Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Μεταχειρισμένος εξοπλισμός μαζικής εστίασης

Πολλές φορές έχουμε βρεθεί στην ανάγκη να πουλήσουμε τον μεταχειρισμένο εξοπλισμό μαζικής εστίασης είτε γιατί κλείνουμε πλέον την επιχείρηση μας , είτε γιατί θέλουμε να αναβαθμίσουμε το μαγαζί μας με νέο εξοπλισμό.

Όποιος και αν είναι ο λόγος που θέλουμε να πουλήσουμε τον μεταχειρισμένο μας εξοπλισμό σίγουρα θα δυσκολευτούμε αρκετά να βρούμε υποψήφιους αγοραστές για τα μηχανήματα μας.

Δυστυχώς παρατηρείται το φαινόμενο αρκετοί ιδιοκτήτες ζαχαροπλαστείων , ψητοπωλείων , εστιατορίων , καφέ , ξενοδοχείων και άλλων κατηγοριών επιχειρήσεων να μην μπορούν να βρουν μία σοβαρή πλατφόρμα και να αναγκάζονται να ανεβάζουν τις φωτογραφίες του εξοπλισμού τους σε άσχετους διαδικτυακούς τόπους που αναφέρονται σε αυτοκίνητα.

Τα καλά νέα είναι πως το Racoon , το καλύτερο Matketplace στην Ελλάδα για μεταχειρισμένα και νέα προϊόντα μπορεί να βοηθήσει όλους εσάς τους επαγγελματίες να πουλήσετε τον εξοπλισμό σας εύκολα και γρήγορα μέσω της πλατφόρμα μας.

Αν λοιπόν είστε ιδιοκτήτης μεταχειρισμένου εξοπλισμού μαζικής εστίασης ήρθε η ώρα να ανεβάσετε και εσείς τον εξοπλισμός σας στο Racoon πατώντας εγγραφή πωλητή στο μενού της ιστοσελίδας.

Δημιουργήστε σήμερα  δωρεάν τον λογαριασμό σας στο Racoon !

 

 

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *