Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Πώληση ξυλουργικών μηχανημάτων

πώληση ξυλουργικών μηχανημάτων

 

 

Η πώληση ξυλουργικών μηχανημάτων μπορεί να γίνει μια σχετικά εύκολη διαδικασία με την βοήθεια του Internet και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

 

Καθώς η ελληνική οικονομική κρίση επηρέασε το σύνολο της οικονομικής δραστηριότητας μεταξύ των εταιριών που επηρεάστηκαν ήταν και οι ξυλουργικές επιχειρήσεις οι περισσότερες εκ των οποίων έκλεισαν στα πέτρινα χρόνια των μνημονίων.

 

 

Υπάρχουν βέβαια και μερικές οι οποίες κατάφεραν να επιβιώσουν σ αυτή την δύσκολη περίοδο αλλά αρκετοί από τους ιδιοκτήτες ξυλουργικών επιχειρήσεων βρίσκονται σε κατάσταση συνταξιοδότησης επιθυμώντας να πουλήσουν τα μηχανήματα του ξυλουργείου τους.

 

 

Τo internet και γενικότερα οι ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου παρέχουν μία εξαιρετική ευκαιρία να προσελκύσουμε ένα μεγάλο αγοραστικό κοινό και εν τέλει να πουλήσουμε τα μηχανήματα μας σε ελκυστικές τιμές.

 

 

Εν αντιθέσει με τις περισσότερες ιστοσελίδες αγγελιών οι πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου δίνουν την δυνατότητα στους αγοραστές να αποκτήσουν τα προϊόντα που επιθυμούν εύκολα και γρήγορα πατώντας το κουμπί προσθήκη στο καλάθι και ολοκληρώνοντας την παραγγελία με την καταχώρηση των στοιχείων.

 

 

 

RACOON

 

Το racoon.gr είναι μία νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου , η οποία δημιουργήθηκε σχετικά πρόσφατα με σκοπό να βοηθήσει τόσο τους αγοραστές αλλά και τους πωλητές να βρίσκουν γρήγορα τα προϊόντα που χρειάζονται σε λογικές τιμές.

 

 

Είναι ένα marketplace (ψηφιακή αγορά) όπου αγοραστές και πωλητές συναλλάσσονται μεταξύ τους σε μία μεγάλη αγορά.

 

 

Παρέχει ασφάλεια τόσο για τους αγοραστές όσο και για τους πωλητές καθώς και διάφορους τρόπους πληρωμής όπως αντικαταβολή , πληρωμή με τραπεζική κατάθεση καθώς και πληρωμή μέσω paypal.

 

 

Δίνει επίσης την δυνατότητα σε κάθε πωλητή να επιλέξει την πιο συμφέρουσα μεταφορική επιλογή τόσο για αυτόν όσο και για τον αγοραστή.

 

 

Η πώληση ξυλουργικών μηχανημάτων είναι εύκολη υπόθεση με την βοήθεια της πλατφόρμας racoon.gr.

 

 

Δημιουργήστε και εσείς τώρα τον δωρεάν λογαριασμό σας για να πουλήσετε τα ξυλουργικά σας μηχανήματα.

 

 

Πατήστε εγγραφή πωλητή από το μενού , συμπληρώστε τα στοιχεία και στην συνέχεια ρυθμίστε το κατάστημα σας στην πλατφόρμα racoon.gr

 

 

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσετε την εφαρμογή wcfm store manager για κινητά andoid για πωλητές.

 

 

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας ή σε οποιοδήποτε βήμα της διαδικασίας έχετε πρόβλημα.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας :

 

Μπάρκας Κωνσταντίνος

694 97 91 97 3

[email protected]

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *