tα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί στο ελληνικό ίντερνετ πάρα πολλές ιστοσελίδες αγγελιών στις οποίες απλά ανεβάζετε μία φωτογραφία του προϊόντος καθώς και μία περιγραφή και οι δυνητικές αγοραστές επικοινωνούν μαζί σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτές οι ιστοσελίδες αγγελιών έχουν εμφανή μειονεκτήματα με πρώτο και σημαντικότερο ότι δεν παρέχουν στον πωλητή την απευθείας πώληση μέσω της ιστοσελίδας αντιθέτως είναι ένα απλό κείμενο και τίποτα άλλο. Ένα ακόμη που μειονέκτητα είναι πως ιστοσελίδες αγγελιών αυτοκινήτων περιλαμβάνουν χιλιάδες αντικείμενα άσχετα με τα αυτοκίνητα και την μηχανοκίνηση με αποτέλεσμα να μην μας βοηθούν ιδιαίτερα για την πώληση του καναπέ μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟ RACOON.GR

 

 

To racoon.gr είναι μία νέα και καινοτότομα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (ψηφιακό marketplace) που παρέχει την δυνατότητα σε αγοραστές και πωλητές να συναλλάσονται άμεσα , γρήγορα και με ασφάλεια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο racoon.gr οι μέν πωλητές μπορούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους για πώληση με την βοήθεια της τεχνολογίας ηλεκτρονικού εμπορίου , οι δε αγοραστές μπορούν να βρούν και να αγοράσουν άμεσα και με ασφάλεια χιλιάδες προϊόντα με ένα κλικ χωρίς τα εξαντλητικά τηλέφωνα με τον πωλητή όπως στις ιστοσελίδες αγγελιών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο racoon.gr ο πωλητής δημιουργεί το δικό του κατάστημα μέσα στην πλατφόρμα κάνωντας απλά μία εγγραφή πωλητή. Στην συνέχεια ανεβάζει τα προϊόντα του στην πλατφόρμα και είναι πλέον διαθέσιμα σε χιλιάδες αγοραστές. Υπάρχει επίσης η εφαρμογή για κινητά για να παρακολουθεί τα πάντα από το κινητό του τηλεφωνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H πώληση μεταχειρισμένου καναπέ είναι μια εύκολη διαδικασία με την βοήθεια του racoon.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημιούργησε τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σου και πούλησε τον καναπέ σου άμεσα!

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *